No 36 Preparat z olejkiem z drzewa herbacianego o działaniu antybakteryjnym i przeciwgrzybicznym

• 17 kwietnia 2014 o 11:59
    Lekki.
    Zalety : - Opakowanie małe, poręczne. W sam raz do torebki. Nie otwiera się samo. Atomizer nie sprawia problemu, nie psuje się ani nie zacina. Szata graficzna przyjemna dla oka. - Neutralizuje zapach potu ale tylko na stopach. Psiknięty w buty nie daje zadowalającego rezultatu. - Chłodzi. - Nie wysusza skóry. - Nie zostawia śladów. - Nie podrażnia ani nie uczula. - Przyjemny zapach. Nie dusi. - Odświeża. - Psiknięty na bose stopy zapobiega "ślizganiu się" stopy w obuwiu (mam na myśli sandały, buty na obcasie). - Skóra pozostaje sucha przez długi czas. - Przeciwbakteryjny i przeciwgrzybiczy. - Cena. - Wydajny. Wady : - Jedynie w wersji 50ml. - Dostępność. Używam tego produktu od: miesiąca. Ilość zużytych opakowań: jedno całe.
  • 22 marca 2014 o 9:07
    super
    Kosmetyk ten kupilam w zestawie z kremem. Jestem nim bardzo pozytywnie zaskoczona. Wygodna forma i niewielkie opakowanie bez trudu zmiesci sie w torebce. Dezodorant kosztuje niewiele, swietnie odswieza stopy. Naprawde polecam. Używam tego produktu od: ubieglych wakacji Ilość zużytych opakowań: w trakcie uzycia drugiego
    rzen
    6 czerwca 2013 o 10:59
    Może być
    Nie wiem co o nim myśleć... Małe to, nie takie tanie znowu... Na pewno działa antybakteryjnie, coś tam zapachu zneutralizuje, ale myślę, że na zimę będę musiała kupić coś mocniejszego :) Tego używałam na wiosnę, więc wtedy mi się tak nogi nie pocą :P Poza tym małe opakowanie = niewydajny :) Ale fajny, bo można wziąć w podróż ;) Ja go nie kupię raczej, wolę inne ;) Używam tego produktu od: 2-3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 skończone
  • 5 kwietnia 2013 o 13:50
    Dobry i przydatny
    Pomimo tego, iż takie preparaty stosuję głównie latem, przyszło mi do głowy wypróbowanie tego spreju właśnie teraz, zimą. Często jestem zmuszona nosić kozaki od 7.00 do 20.00. Za zdrowe to to nie jest, ale nie mam możliwości zmiany obuwia, czy zwyczajnie zdjęcia ich i rozprostowania nóg. Nie mam co prawda problemu z potliwością nóg ani jakimś ciekawym inaczej zapachem. Mam natomiast jedną parę zimowych kozaków, które wykonane są z maksymalnie podłego skóropodobnego tworzywa. Kupiłam je jedynie dlatego, że była to jedyna para sięgająca mi za kolano. I od tamtego czasu drugich takich nie udało mi się znaleźć:P Niemniej, ze względu na tworzywo, noga czuje się jak... w saunie. Nie ma praktycznie żadnej wymiany powietrza. Lekka makabra. Dlatego postanowiłam poużywać tego spreju z nadzieją, że ograniczy emisję wody w moich butach i zapobiegnie rozwojowi paskudztw odpowiedzialnych za jakże uroczy zapach. No i się udało. Buty posłużą mi jeszcze przynajmniej jeden sezon:) Sprej zapobiega przykremu zapachowi, nawet w warunkach ekstremalnych, odświeża, chłodzi i nawilża. Skóra jest sprężysta, gładka i zdezynfekowana, ale nie pokryta białym nalotem z talku jak to często miało miejsce w innych preparatach o takim działaniu. Do tego ładnie pachnie:) Przydaje się również podczas wizyt na basenie, w saunie i wszędzie tam, gdzie możemy złapać urocze grzybki. Polecam, bo polskie, tanie i dobre:)
    Ajiv
    21 marca 2013 o 11:22
    Niezbędny
    Przy okazji innych produktów tej serii z dużą ciekawością przetestowalam preparat z olejkiem z drzewa herbacianego. Poczatkowo podobnie jak zel do stop z tej serii wydawal mi sei kosmetykiem raczej zbędnym. Oba produkty posiadają podobne własciwości i przeznaczenie, jednakże z uwagę na formę najbardziej przypadł mi do gustu własnei ten spray. Pozostałe wrazenia: + dziala antyseptycznie + sprawny atomizer + zawiera wlasciwosci chlodzące i odswiezajace + nawilża + neutralizuje zapach potu + posiada rewelacyjny zapach lemongrass + przeznaczony do stóp i obuwia + wchłania się szybko + skora stóp jest miękka, sucha i wypielęgnowana + wydajny + pojemnosc + nie wysusza + cena + komfort i higiena stosowania + idealny do torebki/ w podróż + rozmiar + sklad Preparat zamkniety w puszce 50 ml (30g) ze sprawnym atomizerem, rozpylającym szybko i sprawnie. Spray stosowałam glownie w miejscach publicznych takich jak basen. W tej roli sprawdza sie rewelacyjnie, szczegolnie z uwagi na formę. Duzym plusem jest sklad - wolny od kontrowersyjnych skladnikow i parabenow. Podoba mi się rozmiar sprayu, jest mały, idealnie nadaje sie w podróz/do torebki a dzieki swej formie zapewnia duża wygodę i higienę stosowania wystarczy rozpylić (nawet przez rajstopy), by odświeżyc stopy.Dodatkowo zapewnia ochronę przeciwbakteryjną i przeciwgrzybiczą. Muszę przyznac ze cala seria No 36 zasługuje na uwagę i bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Sprawdzi sie u osób, ktore szczegolnie dbaja o stopy lub w przypadku gdy stopy stanowią problemową strefę. Seria jest nie tylko przystępna cenowo ale i zaskakująco skuteczna i tak jak deklaruje producent zapewnia profesjonalną ochronę stóp. Jestem z preparatu bardzo zadowolona. Z uwagi na higienę i formę dezodorant No36 jest moim must have w podróz.Polecam jako podstawowa pielegnacje w celu utrzymania zadbanej kondycji stop, szczgolnie latem, w podrózy lub wizyt w miejscach publicznych. Bardzo porzadny produkt. _____________________________________________________________ Wszystkie zdjęcia i artykuły zamieszczone na tych stronach są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie i używanie do innych celów bez pisemnej zgody redakcji zabronione. Używam tego produktu od: miesiac Ilość zużytych opakowań: w trakcie 50ml