Fa Sensual & Oil, Monoi Blossom, Cream Soap (Mydło w kostce)

Stara wersja produktu

aniyam
    18 czerwca 2014 o 14:02
    zwykłe, pachnące mydło
    Mydło kupiłam jak zawsze przypadkowo, skusiło mnie opakowanie i zapach. Niestety nie mogę powiedzieć jak ono działa na twarz, bo nie odważę się jakimkolwiek mydłem umyć mojej buzi. Kostka służy mi raczej do mycia rąk i stóp. Plusy: -dostępność -wydajność -cena -bardzo ładny zapach, choć szybko się ulatnia -bardzo odświeżające -nie wysusza skóry Ot, jak dla mnie zwykłe mydło, które ładnie pachnie. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 szt.
  • 3 września 2013 o 16:52
    Miłe
    Mydełko o bogatej, kremowej konsystencji i miłym zapachu, w moim odczuciu brzoskwiniowo-mlecznym, trochę podobnym do wersji Nutriskin White Peach. Z początku kostka pachnie dość intensywnie i pozostawia delikatny ślad na skórze, im bliżej środka tym zapach jest słabszy i bardziej "mydlany". Nie wysusza zanadto skóry (używam głównie do mycia rąk), daje obfitą pianę, dobrze leży w dłoni. Niestety lubi rozpływać się na mydelniczce, przez co szybko ubywa. W porównaniu z Luksją, którą kupuję najczęściej, jest raczej miękkie. Kostka starczyła na mniej więcej 2 tygodnie. Nie wiem czy ten wariant kupię ponownie, ze względu na słodszy i mocniejszy zapach, bardziej skłaniam się ku wspomnianej wersji z białą brzoskwinią lub fioletowej Mystic Moments z passiflorą. Używam tego produktu od: 2 tyg. Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    errola
    19 kwietnia 2013 o 9:43
    przyjemne
    Jest to kolejne bardzo dobre mydło Fa, które miałam przyjemność testować. + cena, zapłaciłam 1,20 zł +jest twarde, nie rozpuszcza się w mydelniczce + przyjemnie pachnie + dobrze się pieni +nie wysusza rąk Używam tego produktu od: ok. 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedna kostka