-niestety, podstawowym minusem kremu do rąk jest zakręcana zakrętka, a nie taka na klik, bardzo utrudnia to życie, zwłaszcza jak się nakłada krem będąc już w łóżku i mając zgaszone światło,
-kiedy nałoży się go za mało to nie nawilża, a kiedy za dużo to tworzy taką warstwę na skórze jak parafina i się roluje, trzeba więc dokładnie znaleźć ten złoty środek,
-bardzo niewydajny, byłam bardzo zdziwiona, jak po dwóch tygodniach tuba przywitała mnie pustką:) (nieregularne smarowanie tylko raz dziennie na noc),
-/+mam bardzo mieszane uczucia co do tego kremu, z jednej strony nieźle spełnia podstawowe funkcje kremu, ale z drugiej ma wady, których nie ma większość kremów na rynku,
+tani,
+ładna szata graficzna,
+poręczna tuba,
+ładny zapach, co prawda nie wyczułam kakao ani lotosu, bardziej arbuza, maksymalnie chemicznego, pod koniec jedynie trochę mi się już znudził,
+jak już nałoży się tyle co trzeba, to dobrze nawilża,
+mam nieraz zimą dłonie w bardzo słabym stanie, skutecznie go polepsza, nie ma może szału, cudów nie robi, ale stopniowo jest lepiej,
+często mam też rany od zimna, niektóre kremy powodują ich pieczenie, ten nie, więc spokojnie bez obaw można używać na miejsca problematyczne,
+miałam go już dwa razy, oba dostałam gratis do zamówienia, myślę, że z chęcią do niego wrócę,
+nawet szybko się wchłania,
+konsystencja standardowego kremu plus silikony, tzn. nie wiem czy są w składzie, tylko taki jest w dotyku, ślizga się, ale to bardzo przyjemne akurat,
+jest kilka opcji zapachowych do wyboru, chętnie przetestuję inne