Dezodoranty i antyperspiranty dla mężczyzn

Aquaselin Extreme for Men, Antyperspirant dla mężczyzn

e-ZikoApteka.pl
Oceanic Aquaselin Extreme Men Dezodorant w kulce 50 ml
Oceanic Aquaselin Extreme Men Dezodorant w kulce 50 ml
Aquaselin Antyperspirant Extreme for Men 50ml

• 8 czerwca 2020 o 14:08
    działa
    Nie rozumiem recenzji, jakoby ten antyperspirant w ogóle nie działał. Dla mnie spełnia swoje zadanie w 100%. Latem, wiadomo, każdy bardziej się poci, ja również. Dlatego sięgnąłem po ten produkt, już po raz drugi. Używam go wieczorem po kąpieli/prysznicu i tak zostawiam. Troszkę zajmuje mu, zanim się wchłonie, ale mi to nie przeszkadza. Antyperspirant działa bez zarzutów. Jeżeli użyję go wieczorem, to nie pocę się przez bite 24h, dopóki go nie zmyję. Producent zaleca zmywać go rano, ja jednak zostawiam go na cały dzień. Z takim towarzyszem, nawet największy upał nie jest mi straszny.
    Zalety:
    • działa bez zarzutów
    Wady:
    • nie do końca sprawuje się stosowany według zaleceń producenta
  • 16 kwietnia 2020 o 8:23
    Bdb.antyperspirant
    Antyperspirant jest bezwonny.Pasuje mi idealnie,gdyż na co dzień stosuję perfumy i zapachy nie gryzą się.Dla moich potrzeb jest skuteczny.Delikatny,gdyż stosuję na wydepilowane pachy.Kosmetyk jest skuteczny.Nie mam nieprzyjemnej woni w ciągu dnia.Antyperspirant nie powoduje uczulenia,nie szczypie,nie gryzie nie jest typowym blokerem gruczołów potowych.Atrakcyjna cena jak na tak doskonałą jakość.
    Zalety:
    • działanie
    • brak zapachu
    • nie brudzi ubrań
    • nie powoduje uczulenia,ani szczypania
    • można stosować codziennie
  • 14 września 2018 o 10:03
    Nie działa.
    Niestety ten produkt nie działa tak jak powinien. Kupiłam ten antyperspirant ( oczywiście nie dla mnie) w celu zmniejszenia nadmiernej potliwości, ale bez efektów. Ten produkt ma działanie jak zwykłe antyperspiranty, absolutnie nie powoduje zmniejszenia się problemu potliwości chociaż w najmniejszym stopniu. Po jego aplikacji lekko szczypie skóra, po depilacji lepiej nie próbować się nim smarować... Zapach ma dość nie przyjemny, po aplikacji nie wyczuwalny. Długo schnie, jest lepki. Jedyny plus to taki, że nie brudzi ubrań.
    Zalety:
    • nie brudzi ubrań
    Wady:
    • cena, nie skuteczny,zapach
    hula
    24 sierpnia 2015 o 1:03
    słabiutko
    Był w promocji- za 10 zł, ale to i tak za dużo. Lepiej kupić ziaję. Nie wybieraam słabszej wersji, tylko od razu niby najmocniejszą, dla męzczyzn. To zwykły antperspirant. Nie hamujący szczególnie pocenia, nie ma działania jak np etiaxil nawet w połowie. Jest bezzapachowy, ma mleczną konsystencję. Nie polecam. Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego