Dezodoranty i antyperspiranty dla mężczyzn

Old Spice Bearglove, Deodorant Stick Dezodorant w sztyfcie dla mężczyzn

Old Spice Antyperspirant w Sztyfcie Bearglove 50ml
E-Glamour.pl
Old Spice Bearglove dezodorant w sztyfcie 50ml dla Panów
Old Spice Bearglove
Old Spice Deo Stick Bearglove 50 ml

• 4 marca 2025 o 12:11
    jest skuteczny
    na mnie działa bo zapewnia mi ochrone przed potem na kilkanaście godzin, jest łatwy w uzyciu, łatwo sie rozprowadza na skórze i szybko sie wchłania, nie zostawia sladów na ubraniach
    Zalety:
    • działa
    Dariax_
    26 lutego 2025 o 11:32
    Dezodorant w sztyfcie nie tylko dla mężczyzn - dobry na początek, po czasie przestaje działać
    Antyperspirant Bearglove od Old Spice to produkt, który początkowo bardzo dobrze się u mnie sprawdzał. Przerzuciłam się na męskie antyperspiranty, ponieważ te damskie po prostu nie dawały sobie rady z moimi potrzebami, a Bearglove na początku działał rewelacyjnie. Ochrona była skuteczna, a zapach bardzo przyjemny – taki świeży, subtelny, który może pasować również kobietom (nie ma typowego, ciężkiego "męskiego" aromatu, co dla mnie było dużym plusem). Jednak z czasem zauważyłam, że działanie tego antyperspirantu nie utrzymuje się tak długo, jak na początku. Po kilku miesiącach stosowania moja skóra chyba się do niego przyzwyczaiła, bo jego skuteczność zaczęła maleć, a ochrona trwała coraz krócej.
    Zalety:
    • Skuteczna ochrona przed potem na początku stosowania
    • Przyjemny, świeży zapach, który mogą używać zarówno kobiety, jak i mężczyźni
    • Nie ma typowego, ciężkiego „męskiego” aromatu
    • Dobra dostępność i przystępna cena
    Wady:
    • Z czasem skóra może się do niego przyzwyczaić, co zmniejsza jego skuteczność
    • Ochrona nie jest długotrwała, zwłaszcza po dłuższym okresie stosowania
    • Może nie być wystarczający dla osób z większym problemem potliwości
  • 20 maja 2024 o 6:24
    Nie tylko dla mężczyzn
    Długo szukałam dezodorantu, który się u mnie sprawdzi. Gdzieś w czeluściach internetu zobaczyłam, że kobiety również używają old spice i poszłam w to. Bardzo dobrze chroni przed potem i ma bardzo przyjemny zapach, który w moim odczuciu wcale nie jest męski. Dziewczyny jeśli się wahacie czy stosować męski dezodorant to odpowiem Wam krótko. Tak.
    Zalety:
    • Skuteczność, zapach
  • 16 maja 2024 o 23:27
    Polecam!
    Bardzo fajny dezodorant. Jest on skierowany do mężczyzn ,lecz ja jako kobieta go używam i bardzo sobie chwalę. Produkt daje znakomitą i niepowtarzalną ochronę przed potem, brzydki zapach nie jest już mi straszny. Natomiast zapach produktu , mimo że mocny to mi nie przeszkadza. Opakowanie dezodoranty bardzo fajne i wygodne.
  • 18 lutego 2024 o 22:30
    Słaby
    Mam podobne odczucia, jak jedna z dziewczyn poniżej. Dezodorant ma świetny zapach! Daje uczucie świeżości i jest uniwersalny. Dla tej zalety warto go używać, ale.. to by był koniec, jeśli chodzi o plusy. Trwałość jest bardzo słaba, a ochrona przed przykrym zapachem minimalna. Tak jak wizażanka poniżej - nie mam za dużego problemu z potliwością, a ten dezodorant sobie nie radzi. Efekt jest dosłownie na chwilę.