Wody toaletowe damskie

Yves Rocher Un Matin au Jardin, Cerisier en Fleurs EDT

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Bebunia
    8 czerwca 2022 o 21:12
    Delikatna...
    Woda toaletowa ma niesamowity zapach kwiatu wiśni. Uwielbiam ją w sezonie letnim, kiedy wybieram delikatne kosmetyki i zapachy. Pozostaję wierna od kilku lat i zapewne dalej będę kupować, mimo że mam wrażenie, że woda toaletowa jeszcze dwa lata temu była lepszej jakości i zapach dłużej pozostawał na skórze. Niemniej bardzo oryginalny, subtelny i niesamowicie kobiecy. Na pewno na spotkaniu z koleżankami czy randce wzbudzi zainteresowanie.
    • Ładne opakowanie
    • Mała trwałość zapachu
    adita88
    25 czerwca 2020 o 13:25
    Bardziej mgiełka niż perfumy
    Tak jak w tytule - te perfumy są bardziej mgiełką niż klasyczną wodą toaletową. Mimo iż nie są zbyt trwałe i kosztują sporo, bardzo je lubię. Wersja wiśniowa najlepiej sprawdza się w ciągu dnia, przede wszystkim wiosną i wczesnym latem, działa bowiem bardzo odświeżająco, otulając subtelnym i delikatnym kwiatowym zapachem. Niby nic nadzwyczajnego, a jednak do mnie przemawia. Flakon jest bardzo minimalistyczny, z wygodnym sprayem.
    Zalety:
    • klasyczny wiśniowy zapach, delikatny i subtelny,
    • wygodny spray.
    Wady:
    • trwałość,
    • cena.
  • 2 kwietnia 2020 o 20:40
    Bardzo średnie perfumy
    Zapach jest bardzo ładny, delikatny i odświeżający, ale ma jeden ogromny minus, jest bardzo nietrwały. Ulatnia się bardzo szybko i po 2-4 godzinach już w ogóle go nie czuć. Flakon też nie zachwyca designem, jest bardzo prosty i nie przyciąga uwagi. Ja go akurat dostałam w prezencie do zakupów, ale na pewno nie skusiłabym się na niego w regularnej cenie
  • 21 lutego 2020 o 12:41
    Wiosenny wiśniowy sad....
    Zamknij oczy i pomyśl o kwitnącym kwiatowym sadzie wiśni u babci, tak pachną te perfumy, lekko, wiosennie nienachalnie i niestety ulotnie... No cóż kwiaty wiśni też momentalnie oblatują, ale może w tym tkwi cały urok? Buteleczka dość gruba ze srebrną zatyczką, dość prosta , zawartość w środku pudrowa lekko różowa woda z atomizerem. Jak już wspomniałam zapach zdecydowanie prostolijny jedna nuta kwiatowa , lekki, delikatny , kobiecy, przypominam też że to woda toaletowa więc trwałości nie ma , godzina max 2 i trzeba powtarzać. Dla kobiet i dziewcząt lubiących lekkie kwiatowe zapachy. Kto lubi spryskiwiwać się kilkakrotnie w ciągu dnia, polecam. Zdecydowanie bukiet na wiosenne i letnie ciepłe dni. Choć zimą też mogą poprawić nam humor i przywołać wspomnienia letnich nocy.... Pozytywne wibracje gwarantowane !
    Zalety:
    • przyjemna nuta zapachowa
    • prosty uroczy flakonik
    • łatwo dostępny w drogerii
    Wady:
    • mógłby być bardziej trwały
    • dość wysoka cena
  • 8 listopada 2019 o 17:11
    Śliczny zapach
    Wodę toaletową otrzymałam w prezencie do zakupów, normalnie jest dosyć droga, na szczęście ma dużą pojemność 100ml. Zapach nazwałabym raczej mgiełką niż wodą toaletową, jest to delikatny zapach, kwiatowy, bardzo przyjemny, ale nie za słodki. Woda bardzo lekko się rozpryskuję, delikatną rozproszoną mgiełką. Buteleczka jest bardzo wydajna, jednak zapach nie utrzymuje się długo na ciele. Niestety Yves Rocher wycofuje tą serię ze sprzedaży.
    Zalety:
    • śliczny kwiatowy zapach
    • ładna buteleczka
    • bardzo lekki w użytkowaniu atomizer
    • rozpryskuje się lekką przyjemną mgiełką
    Wady:
    • wysoka cena
    • krótka trwałość