Płyny do kąpieli

Ziaja Ziajka, Płyn do kąpieli dla dzieci i niemowląt natłuszczający (nowa wersja)

Ziaja Ziajka
Ziajka Płyn do kąpieli natłuszczający 370 ml
Bodyland.pl
Ziaja Ziajka płyn do kąpieli natłuszczjący dla dzieci i niemowląt 370ml
e-ZikoApteka.pl
Ziaja Ziajka natłuszczający płyn do kąpieli 370ml

• 8 lutego 2025 o 11:45
    Wspaniały płyn natłuszczający
    Płyn Ziaja do kąpieli natłuszcza i sprawia,że skóra dziecka jest miękka, gładka i przyjemna w dotyku. Używam tego produktu, wlewając trochę do kąpieli mojego dziecka. Zapach jest bardzo delikatny, taki dzidziusiowy po prostu. Konsystencja jest oleista a w kąpieli zmienia nieco kolor wody na mleczny. Kąpiel w tym płynie jest przyjemnym, wieczornym rytuałem dla dziecka. Podoba mi się jego opakowanie, które jest proste, minimalistyczne z sympatycznym motywem niebiesko - zielonej rybki. Cena również jest bardzo zachęcająca, tym bardziej że płyn ten naprawdę doskonale wpływa na wygląd skóry. Kupiłam już kilka razy i kupię zapewne jeszcze nie raz :))
    Zalety:
    • Natłuszcza
    • Zmiękcza
    • Wygładza skórę
    • Skóra jest przyjemna w dotyku
    • Jest bardzo tani
    • Jest dostępny w wielu miejscach
  • 22 listopada 2023 o 8:59
    Mogę polecić
    Produkt świetnie nawilża, nie przesusza. Zachowuje się jak emolient - woda się nie pieni, ma jednak mydlany, mętny kolor. Nie szczypie w oczy. Płyn ma przyjemny, neutralny i prawie Nie zauważalny zapach . Stosuje go zamiennie z emolientami i sprawdza się a cena nie jest wygórowana
  • 23 lipca 2023 o 8:57
    Ukojenie dla skóry
    Często podkradałam córce ten płyn, aby skóra była ukojona i nawilżona. Wystarczy niewielką ilość, aby skóra była solidnie nawilżona. Produkt ma trochę specyficzny zapach, ale mnie to nie przeszkadza. Kosmetyk jest rzadkim produktem, przez co przelewa się przez palce i może szybko się skończyć. Cena ok 20 zł
  • 28 stycznia 2023 o 22:14
    Lyn do kąpieli
    Używałam Ziajki od pierwszego dnia życia mojej córki i muszę powiedzieć, że sprawdził się świetnie. Wybrałam Ziaje ze względu na to, że ma delikatny skład i byłam pewna, że nie podrażni skóry mojego dziecka i nie myliłam się. Po tym jak przetestowałam sama masę kosmetyków z tej firmy, mogłam spokojnie zaufać tej marce przy wyborze produktów pielęgnacyjnych dla mojego dziecka. Żel jest natłuszczający, co spowodowało, że nie muszę używać dodatkowych kosmetyków by nawilżyć skórę swojej córki. Jest dosyć wydajny. Jedyne co mi osobiście przeszkadza troszeczkę to jego mdlacy zapach. Nie wiem dlaczego, ale mi osobiście troszkę przeszkadza. Jest on specyficzny, jednak najważniejsze jest dla mnie to, że nic nie dzieje się że skóra mojego dziecka a co więcej dzięki natłuszczającym właściwością żelu, nie muszę używać dodatkowych kosmetyków.
    Zalety:
    • wydajnosc
    • sklad
    • właściwości natłuszczające.
    Wady:
    • specyficzny, lekko drażniący zapach.
    Zorzoli
    21 września 2022 o 11:57
    delikatny, przyjemny zapach,
    Trochę mało wydajny ale bardzo dobry. Nie uczula i ze wszystkich płynów do kąpieli dla mojego dziecka jest najlepszy. Ne używamy żadnych oliwek, balsamów i kremów. Skóra jest rózowiutka, zdrowa i aksamitna w dotyku. Można spokojnie stosować od razu po wyjściu ze szpitala (bo tam mają swoje płyny).
    Zalety:
    • dobrze natłuszcza
    • nawilża
    • nie uczula
    • niedrogi
    • skuteczność
    • super niska cena
    Wady:
    • Trochę mało wydajny