Korektory pod oczy

Amilie Korektor mineralny

Amilie Mineral Cosmetics Korektor Mineralny Fair 4g

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 marca 2023 o 15:03
    Kryje i leczy
    Szukając produktu, który nie tylko zakryje niedoskonałości, ale również będzie działać na nie łagodząco natknęłam się na korektor mineralny Amilie. Stosuje go od kilku miesięcy i nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze użyje czegoś innego. Krycie ma ekstra, można śmiało go łączyć z fluidem. Na prawdę wystarczy jedno dotknięcie, aby poradził sobie z pryszczem. Nie ściera się w ciągu dnia. Ja mam wersje podstawowa, czyli matową, ale słyszałam również wiele dobrego o wersji Intensive, która jest dedykowana pod oczy. Myśle, ze będę ten produkt mieć jeszcze na dobrych kilka kolejnych miesięcy, wystarczy jego niewielka ilość, by zakrył niedoskonałość. Jego skład sprawia, ze działa on również wysuszającą i na prawdę można to zauważyć gołym okiem. Super, że jest produkt, który działa jak kolorówka przy tym leczy, ja jestem zachwycona!
    • Skład
    • Właściwości lecznicze
    • Krycie
  • 26 stycznia 2023 o 10:36
    Bardzo bardzo lubię
    Do zakupu zachęcił mnie jeden z filmików na instagramie, na filmie pojawił się niesamowity efekt 'bluru' pod okiem i byłam bardzo ciekawa czy jest tak na prawdę. Zacznijmy od ceny, bo jest ona bardzo atrakcyjna (około 45zł) pojemność również, gdyż produkt jest bardzo wydajny. Zakupiłam korektor Intensive Medium, tak jak mi polecono (mam ciemniejszą karnację) i muszę przyznać, że robi robotę! Super efekt w szybkim tempie. Jest to produkt sypki, więc jeśli ktoś wcześniej nie miał z nim styczności, będzie potrzebował paru prób, najważniejsze, żeby nie przesadzić :) Używam systematycznie w makijażu dziennym :)
  • 5 stycznia 2023 o 13:20
    Moja nowa miłość
    Zdecydowanie polecam do wypróbowania. Ja jestem pod ogromnym wrażeniem jak tym produktem możemy zatuszować cienie pod oczami. Jest to produkt sypki, wiec wymaga nieco innej pracy niż produktem w płynie, ale warto! Ja posiadam odcień Intensive Light. Dodam, że do okolic pod oczami i do konturowania lepiej wybrać korektory Intensive, podstawowa wersja jest matowa i lepiej się nada do tuszowania pojedynczych niedoskonałości. Intensive są satynowe i ładnie odbijają światło. Fajnie współgrają również z fluidem. Warto wspomnieć również o ich składzie, który jak przystało na kosmetyki mineralnej, w szczególności tej marki są niebywale proste i bez zbędnych dodatków :)
  • 29 sierpnia 2021 o 22:07
    Dobry korektor punktowy
    Mam odcień Intensive Fair, który oceniłabym jako neutralny, odpowiedni dla bardzo jasnej cery. Dobrze pasuje do podkładu Golden Fair. Używam go pod oczy i punktowo na miejsca, które tego potrzebują. Krycie, które zapewnia jest dla mnie wystarczające. Radzi sobie z przebarwieniami po niedoskonałościach czy też z niedoskonałościami. Czy zapewnia większe od kryjącej wersji podkładu trudno mi powiedzieć. Przez to że potrzebuję go niewiele jest bardzo wydajny. Utrzymuje się w nienaruszonym stanie od nałożenia aż do zmycia.
    Zalety:
    • Gama kolorystyczna
    • Skład; mika, dwutlenek tytanu, tlenki żelaza, ultramaryna
    • Trwałość, wodoodporność
    • Dobry poziom krycia
    • Ładne i praktyczne opakowanie
    • Dostępność
    • Bezterminowość
  • 11 sierpnia 2021 o 14:32
    Nie trzeba Photoshopa
    Niestety mam cerę z wypryskami które od razu są czerwone. Czasami bardzo ciężko zamaskować te zaczerwienienia ale ten korektor radzi sobie z nimi dobrze. Nakładam go sobie punktowo na całej twarzy a potem daje solidną warstwę podkładu . Efekt jest zdumiewający. Ja używam medium bo light jest za jasny i widać że różni się od podkładu. Jeżeli macie tak jak ja wypryski i chcecie je dobrze zakryć z pewnością polecam.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Dobrze kryje
    • Kolor

Zobacz także inne Korektory pod oczy