Kremy i maski do rąk

Ziaja Krem do rąk z ceramidami i koncentratem lipidowym

notino.pl
Bodyland.pl

• 26 września 2024 o 21:27
    Bardzo fajny krem
    Często sięgam po kremy Ziaja. Ten akurat lubię za bardzo ładny zapach I lekką konsystencję. Krem szybko się wchłania I nie pozostawia tłustej warstwy na dłoniach. Jest do tego wydajny. Fajnie nawilża i odżywia skórę. Sprawia, że dłonie są wygładzone i miękkie. Jedyny minus tego kremu to zakręcena zatyczka. Jak dla mnie jest to trochę uciążliwe.
    centoni
    21 sierpnia 2024 o 15:34
    Fajny krem na co dzień
    Nie jest to krem, który uratuje przesuszone po zimie dłonie, ale jest idealny do codziennego stosowania i podtrzymania nawilżenia dłoni. Krem jest tani, pięknie pachnie i lekko nawilża. Szyko się wchłania i nie pozostawia lepkiego filmu, przez co nie utrudnia funkcjonowania. Polecam ten produkt.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • wchłanianie się
    • duża tubka
  • 3 lipca 2024 o 10:22
    najlepszy do biura ;)
    OPAKOWANIE miękka tubka z tworzywa z odkręcanym korkiem, na którym z powodzeniem krem może sobie stać. FORMUŁA jedwabista, lekka, migusiem się rozprowadza i równie szybko wchłania całkowicie, nie pozostawiając żadnej tłustej ani lepkiej warstwy. Ma przepiękny, subtelny zapach. EFEKTY dłonie po nałożeniu są lekko nawilżone, można by rzec "odświeżone". Nie jest to krem, który da efekt mega nawilżenia i regeneracji. Nie sprawdzi się na mocno przesuszoną skórę. Ale dla mnie ten krem to cudeńko do używania w ciągu dnia - mam w pracy na biurku już którąś z kolei tubkę i to jest jedyny krem, który pozwala 3 minuty po aplikacji wrócić do klawiatury bez ryzyka utłuszczenia wszystkiego wokół ;) Z drugiej strony producent w sumie nie obiecuje mega nawilżenia, a raczej ochronę przed odwodnieniem, więc można powiedzieć, że obietnice spełnia.
  • 11 czerwca 2024 o 16:02
    Krem jak krem
    Miękka tubka 100 ml U mnie kremu do rąk nigdy dosyć Średnio tresciwa konsystencja, kremowa, bardzo przyjemny zapach. Dłoniom nadaje miękkości i nawilżenia. Dość szybko się wchłania nie pozostawia żadnego filmu na skórze co jest za plus. Dla mnie naprawdę fajny tani skuteczny i łatwo dostepny
  • 28 maja 2024 o 10:40
    Udany zakup
    Ziaja jest chyba najlepszą firmą w produkcji kosmetyków, które naprawdę działają. Opakowanie jak dla mnie jest odpowiednie - duża zakręcana tubka, z której świetnie wyciska się krem w odpowiedniej ilości. Konsystencja jest dokładnie taka, jak na krem lipidowy przystało - lejąca się i trzeba kontrolować ile się wyciska. Ogólnie lubię taką. Skład jest boski i bez grama ściemy - obiecane ceramidy i lipidy są w składzie pod nazwą Ceramide 1 i cholesterol i one robią tutaj największą robotę. Natłuszczają oraz nawilżają suchą skórę dłoni. Mam bardzo suchą, łuszczącą się skórę i ten krem w pracy okazał się bardzo pomocny. Odżywił, zregenerował oraz nawilżył. Cena kremu niska, a potrafi zrobić więcej niż niejeden krem z wyższej półki. Z całego serca polecam ten krem.
    Zalety:
    • skład