Zmywacze do lakierów klasycznych

L'Oreal Paris Le Flash Manicure Zmywacz do paznokci

• 28 maja 2020 o 14:39
    Uwielbiam rozwiązania, które ułatwiają codzienne życie.
    Uwielbiam rozwiązania, które ułatwiają codzienne życie. Tak jest też w przypadku zmywaczy do paznokci z gąbką. Na pozór zwykły plastikowy słoiczek, ale dzięki gąbce świetne ułatwienie w zmywaniu paznokci. Zmywacz zamknięty jest w niewielkiej, walcowatej buteleczce z plastiku o pojemnosci 75ml. Etykieta jest utrzymana w czarno złotych barwach, wyglada elegancko, szata graficzna jest typowa dla producenta L`Oreal Paris. Po otwarciu opakowania w sporej wielkości otworze widzimy ciemnoszarą gąbkę dobrze nasączoną zmywaczem, w której środku znajduje się rozcięcie na nasz palec i paznokieć. Zmycie lakieru z całych dłoni zajmuje nie więcej niż minutę. Wystarczy włożyć palec, potrzeć o gąbkę i wyjmujemy idealnie czysty paznokieć - bez jakichkolwiek zabarwień. Nie potrzeba wacików czy płatków, nie potrzeba przytrzymawania ich na płytce w zależności od rodzaju lakieru. Zmywacz do paznokci w gąbce również nie wysuszenia skórek, zmywacz w żaden negatywny sposób nie wpływa na paznokcie a także na opuszki palców.
    Zalety:
    • sposób zmywania
    • działanie zmywacza
    • błyskawiczne zmywanie
    • bez potrzeby wacików
    • idealne rozwiazanie w transporcie, podróży
    • brak intensywnego zapachu
    • trwałość gąbki
    Wady:
    • dostepność
  • 15 maja 2018 o 14:52
    Super
    Bardzo fajny zmywacz do paznokci zamknięty w zgrabnym plastikowym opakowaniu. Bardzo wydajny .Dzięki gąbeczce w środku paznokcie dokładnie oczyszczane są z resztek lakieru. Jednak radzę nie zmywać paznokci z żadnego odcienia czerwonego gdyż płyn w środku się zabarwi, Do całej reszty gamy kolorów jest świetny. Zapach intensywny ale w porównaniu z innymi produktami tego typu, nawet przyjemny
    Wady:
    • Lepiej nie zmywać koloru czerwonego
  • 29 października 2017 o 23:24
    zmywacz nad zmywacze
    Dostałam go dawno temu w gratisie z okazji otwarcia jakiejś drogerii i dobrze, bo zmywacze gąbkowe do tamtej pory uważałam za totalny bubel, więc sama bym go w ciemno nie kupiła, zwłaszcza za 30zł. Okazał się zmywaczem idealnym - wystarczyło chwilę pogmerać w nim palcem, by usunął bez śladu wszystko, co akurat wymyśliłam sobie na paznokciach (a uwierzcie, że nie mam tu żadnych hamulców). Służył mi wiernie wiele miesięcy, a gdy zużyłam go już do cna, nie mogłam znaleźć go w żadnej stacjonarnej drogerii ani w tych sklepach internetowych, w których robię większe zakupy (wiem, że czasem gdzieś się pojawia, ale kupowanie pojedynczych artykułów w e-drogeriach to słaby interes). W każdym razie, jeśli wpadnie mi gdzieś w oko, szczególnie w przecenie, na pewno ponownie go kupię.
    Zalety:
    • błyskawiczne działanie
    • rozpuszczanie brokatów i innych trudnych lakierów z dodatkami
    • przyjemny zapach
    • delikatność dla skórek
    • niebrudzenie palców nawet po wielokrotnym zmywaniu ciemnych lakierów
    Wady:
    • trudno dostępny
    • dość wysoka cena
  • 20 marca 2015 o 12:53
    Świetny
    Kupiłam go w promocji. Skusiłam się, bo już używałam gąbkowych zmywaczy i podoba mi się taka forma :) W porównaniu z tańszymi tego typu zmywaczami L\'oreal ma bardzo solidną, zwartą gąbkę. Jednak dla mnie, posiadaczki krótkich palców, pojemnik jest trochę za wysoki, ale to taki drobny szczegół. Zapach ma fantastyczny, pachnie perfumami i aromat ten długo utrzymuje się na paznokciach. Taka forma jest bardzo wygodna, nie musimy zużywać tony wacików a i mamy pewność, że nic nam się rozleje ( jak to się niejednokrotnie zdarzyło w przypadku tradycyjnych zmywaczy). Zmywacz ten nie wysusza ani płytki paznokcia ani skórek. 1 sekunda- to według mnie trochę przesada ze strony producenta :) W przypadku ciemniejszych lakierów trzeba jednak dłużej potrzymać palec w gąbce a żeby zmyć resztki lakieru z brzegów niezbędne jest, aby mocniej potrzeć o gąbkę. Zmywam nim lakiery w we wszystkich barwach tęczy a na paznokciach nie pozostają żadne ślady po poprzednich kolorach, więc tutaj też ogromny plus. Jestem z niego bardzo zadowolona i jak znów trafię na promocje, to z pewnością go kupię. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: pół opakowania
  • 17 grudnia 2014 o 22:24
    Świetny produkt!
    Zmywacz kupiłam w promocji za ok 7zł. Wybrałam go na spróbowanie i uważam, że jest o wiele lepszy niż zmywanie lakieru wacikiem. Ma cudowny zapach i faktycznie po sekundzie lakier schodzi. Udany zakup :) Używam tego produktu od: Ok 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego