Wody toaletowe damskie

C-Thru Blooming Sense EDT

C-Thru Blooming Woda Toaletowa 75 ml

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Hermoso
    27 lipca 2021 o 18:01
    Nie najgorszy
    Słodki zapach ale bardzo szybko się ulatnia. Jest ok ale szału na mnie nie zrobił. Raczej już do niego nie wrócę. Zapach w sam raz dla nastolatek/młodych kobiet. Używam zamiast mgiełki po kąpieli.
    Zalety:
    Wady:
    • Nietrwały
  • 14 czerwca 2020 o 16:55
    Nawet fajne. :)
    Dostałam te perfumy w zestawie świątecznym pod choinkę. Zapach od razu mi się spodobał. Bardzo ładny i dziewczęcy, lubię takie zapachy. Sam flakonik nie duży, uroczy z kuleczkami na dnie. Idealny by wziąć go ze sobą do torebki\plecaka. Jest trwały i aż ta trwałość zaskakuje. Zapach nie męczył mnie nawet po dłuższym czasie używania.
  • 8 stycznia 2020 o 23:41
    Ładny, słodki zapach
    Miałam tę wodę już jakiś czas temu, ale zapach na tyle mi się podobał, że wbił mi się w pamięć. Zalicza się do słodkich, ale nie tych typowo słodkich, od których mdli. Jest to głęboki zapach kwiatowo-owocowy. Pasuje do młodych dziewczyn, chociaż ma też w sobie nutkę zmysłowości. Kolor butelki idealnie moim zdaniem oddaje tę mieszankę. Zapach utrzymuje się wystarczająco długo na ciele i na odzieży. Butelka jest ciemno różowa i prosta. Miłym dodatkiem są szklane kuleczki na dnie flakonu.
  • 16 maja 2018 o 14:18
    Taki zwykły zapach
    Zapach ten wpadł w moje ręce przy okazji zakupów online, kosztował jakieś śmieszne pieniądze - wzięłam, co mi szkodzi, najwyżej pójdzie w kosz. Cóż - nie jest to kompozycja górnolotna ani wybitnie złożona, to proste słodkie, mocno owocowe psikadło na co dzień, na ciepłe dni, pasuje do sportowego stylu. Owoce są tu bardzo syntetyczne - pierwsze skrzypce gra tu nieco plastikowa truskawka, a zaraz za nią podąża ananas, później długo długo nic i na koniec delikatnie roślinne nuty. Ten zapach przypomina mi bardzo owocowy szampon do włosów - aromaty bardzo podobne. Nie wrócę do niego bo niczym nie przykuł mojej uwagi i nie zachęcił do kontynuowania przygody i nabycia kolejnego flakonu, ale ogólne zużyłam z przyjemnością i wykończyłam bez żalu. To po prostu owocowy zapach jakich wiele np. w Avonie czy wśród pospolitych adidasów. Może być ale szczęka nie opada.
    Zalety:
    • owocowa kompozycja
    Wady:
    • słaba trwałość
    • powtarzalność zapachu
  • 30 stycznia 2017 o 13:38
    Bardzo ładny zapach
    Zapach kupiłam na wakacyjnej promocji, całkiem przypadkowo, ale spodobał mi się na tyle, że wylądował w moim koszyku podobnie jak jego brat Coral Dream. Zapach jest słodki, typowo dziewczęcy, idealny na okres wiosenno-letni. Nadaje się zarówno na dzień jak i na wieczór, stosowałam do przeważnie na co dzień do pracy lub na wyjście z przyjaciółmi. W tym zapachu wyraźnie wyczuwalne są nuty kwiatowe i domieszka owoców. Na początku projekcji uderza nas wyraźna woń kwiatów i truskawki, później zapach przechodzi w słodką i bardziej stonowaną nutę ujawniając ananas. Zapach jest trwały, spokojnie wytrzymuje 5-6 godzin, co na wodę toaletową jest długim czasem, na ubraniach utrzymuje się znacznie dłużej i jeszcze na drugi dzień jest wyczuwalny. Flakon jest prosty, ale fikuśny - różowy z diamencikami na dnie, opakowanie tuba dla mnie ma niezbyt interesującą grafikę. Flakonik jest dość wydajny i za cenę za jaką go nabyłam polecam. Mój zapach ma napis Blooming Sense, jednak nuty zapachowe pozostają takie same, podobne jest również opakowanie, załączam zdjęcie.