Żele pod prysznic

Biały Jeleń Hipoalergiczny żel pod prysznic dla aktywnych kobiet 3 w 1

Biały Jeleń żel pod prysznic dla aktywnych kobiet 3w1 200ml

• 23 czerwca 2017 o 22:31
    Świetny i wielofunkcyjny.
    Ma przyjemną, galaretowatą konsystencje, ładnie pachnie. Jeżeli chodzi o włosy to sprawdza się świetnie - dobrze myje, włosy się nie plączą, nie są szorstkie i sztywne jak w przypadku niektórych szamponów. Jako żel pod prysznic sprawdza się równie dobrze, ale tu już szwankuje jego wydajność - baaardzo szybko się zużywa, ponieważ pieni się słabiej niż inne żele pod prysznic. Jednakże naprawdę dobrze wypada w kwestii tego jak wyglądają i jakie w dotyku są skóra i włosy.
    Zalety:
    • efekty mycia"
    Wady:
    • słaba wydajność
  • 4 maja 2016 o 14:37
    Bardzo praktyczny kosmetyk
    Pięknie pachnie. Jest praktyczny - 3 w 1 - nie trzeba nosić ze sobą torby kosmetyków. Gęsty przez co całkiem wydajny. Ładnie pachnie. Dobrze się pieni. Ma praktyczne opakowanie. Ponadto jest to produkt Polski i nie kosztuje dużo. Dla mnie 10/10.
  • 11 sierpnia 2015 o 7:55
    Mój ulubiony szampon
    Używam jako szamponu. Jest to na razie jedyny szampon, po którym w ogóle nie mam łupieżu i podrażnionej skóry głowy. Trzeba tylko pamiętać o tym, że jest to kosmetyk bez SLS, więc przed użyciem trzeba rozcieńczyć go na dłoni z odrobiną wody, aby się pienił. Poza tym rewelacja: + przyjemny zapach + niska cena + ZERO podrażnień + włosy bardzo ładnie po nim wyglądają, są puszyste i jednocześnie lśniące + nie wysusza skóry Używam tego produktu od: trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 całe standardowe opakowania
    arafina
    5 stycznia 2015 o 21:27
    Do twarzy się nie nadaje
    Używałam tego produktu przez tydzień na wakacjach podczas wyjazdu. Codziennie używałam go pod prysznicem, myłam włosy co drugi dzień i dwa razy dziennie myłam nim twarz. Chciałam zaoszczędzić miejsce i dlatego kosmetyk 3w1 przypadł mi do gustu. W dodatku był tani (7 zł), a ja mam spore zaufanie do tej firmy. Do ciała i włosów nie mam mu nic do zarzucenia i możliwe, że jeszcze kiedyś go kupię. Dobrze mył, włosy były po nim przyjemne i miękkie nawet bez odżywki. Jednak na twarzy bardzo mnie uczulił. Po jakiś trzech dniach pokryła się cała drobną kaszką, która zeszła dopiero po dwóch tygodniach... Także dla mnie to produkt tylko 2w1 ;) \\n
  • 6 października 2014 o 18:49
    nie zawiodl
    Produkt kupilam eksperymentalnie przed wyjazdem na 2 tygodniowe wakacje. Mialam ograniczone miejsce w kosmetyczce, wiec kosmetyk 3 w 1 wydal mi sie najrozsadniejsza opcja. Jesli chodzi o mycie ciala to produkt nie wyroznia sie niczym szczegolnym. Jest bardzo delikatny, nie uczula i nie podaznia skory. Generalnie spelnia wszystkie obietnice producenta. Stosowalam go tez do mycia wlosow i chociaz nie jestem zwolenniczka produktow do wszystkiego, ten zel sprawdzil sie znakomicie. Nawet bez odzywki moje wlosy byly w swietnej kondycji i super sie ukladaly. Jesli chodzi o wydajnosc kosmetyku to tutaj musze odjac gwiazdke. W zwiazku z tym ze produkt jest gesty, zel wystarczyl mi na ok 10 dni stosowania. Cena rewelacyjna. Podsumowujac, jesli bede potrzebowac kompaktowego produktu na wyjazd, na pewno po niego siegne, natomiast w przypadku codziennego uzycia nie jest to moj typ. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie