Lakiery klasyczne

Miss Sporty Crush on You Lakier do paznokci

Miss Sporty Crush On You Lakier do Paznokci 065
Miss Sporty Crush On Your 7 ml Lakier do paznokci 065

Nasi użytkownicy zostawili 37 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Edytaj7
    1 kwietnia 2023 o 21:52
    Kolor nr 065
    Ten lakier kupiłam przez przypadek. Wpadłam na szybkiego do Rossmana, bo potrzebowałam jakiegokolwiek lakieru. W domu dopiero zobaczyłam, że jest to lakier brokatowy. Jest w różowym kolorze. W sumie takie lakiery są przydatne. Urozmaicają i ożywiają manicure. Pędzelek jest cienki, więc umożliwia precyzyjne nałożenie lakieru.
    Zalety:
    • Kolor
    • szybko schnie
    • pędzelek
  • 8 listopada 2021 o 19:05
    Oceniam kolor 065 jasny różowy
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    To było zaskoczenie. Byłam pewna, że to różowy lakier z brokatem, a okazał się przezroczystym piaskowym matowym lakierem z brokatem. Moim zdaniem po pomalowaniu nim jednej warstwy wygląda średnio. Wcale nie jest kryjący. Wg mnie najlepiej wygląda, gdy położy się go na warstwę koloru fuksji. Na szarym mam wrażenie, że mieni się na złoto.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Łatwa aplikacja
    • Szybko schnie
    • Ładny wybór kolorów
    Wady:
    • Zaskoczenie piaskową konsystencją
    • Nie kryje
    x_alexx
    12 marca 2019 o 19:47
    Dobry
    Moim zdaniem jest to zdecydowanie jeden z lepszych lakierów tej firmy i jeden z najlepszych, jakie miałam przyjemność używać. Lakier ma dobrą konsystencję, świetny pędzelek i w miarę dobre krycie (wystarczą 2 warstwy). Zauważyłam również, że pomalowane nim paznokcie są twarde niczym akrylowe/żelowe. Zaletą jeszcze jest to, że jest trwały (wytrzymuje na moich paznokciach do 5 dni bez uszczerbku). Niestety zalety kończą się wraz ze zużyciem połowy buteleczki. Po tym czasie lakier gęstnieje, schnie godzinami i bardzo ciężko go chociażby wydobyć z buteleczki.
    • pędzelek
    • trwałość
    Wady:
    • gęstnieje po zużyciu połowy opakowania i staje się niezdatny do użycia
  • 9 września 2018 o 3:29
    Fajny
    Mam jego czarną wersję, potrzebowałam ciekawego kolorku i efektu na imprezę. Lakier ma fajny aplikator, doskonale się rozprowadza i szybko wysycha. Dzięki temu, że ma w sobie bardzo dużo drobinek doskonale się spisze na nierównej płytce ponieważ dzięki drobinkom nie widać nierówności. Drobinki sprawiają również, że lakier mimo nawet niedokładnego umalowania na płytce wygląda jednolicie. Długo się utrzymuje - jak pojawiają się już "odrosty" można je po prostu uzupełnić a lakier ładnie się złączy i nie będzie widać różnicy.
    Zalety:
    • niska cena
    • łatwy w użyciu
    • szybko wysycha
    • maskuje nierówności
    • trwały
  • 27 maja 2018 o 17:49
    Piękny kolorek
    Ten kolor od razu wpadł mi w oko musiałam go zakupić i nawet był na promocji zapłaciłam ok 6 zł. Mała zgrabna buteleczka a zawartość jej przepięknie prezentuje się na paznokciach. Kolorek ładnie kryje wytrzyma nawet 5 dni jest wydajny napewno kupię kolejny kolor.

Zobacz także inne Lakiery klasyczne