Fitomed Płyn różany do twarzy do cery suchej odświeżająco-nawilżający

FITOMED różany płyn do cery suchej 200ml

• 6 września 2017 o 15:38
    Delikatne orzeźwienie
    Różany płyn do twarzy do cery suchej, odświeżająco-nawilżający Fitomed to mój codzienny umilacz poranka. Jest bardzo delikatny, nie zawiera alkoholu, nie powoduje podrażnień ani szczypania oczu. Nakładam go zawsze rano. Natychmiastowo odświeża moją twarz i pobudza do życia :) Po wieczornym zmywaniu makijażu czasami rano widoczne są pewne pozostałości. Różany płyn w moment je usuwa i tonizuje cerę. Działa jak bardzo subtelny tonik. W ciągu dnia można stosować go jako mgiełkę - co idealnie sprawdza się latem, w upałach, po opalaniu, lub w celu odświeżenia. Płyn różany delikatnie nawilża cerę, sprawia, że skóra jest miękka i miła w dotyku. Ładny zapach płynu wpływa na to, że bardzo miło się go używa. Szybko odparowuje z powierzchni twarzy, dając efekt subtelnego ukojenia.
    Zalety:
    • uczucie relaksu i przyjemności
  • 5 lipca 2017 o 12:08
    ok
    Zaraz po pryśnięciu na twarz dostajemy efekt ukojenia i nawilżenia. Nigdy go nie stosowałam na makijaż, więc nie wiem jak zareaguje. Szybko się wchłania nie pozostawiając żadnej tłustej warstwy ani się nie klei na cerze. Nie zauważyłam aby zapychał, podrażniał. Nie zauważyłam aby wysuszył albo przetłuścił skórę. Nie ma efektu ściągnięcia skóry.
  • 27 czerwca 2017 o 11:04
    esktra orzeźwienie!
    Fantastyczny płyn! Odświeża i nawilża, tak, jak obiecuję producent. Do tego świetnie pachnie. Produkt jest bardzo wydajny, ma aplikator, dzięki któremu łtwo rozprowadzić mgiełkę na całej twarzy.
    Zalety:
    • jest naturalny
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 28 marca 2017 o 21:35
    Cudo
    Płyn różany zamknięty jest w plastikowej butelce z pompką. Atomizer delikatnie rozpyla płyn dzięki czemu jest ładnie pokryta. Buteleczka jest przezroczysta i widać ile się zużyło. Zapach jest bardzo delikatny, nie drażni nosa. Po stosowaniu tego produktu widzę wiele rezultatów. Najważniejsze jest to, że nie pojawia się dużo wyprysków, dodatkowo płyn odświeża, nawilża, a skóra jest gładka i odżywiona. Ten produkt polecam każdemu! Jest boski i nie zawadzam się kupić go znowu.
  • 15 lutego 2017 o 10:04
    Przyjemny tonik