Dezodoranty i antyperspiranty dla mężczyzn

Ziaja Yego, Anty-perspirant dla mężczyzn

Bodyland.pl
e-ZikoApteka.pl
Apteka Polska APTE.PL
Ziaja Yego anty-perspirant dla mężczyzn 60ml

• 16 marca 2025 o 22:02
    Lepszy niż wszystkie inne drogeryjne
    Dezodorant Ziaja mój mąż używa już dosyć długo. Piękny męski zapach, ładny choć wydaje się być bardzo delikatny, co wiadomo dla nawet wrażliwej skóry jest to dużo większym plusem. Sam produkt nie podrażnia skóry. Ogólnie mężu jest bardzo zadowolony i twierdzi iż jest to o wiele lepszy produkt od tych wszystkich innych droższych drogeryjnych.
  • 29 marca 2024 o 7:45
    Antyperspirant dla mężczyzn
    Mój mąż używa tego antyperspirantu od kilku miesięcy , świetnie sobie radzi z pielęgnacją suchej i wrażliwej skóry. Hamuje pocenie na 24h. Małe wygodne opakowanie zmieści się w każdej kosmetyczce na wyjazd
    skvpnik
    12 sierpnia 2023 o 20:33
    Kupiłam narzeczonemu, bardzo zadowolony
    Jakiś czas temu kupiłam z narzeczonym ten anty-perspirant. Używa go już dłuższy czas, więc mogę podzielić się jego opinią. Ma on ładny zapach oraz przyjemne w użyciu opakowanie, z którego płyn się nie wylewa (jak to ma miejsce przy stosowaniu innych anty-perspirantów). Jego działanie jest widoczne już po chwili, szybko blokuje wydzielanie potu, zapewniając trwałe zabezpieczenie przed niechcianym zapachem. Nie wysusza skóry pod pachami, co jest na plus. Polecam.
    Zalety:
    • ładnie pachnie
    • dobre opakowanie
    • szybko blokuje wydzielanie potu
    • nie wysusza
    • tani
    Wady:
  • 24 lipca 2023 o 10:57
    Totalny hit wszechczasów - polecam również dla kobiet
    Mój ulubiony kosmetyk, zużyłam już kilka opakowań. Używam go jako kobieta do uprawiania sportów, ale też na co dzień, szczególnie przy bardziej aktywnych dniach. Zapach jest delikatny, ale jednak wyczuwalny. Niweluje zapach potu, nie da się w nim śmierdzieć :D. Szybko się wchłania, nie zauważyłam żeby brudził ubrania. Jest wydajny, do tego ekstra cena.
    Zalety:
    • niwelowanie zapachu potu
    • szybka wchłanialność
  • 13 lipca 2023 o 17:50
    Mąż jest bardzo zadowolony z tego produktu!
    Tani, szeroko dostępny antyperspirant w kulce, który przyjemnie, energetyzująco pachnie. Nie zostawia białych śladów na ubraniach. Nie roluje się. Faktycznie skutecznie hamuje wydzielanie potu. Opakowanie jest praktyczne i wygodne w użyciu. Produkt godny polecenia, do tego polskiej marki Ziaja!