Kremy i maski do rąk

AA Super Fruits & Herbs, Krem do rąk `Ananas i szałwia hiszpańska`

• 19 czerwca 2023 o 20:06
    Przeciętny krem na co dzień
    Jest to zwyczajny krem do rąk, który wyróżnia się jedynie zapachem. Nawilża umiarkowanie, nie redukując suchych skórek wokół paznokci, szybko się wchłania i nie zostawia po sobie właściwie żadnego filmu. Z uwagi na takie dość słabe działanie sprawdza się jako taki pzeciętniak, do codziennej pielęgnacji w domu, na przykład po myciu naczyń. Nie nadaje się do pielęgnacji na dworze. Nie łagodzi podrażnień i nie niweluje szorstkiej skóry. Daje krótkotrwały efekt pielęgnacji, dlatego szybko po aplikacji można pracować z klawiaturą, albo ekranem dotykowym. Wrócę jeszcze do wspomnianego wcześniej zapachu - jest on bardzo mocny, charakterystyczny i orzeźwiający. Według mnie przyjemny, owocowo ziołowy. Utrzymuje się na dłoniach dłużej, niż efekt nawilżenia. Krem spełnia niskie oczekiwania, ale jest dość tani, więc w sumie adekwatna jakość do ceny.
    Zalety:
    Wady:
    • za szybko znika nie pozostawiając żadnego filmu
    • nie nawilża suchych skórek przy paznokciach
    pysiam
    17 listopada 2022 o 11:46
    skład, którego nie czuć
    Do zakupu zachęcił mnie ananas w nazwie, liczyłam na jego piękny zapach, bo jednak mało jest ananasowych kosmetyków. Niestety, zapach rozczarowuje, jest w nim jakiś owoc, który nie jest ananasem i jakieś zielsko, które dominuje. Krem ma zadziwiająco długi skład, niezwykle bogaty w ekstrakty, oleje i inne wartościowe składniki, jest ich aż kilkadziesiąt. Na początku składu króluje gliceryna i parafina, wyciągi roślinne są na dalszych pozycjach. No i to jest bardzo dziwne, ale nie czuję obecności tych wszystkich wspaniałości. Właściwości kremu są bardzo przeciętne. Krem jedynie nawilża, nie odżywia, nie łagodzi podrażnień i nie nadaje się na minusowe temperatury, bo jest za słaby. Konsystencja kremu jest przyjemna, wystarczy niewielka ilość aby nawilżyć dłonie, szybko się wchłania. Jednak muszę często powtarzać aplikację, bo krem szybko znika. Podsumowując: jest to fajny krem na wiosnę i lato do mało wymagających dłoni.
  • 4 czerwca 2021 o 14:18
    Nawilża
    Krem zwrócił na siebie moją uwagę dzięki ciekawej grafice na opakowaniu. Błyskawicznie się wchłania, łatwo się rozprowadza. Nawilża skórę i odżywia przy regularnym stosowaniu. Pięknie pachnie. Duża tubka w dobrej cenie! Polecam.
    patkakz
    4 czerwca 2021 o 13:33
    Fajny bio kremik
    Do jego zakupu przekonało mnie słoneczne opakowanie i naturalny skład a także to, że jest bezpieczny dla alergików. Jego zapach... no cóż... nie należy do moich ulubionych, po pierwszym zastosowaniu miałam wrażenie, że czuję kiepski odświeżacz do toalety, jednak po dłuższym stosowaniu przyzwyczaiłam się do zapach a wręcz nawet go polubiłam. Konsystencja kremu jest lekka, dobrze się rozprowadza i szybko wchłania. Jest on bardzo wydajny, ponieważ aby nawilżyć całe dłonie potrzeba naprawdę niewielkiej ilości. Jestem zadowolona z efektów stosowania tego kremu. Chętnie znów po niego sięgnę.
    Zalety:
    • naturalny skład
    • bezpieczny dla alergików
    • wydajny
    • dobrze nawilża
    Wady:
    • specyficzny zapach
  • 21 maja 2021 o 16:44
    Super
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Krem do rąk marki AA kupiłam pod wpływem zachwytu innymi produktami tej marki. Krem do rąk Super z serii Fruits & Herbs Ananas i szałwia zachwycił mnie od pierwszego użycia. Krem ma lekką konsystencję i przynosi moim suchym dłoniom natychmiastową ulgę. Dłonie są odżywione i miękkie. Krem dość szybko się wchłania. Zapach jest w mojej ocenie subtelny. Ananas jednak wiedzie prym nad szałwią. Opakowanie kremu jest poręczne i bardzo estetyczne. Cena produktu jest adekwatna do jakości.
    Zalety:
    • skutecznie regeneruje suche dłonie
    • stosunkowo szybko się wchłania
    • estetyczne opakowanie