Kremy i maski do rąk

Medispirant Żel do stóp i dłoni, 50 ml
Aflofarm MEDISPIRANT Antyperspirant żel do stóp i dłoni - 50 ml

• 5 września 2023 o 9:24
    Nie działa zbyt dobrze
    Kupiłam ten produkt by ograniczyć potliwość stóp. Producent zaleca stosowanie przez 5 dni na noc ten produkt. Konsystencja dosyć lepka, która długo się wchłania. Ja stosowałam przez niemalaże dwa tygodnie codziennie ten produkt i nie zauważyłam, aby jakoś bardzo mocno mi pomógł. Może faktycznie potliwość delikatnie się zmniejszyła, ale efektów wow jakoś nie widać. Gdy zrobiłam przerwę kilka dni od produktu to problem nawracał. Samo opakowanie małe i poręczne. Jednak produkt mało wydajny. U mnie się nie sprawdził ten żel, zatem nie kupię go ponownie.
  • 10 kwietnia 2023 o 13:59
    Bardzo dobry efekt za niską cenę.
    Dla mnie numer 1 jeśli chodzi o potliwość stóp i dłoni. Używam go po każdym myciu na stopy, ponieważ może stopy szybko się pocą i brzydko pachną. Jestem bardzo zadowolona z tego antyperspiranta ponieważ czuję wyraźne odświerzenie nawet po kilku godzinach w butach. Konsystencja żelu szybko się wchłania, na lato idealny. Kosmetyk jest dostępny w aptekach i kosztuje ok.15 zł. Bardzo duża za niską cenę.
    Iccgk
    10 sierpnia 2022 o 17:58
    Tragiczny
    Bez zbędnych słów: żelowa konsystencja, która wchłania się bardzo długo i stopy się po niej lepią. Nie zadziałał poprawnie pomimo regularnego stosowania. Nie polecam, pieniądze wrzucone w błoto.
  • 4 maja 2022 o 13:07
    To nie działa
    Potrzebowałam czegoś co zahamuje potliwość stóp przed weselem. Jednak w wysokich sandałkach noga potrafi się ślizgać. Żel nie kosztował dużo, chyba z 15 złotych, nie chciałam od razu inwestować w droższe produkty, bo nie wiadomo czy one by zadziałały poprawnie. Aby produkt zaczął działać trzeba stosować przez pierwsze parę dni do 5. codziennie na noc, a potem zależnie od swojej potrzeby. Stosowałam codziennie przez ponad tydzień i zero rezultatów. Cienka lub grubsza warstwa i nic. W kwestii zniwelowania przykrego zapachu też nagana. Nałożony żel długo się wchłania, no chyba, że pomachamy w różne strony kończynami to szybciej się wchłonie, ale w przypadku stóp słabiej. Formuła jest bezzapachowa. Nie należy mocno naciskać, bo żel sam wypływa z tubki.
  • 4 listopada 2019 o 19:23
    Dla mnie nr 1
    Jeśli chodzi o kosmetyki które eliminują przykry zapach stóp to jest numer 1. Używam na noc po myciu, kilka razy w tygodniu. Efekt przychodzi już po 2, 3 użyciu... Jestem bardzo zadowolona. Konsystencja żelu szybko się wchłania. Rano myję stopy i w ciągu dnia nie czuć żadnego przykrego zapachu. Na lato idealny. Nie smarowałam innych miejsc niż te na które zaleca producent. Dłonie i stopy - problem znika szybko. Łatwo dostępny w każdej aptece. Około 15 zł. Jak na taką jakość to ta cena jest idealna.
    Zalety:
    • Działanie
    • Łatwo dostępny
    Wady: