Korektory pod oczy

Eveline Cosmetics Argan Oil, Korektor kryjąco - rozświetlający z olejkiem arganowym 8 w 1

Eveline Argan Oil korektor kryjąco rozświetlający 8w1 LIGHT 7ml

Nasi użytkownicy zostawili 38 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 listopada 2019 o 11:55
    okej
    Korektor kryjąco-rozświetlający z olejkiem arganowym firmy Eveline. Jest on w najjaśniejszym odcieniu 04 light. Poprzednio miałam korektor z tej samej firmy art scenic ale na promocji w rossmanie już go nie było gdy dotarłam do sklepu dlatego skusiłam się na ten . Bardzo lubię ich opakowanie , krycie jest dla mnie wystarczające , ma bardzo fajną konsystencję i przyjemny zapach . Do tego bardzo fajnie rozświetla .W promocji zapłaciłam za niego ok 7 zł . Ogólnie bardzo fajny produkt
  • 3 października 2019 o 13:30
    Normalny
    Korektor dostałam w prezencie. Ma normalny, podstawowy aplikator taki jak błyszczyk. Średnia konsystencja produktu, kryje, ale nie radzi sobie z większymi zaczerwieniami. Nie wysusza skóry, zapach olejku arganowego nie należy do moich ulubionych, ale jest on w tym korektorze niewyczuwalny .
  • 3 maja 2019 o 16:31
    Kompromisowy korektor
    To kolejna zdobycz wiosennej promocji w Rossmannie. Kupiłam nr 05, Nude, który nie jest dla mnie ani za jasny, ani za ciemny. Korektor polecam ze względu na cenę i wygodę używania, jednak od razu zaznaczę, że nie da nam 100% krycia. Ale po kolei. Korektor jest opakowany w zgrabną, cienką buteleczkę, zmieści się nawet do kopertówki. Aplikator z przyjemną gąbeczką, która spełnia swoje zadanie. Jedyny minus opakowania jest taki, że złote napisy zacierają się dość szybko – a to nie jest estetyczne. Sam korektor jest płynny, ale nie spływa po twarzy podczas aplikacji. Stosuję go pod oczy, by zatuszować cienie i zaczerwienienie na kościach pod oczami. Dość dobrze sobie radzi z przebarwieniami skóry, jednak nie ma doskonałej pigmentacji – i mnie to pasuje, bo nie tworzy beżowej plamy, a pozwala prześwitywać odcieniom skóry, co daje naturalny efekt. Oczywiście nie nada się do tuszowania wyprysków i mocniejszych niedoskonałości, ale mnie wystarcza – efekt widać. Nie powoduje wysuszenia skóry, nie podrażnia delikatnych części pod oczami i nie zapycha porów, łatwo go zmyć. Minusem jest fakt, że jeśli mam suche fragmenty skóry pod oczami, zaznacza je i wchodzi w załamania, co postarza skórę. Z tego powodu albo wcześniej nakładam grubą warstwę kremu nawilżającego, albo stosuję peeling chusteczką. To sprawia, że korektor trochę stracił w moich oczach. Efekt utrzymuje się dość długo, cały dzień ze spokojem. Nie brudzi po aplikacji, ładnie przyjmuje puder i ewentualny fluid, jeśli się zagalopuję w rejony pod oczami. Ogólnie rzecz biorąc – polecam, jednak to rzeczywiście tylko na zdrową, w pełni nawilżoną skórę – inaczej pigment nas postarzy. Tutaj trzeba z nim iść na kompromis...
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • średnio kryje, ale wystarcza mi to
    • nie brudzi
    • dość trwały
    • nie podrażnia
    • nie zapycha porów
    • przyjemna aplikacja
    Wady:
    • na opakowaniu łatwo zdrapać napisy
    • zaznacza zmarszczki i suche fragmenty skóry
    • nie zauważyłam efektu nawilżenia...
    • niezbyt wydajny
  • 1 maja 2019 o 13:45
    Zadowalający efekt
    Fajny, niedrogi produkt do korygowania niedoskonałości i cieni pod oczami. Bardzo wydajny, jedno opakowanie spokojnie starcza na kilka miesięcy, a cena jest bardzo przystępna. Efekt krycia jest całkiem zadowalający, ponad to olejek arganowy sprawia, że cieniutka i delikatna skóra pod oczami jest dodatkowo pielęgnowana i nawilżana.
    Zalety:
    • efekt krycia cieni pod oczami
  • 3 kwietnia 2019 o 16:50
    Hit!
    Bardzo dobre krycie, utrzymuje się na twarzy cały dzień, nie tleni się. Ma bardzo ładny kolor, który dopasowuje się do cery. Aplikacja jest łatwa poprzez pędzelek.
    Zalety:
    • Jakość.
    Wady:
    • Mało wydajny