Bell HYPOAllergenic, Eyelash Builder (Hypoalergiczna odżywka do rzęs)

• 29 kwietnia 2017 o 7:39
    Zachęcona promocją
    Zachęcona promocją w drogerii Rossmann skusiłam się na zakup odżywki. 8g opakowanie jest bardzo dobrą inwestycją i starcza na bardzo długo. Odżywka wyraźnie nabłyszczyła, zregenerowała i wzmocniła moje rzęsy, przez co stały się gęstsze i już nie wypadają. Nie podrażnia oczu. Polecam! :)
  • 3 marca 2017 o 4:27
    Nie podziałała
    Zużyłam całe opakowanie i nie zauważyłam żadnej poprawy, naprawdę. Kosztowała 15 zł, zakupiona w Rossmanie. Używałam jej na noc, czasami na dzień jako baza. Na szczęście nie spływał mi po niej tusz,co miało miejsce przy innych odżywkach.Ma bardzo fajny, krótki skład i jest bezpieczna. Nie zauważyłam jednak żadnej poprawy, powracam więc do starego sposobu-olejku rycynowego Podsumowując-ani mi nie pomógł, ani nie zaszkodził
    Koks17
    21 września 2016 o 18:29
    taka sobie
    Odżywka okazała się bardzo słąba w działaniu. Ma bezbarwną konsystencje nie odżywia oraz nie wzmacnia rzęs a używałam już ją dłuższy czas. Może trochę przestały mi wypadać bo w czasie gdy zaczęłam jej używać miałam z tym dość duży problem. Nie stosowałam jej pod tusz, używałam jej po wieczornym demakijażu na noc. Nie zauważyłam dużych efektów po jej stosowaniu , Jest tania oraz wydajna lecz nie skuszę się ponownie na jej zakup
    mila76
    12 sierpnia 2016 o 23:58
    Genialna!!!
    Ta odżywka naprawdę działa!Po około miesiącu naprawdę zauważyłam wydłużenie rzęs. Byłam w szoku bo po odżywce, która kosztowała chyba niecałe 7 zł (kupiłam w rossmanie w 50% przecewnie) efekty są spektakularne. Wcześniej stosowałam Long4Lashes i miałam spore kłopoty z oczami (ta odżywka zawiera niebezpieczny bimatoprost) dlatego myślalam, żę już nie znajdę odżywki, która nie zawiera tego świństwa a działa, a tu proszę taki "cukiereczek". Mam nadzieję tylko, że firma tego nie wycofa, mieli też fajny cień w sztyfcie za śmieszne pieniadze, Pięknie się utrzymywał na powiece ale go wycofali:( Dziewczyny trochę systematyczności inaprawdę działa, a przede wszystki ma bezpieczny skład, pamiętajcie oczy mamy tylko jedne.
  • 6 lutego 2016 o 1:19
    Jak dla mnie super
    Nigdy nie miałam problemu z rzęsami ale ostatnio podczas demakijażu zaczęły wypadać. Przez pierwsze 2 tygodnie używałam na noc i na dzień jako bazy i po tym czasie zauważyłam, że przestały wypadać a nawet jeszcze sie wydłużyły. Teraz używam już tylko na noc. Jestem bardzo z niej zadowolona. Plusy -wzmacnia rzesy -wydłuża -jest bezbarwna -świetnie nadaje sie jako baza pod masakrę -nie podrażnia -przystępna cena -nie mam żadnych problemów ze szczoteczką Minsy -nie zauważyłam Używam tego produktu od: Miesiąca Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego