Lakiery klasyczne

Neess Klasyczny lakier do paznokci

Neess

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 lutego 2025 o 14:52
    Nie i jeszcze raz nie
    Ten lakier, to jakieś kompletne nieporozumienie. Możnaby nawet rzec, że to jakiś żart kosmetyczny. Lakier jest bardzo słaby, jeśli chodzi o nasycenie koloru. Tak jakby ktoś wodę zmieszał z kolorem... Lakier po nałożeniu rozpływa się poza płytkę paznokcia, wygląda po prostu beznadziejnie. Trwałość również pozostawia wiele do życzenia, ponieważ tuż po wyschnięciu lakier zaczyna sam odpadać. Powstają wówczas nieestetyczne plamy na paznokciach i efekt jest straszny. Szczerze mówiąc, nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak słabym produktem do paznokci. Ja rozumiem,że jest to lakier klasyczny, który nie jest długotrwały w swoim działaniu ale żeby odpadać krótko po nałożeniu? No nie...to nie na moje nerwy :) Nie polecam. Unikać jak ognia.
    Wady:
    • Okropne kolory
    • Bardzo słaba jakość
    • Efekt na paznokciach
  • 24 października 2024 o 16:25
    Nie wart uwagi
    Kupiony z ciekawości, ale poszedł w kąt po 2 aplikacjach. Długo schnie i jest nietrwały. Rozdwoił się jak go wyciągnęłam po jakimś czasie - nie więcej niż 3-4 tygodnie. Nie widzę powodów do większego rozpisywania się nad nim :)
    Zalety:
    • mała butelka
    • niska cena
    Wady:
    • rozwarstwia się
    • długo schnie
    • nietrwały
    aniatar
    7 maja 2024 o 10:16
    Polecam
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Jestem zachwycona tymi lakierami, zwłaszcza czarnymi odcieniami. Mają doskonałe krycie i szybko schną, przez co nie trace czasu na czekanie. Są także przystępne cenowo, a wybór kolorów jest duży
  • 22 kwietnia 2024 o 15:55
    bardzo przyzwoity :)
    Mam 2 lakiery od Neess: beż blues i caffe latte. Kupiłam je w sumie ze względu na niską cenę i ładnie wyglądające kolory. Buteleczka jest małej pojemności, co jest plusem, bo zajmuje mało miejsca, ale też minusem, bo wiadomo - mamy mniej produktu do użycia. Pędzelek jest średniej grubości, wygodnie się nim maluje. Lakier średniej gęstości, pachnie... lakierem do paznokci :) Posiadane przeze mnie kolory mają bardzo dobre krycie, do uzyskania pożądanego efektu wystarczy 1 warstwa. Szybko schnie, co jest dodatkowym plusem. Trwałość jest porównywalna z większością innych produktów z tej kategorii - 2/3 dni, choć z końcówek paznokci lubi zetrzeć się i po kilkunastu godzinach - wszystko zależy od okoliczności. Ogólnie jestem fanką hybryd, ale z braku czasu coraz częściej sięgam po klasyczne lakiery i w ich wyborze kieruję się najczęściej ceną - nie chcę przepłacać za produkty, które dają chwilowe efekty, a do takich według mnie należą właśnie "standardowe" lakiery do paznokci. Biorąc pod uwagę to oraz efekt jaki dają na moich paznokciach, to śmiało mogę stwierdzić, że lakiery od Neess są produktem zdecydowanie wartym uwagi.
  • 22 kwietnia 2024 o 14:17
    Polecam
    Intensywny kolor i głęboki połysk. Aplikacja jest łatwa i równomierna, a lakier szybko schnie, co jest ogromnym plusem. Po nałożeniu warstwy uzyskuje się pełne krycie i intensywność koloru.
    Zalety:
    • kolor, jakość, cena

Zobacz także inne Lakiery klasyczne