Lakiery klasyczne

Golden Rose Holiday Nail Color Lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 80 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 grudnia 2023 o 23:56
    Brokatowy błysk
    Mam całkiem sporą kolekcję lakierów i wybieram kolory w zależności od pory roku lub od moich zachcianek. :) Zimą lubię używać lakierów z brokatem, bo działają na mój nastrój bardzo pozytywnie. Golden Rose Holiday należy do moich faworytów. Używam czarnego koloru z połyskującymi drobinkami i od razu w te zimne i ciemne wieczory czuję się o niebo lepiej. Lakier zapewnia dobre krycie już po pierwszej warstwie, powiedziałabym, że ma dosyć gęstą konsystencję. A efekt? glow and shine, po prostu super Po nałożeniu lakieru polecam położyć top, ponieważ drobinki brokatu są dobrze wyczuwalne na płytce i nie jest ona gładka, co może powodować pewien dyskomfort. Ale efekt jest olśniewający. Brokatowy błysk, który pięknie mieni to idealny wybór na zimę.
    Zalety:
    • konsystencja,
    • dobre krycie,
    • połyskujące drobinki,
    • efektowny wygląd
    Wady:
    patkakz
    11 lipca 2022 o 8:29
    Świetny
    Dostałam ten lakier już bardzo dawno temu i nareszcie znalazłam czas aby coś o nim napisać. Jest to typowy lakier brokatowy. Ślicznie się mieni. Po pomalowaniu grudki brokatu są wyraźnie wyczuwalne i paznokcie zahaczają się o wszystko więc konieczne jest pokrycie tego lakieru bezbarwnym topem aby uzyskać gładką powierzchnię. Lakier jest bardzo trwały, utrzymuje się na paznokciach bez większego problemu ponad tydzień, Konsystencja jest idealna, niezbyt gęsta, dzięki temu nakładanie lakieru jest proste. Lakier całkiem nieźle kryje już w 1 warstwie. Trudno jest mi ocenić jego wydajność ponieważ ze względu na to, że jest brokatowy nigdy nie malowałam nim wszystkich paznokci a raczej tylko kilka dla ozdoby. Bardzo duży plus dla tego lakieru, za to, że nie zasycha się i nie starzeje. Mam go już naprawdę długo i jak do tej pory nadal nie zamienił się w gęstego gluta tak jak to zazwyczaj bywa z innymi lakierami. Jeżeli chodzi o jego zmywanie to nie jest to najłatwiejsza czynność, jak to z każdym brokatowym lakierem bywa trzeba włożyć więcej pracy aby się go pozbyć z płytki paznokcia, ale traktuję to jako normę przy brokatowych lakierach i w niczym mi to nie przeszkadzało.
    Zalety:
    • dobra konsystencja
    • piękny kolor
    • bardzo długo zachowuje świeżość
    • fajnie kryje już w 1 warstwie
  • 28 marca 2020 o 20:30
    Jest ok
    Lakier super wygląda na paznokciach! Jest to zdecydowanie coś innego. Wygląda jakby był posypany brokatem:). Bardzo wydajny długo się utrzymuje- nawet tydzień bez odpryskow. Ale uwaga! Bardzo trudno się go zmywa. Trzeba się naprawdę napracować i może to niestety uszkodzić płytkę przy nieumiejetnym usuwaniu lakieru. Mimo to raz na jakieś czas myślę że można sobie pozwolić. Sami decydujecie.
    atus89
    2 lipca 2018 o 18:42
    super
    latwy i szybki w aplikacji. Wystarczy pomalować jednokrotnie. Ładny efekt koncowy. Wydajny. Nie odpryskuje. Odporny na dzialanie wody, trwały. Efektowny i przyjemny odcien koncowy.
  • 9 maja 2018 o 8:22
    Golden Rose
    Lakier otrzymałam od koleżanki która przestała go używać. Bardzo ładny kolorek, trwały spokojnie wytrzyma na paznokciach ok 5 dni. Nie ściera się szybko, mocna pigmentacja, ładne i wygodne opakowanie polecam

Zobacz także inne Lakiery klasyczne