Eyelinery

Artdeco Perfect Color Eye Liner Eyeliner do oczu

• 3 lutego 2018 o 10:21
    najlepszy jaki miałam
    kupiłam go właśnie ponownie! Od 20 lat używam eyelinerów do oczu-nie wyobrażam sobie makijażu bez kreski :) Miałam wieellee eyelinerów i ten zapamiętałam szczególnie. Kiedyś tak ot kupiłam go na allegro i byłam nim zachwycona. Ten zachwyt przyznaję-nie była od początku. Pierwsze 3-4 użycia miałam mieszane uczucia ale tylko dlatego że zawsze używałam eyelinerów z krótszym aplikatorem (ale zawsze takich z pędzelkiem nienawidzę pisaków i tych z twardą końcówką). Było mi po prostu na początku trudno go wyczuć. Ale wszystko minęło po kilku dniach i się zakochałam! Niesamowite jak cieniutką kreseczkę można nim namalować! Można cieniutka jak niteczka,można grubszą..można wszystko.! Do tego jest WYDAJNY do tego stopnia że używałam go dzień w dzień przez rok co jeszcze się nie zdarzyło podczas używania innych eyelinerów. Cały czas utrzymywał się nienagannie, jest czarny(ale ja w kązdym eyelinerze używam tak że maluję kreskę 2 razy), nic się nie kruszy itp. Ja jestem zachwycona. Najczęściej kupuję eyeliner z eveline celebrities (chyba tak się to nazywa :) ale szybko się kończy choć też jest to mój topowy eyeliner ten z artdeco cały czas mi chodzi po głowie i postanowiłam właśnie ponownie po ponad roku go zamówić. Jest ciężko dostępny-chyba tylko na allegro.Cena jest świetna jeśli chodzi o stosunek do jakośći i wydajności.
    Zalety:
    • WYSAJNOŚĆ
    • SUPER CIENKA KRESKA
    • OPAKOWANIE
    • UTRZYMYWANIE SIĘ NA OKU
    • PIĘKNA CZERŃ
    • MOŻLIWOŚĆ STOPNIOWANIA GRUBOŚCI KRESKI
    • CENA W STOSUNKU DO CAŁOSCI(JAKOŚCI I WYDAJNOŚCI)
    Wady:
    • czasem ciężko dostępny
  • 23 czerwca 2015 o 22:27
    Nie jest źle, ale jednak...
    Skuszona dużą promocją zakupiłam go w styczniu tego roku. Do dnia dzisiejszego docieramy się. Plusy *ładna czerń *cieniutki i długi pędzelek *elastyczny pędzelek *nie uczula Minusy * zbyt długi i elastyczny pędzelek, przez co mam problemy z nadaniem grubości kresce *dosyć wysoka cena Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opak 4ml
  • 30 lipca 2014 o 12:52
    Rewelacja!
    Najlepszy eyeliner jaki do tej pory posiadałam. + Wygodny pędzelek, który jest dość cieńki, ale dzięki temu możemy namalować nim precyzyjnie cieńką, jak i grubą kreskę. Pomimo nakładania kolejnych warstrw kolor kreski jest intensywnie czarny, bez tych przejaśnień jak w innych tańszych produktach. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi ;) + Wydajność - malowałam się nim przez 7 miesięcy i dopiero wylądował w koszu! + Kolor - piękna głeboka czerń. + Nie uczula. + Nie rozmazuje się. + Łatwy do demakijażu. - Wad nie zauważam. Z czystym sumieniem mogę go polecić, bo na pewno wart jest swojej ceny :) Używam tego produktu od: styczeń 2014 Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie