Urządzenia IPL

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 6 sierpnia 2024 o 3:04
    Philips Lumea Essential to urządzenie, które od razu robi dobre wrażenie dzięki swojemu eleganckiemu i stylowemu designowi. Ergonomiczny kształt świetnie leży w dłoni, co sprawia, że depilacja jest wygodna i komfortowa. Przewód zasilający to świetne rozwiązanie – nie trzeba martwić się o ładowanie akumulatorów ani wymianę baterii, co oszczędza czas i stres. Pierwsze użycie urządzenia było bardzo proste. Duże okienko głowicy (4 cm²) znacząco przyspiesza proces depilacji, a dzięki 5 ustawieniom energii świetlnej można dostosować intensywność światła do własnych potrzeb i odcienia skóry. To naprawdę ważne, ponieważ pozwala uniknąć podrażnień i dopasować zabieg do swojego komfortu. Technologia Intense Pulsed Light (IPL) sprawia, że depilacja jest nie tylko skuteczna, ale i bezpieczna oraz niemal bezbolesna. Już po kilku zastosowaniach zauważyłam wyraźną poprawę – skóra jest jedwabiście gładka, a włoski powracają znacznie rzadziej. To naprawdę działa! Cieszy mnie fakt, że mogę cieszyć się gładką skórą przez kilka miesięcy bez potrzeby częstych wizyt w salonie kosmetycznym. Zintegrowany filtr UV to dodatkowy atut, który chroni skórę przed szkodliwym działaniem promieni ultrafioletowych. Dzięki temu mogę korzystać z urządzenia bez obaw o podrażnienia czy uszkodzenia skóry. Zadowala mnie również fakt, że urządzenie jest bezpieczne i wygodne w użyciu na różnych partiach ciała – nogi, pachy, bikini czy przedramiona. Philips Lumea Essential to rewelacyjne urządzenie do domowej depilacji, które łączy nowoczesną technologię z prostotą obsługi. Jego elegancki design, duże okienko głowicy, możliwość regulacji intensywności światła oraz zintegrowany filtr UV czynią go świetnym wyborem dla każdego, kto szuka efektywnego i komfortowego rozwiązania do usuwania owłosienia. Moje doświadczenia z tym urządzeniem są zdecydowanie pozytywne i z pełnym przekonaniem polecam je wszystkim, którzy chcą cieszyć się gładką skórą bez wysiłku i zbędnych kosztów.
  • 22 kwietnia 2024 o 11:19
    Miałam ogromne nadzieje
    ... i niestety ale przejechałam się na tym jak wielki hype był na ten laser. Owszem - usuwa włoski, sprawia, że jest ich mniej, ale jednak nie jest to efekt na który liczyłam. Nie oszukujmy się - laser tani nie jest, więc mimo że wiadomo, że nie będzie efektów jak z salonu, ale jednak oczekiwałam spokoju na kilka miesięcy. Nawet na miesiąc, a tutaj klops. Niestety, ale na nogach nadal pojawiają się włoski. Jest ich mniej, ale są.. Jeżeli chodzi o okolice bikini to nic się nie zmieniło moim zdaniem. Jak było - tak i jest. Nadal wszystko rośnie jak rosło. Użyłam go chyba z 10 razy i zastanawiam się nad jego sprzedaniem. Dołożę sobie do profesjonalnego zabiegu.
  • 20 maja 2023 o 11:19
    Bardzo dobry sprzęt
    Kupiłam i jestem zadowolona! Mam ciemne mocne włosy, golenie zwykła maszynka kończyło się wrastaniem włosów i stanem zapalnym, wosk, plaster - nie dla mnie. Depilator laserowy to moje zbawienie! Oczywiście nie jest to jakość jak ta z salonu - ale po kilku razach włosy są zdecydowanie mniej ciemne, słabsze różana wolniej. Wcześniej musiałam goloic się raz na dwa dni tak teraz raz na 2/3 tyg. Są miejsca w których włosy nie odrosły w ogóle. Przede wszystkim nie niszczy skóry, nie wrastają po nim włosy i nie robią się ciągle stany zapalne. W mojej ocenie przy trudnym owłosieniu - warto!
  • 8 maja 2023 o 18:17
    Polecam!
    Świetny produkt! Po trzykrotnym użyciu włosy były bardzo osłabione i było ich dużo mniej. Jestem pod wrażeniem szybkiego działania. Na początku na "2" programie nie mogłam przywyknąć do delikatnego pieczenia, ale przy drugim użyciu już nie miałam najmniejszego problemu. Nie jest to tani produkt, ale warty swojej ceny!
    jogorek
    31 października 2022 o 22:28
    Skuteczna i bezbolesna depilacja
    Chodziłam do kosmetyczni na usuwanie włosów, ale jak zaczęła się pandemia zaczęłam szukać domowych sposobów, już po pewnym czasie znalazłam to cudo i zakochałam się całkowicie. Lumea bezboleśnie i trwale usuwa niechciane owłosienie. Jest lekka i poręczna. Zdecydowałabym się ponownie.