Róże do policzków

W7 The Honey Queen Honeycomb Blusher Róż do policzków

• 15 sierpnia 2020 o 12:10
    Mój pierwszy róż
    To był mój pierwszy róż, pamiętam, że kupiony z przypadku, bo nie miałam świadomości, jak będzie się zachowywał na twarzy. Za jego kupnem przemówiła też forma mozaiki, ja akurat lubię takie zestawienia kolorów, które można mieszać. No i spodobał mi się wóczas efekt, jaki daje na twarzy, taki delikatne, subtelne podkreślenie policzków. Kosmetyku nie nakładałam dołączonym pędzelkiem, bo jakoś trudno było nim cokolwiek nabrać. Zresztą z uwagi na malutki "gabaryt" pudełeczka, innymi też dość trudno nabrać róż, ale prędzej da radę przemieszać kolory i zaaplikować na policzki. Róż daje ładną lekką poświatę, dla mnie stanowi dobre połączenie różu i rozświetlacza. Raczej nie da się z nim przesadzić. Ostatnio, po dość długiej przerwie, dopadłam róż na allegro, formuła się nie zmieniła, dalej jestem z niego zadowolona.
  • 9 lipca 2018 o 14:00
    Bardzo go lubię
    Zacznę od tego, że samo opakowanie tego produktu wzbudza ciekawość - to niewielkie, połyskliwe, tekturowe pudełko, natomiast w środku znajdziemy pędzelek do aplikacji oraz mocno sprasowany róż, który wygląda jak plaster miodu :). Wizualnie to naprawdę bardzo ładny produkt, który idealnie nada się jako prezent. Ponadto jest bardzo tani. Produkt nie wygląda jak klasyczny róż do policzków - po zaaplikowaniu na skórę prezentuje się jak dwa kosmetyki na raz: delikatny, brzoskwiniowy róż oraz połyskliwy rozświetlacz w jednym. Co ważne, wygląda naprawdę bardzo ładnie zarówno na dość bladej cerze, jak i na muśniętej słońcem. Nadaje przyjemnego dla oka blasku, w wyniku czego cera wygląda bardzo świeżo, rześko i promiennie. Trwałość produktu oceniam wzorowo - zaaplikowany na policzki przetrwał cały dzień, bez koniecznych poprawek. Aplikowałam go jednak swoim własnym pędzlem, gdyż dołączony do opakowania aplikator-pędzelek był dla mnie bardzo niewygodny i zbyt mały. Idealnie sprawdzi się w podróży, gdyż opakowanie jest bardzo trwałe. Dobrze amortyzuje i chroni przed wstrząsami znajdujący się w nim róż. Jedyny, mały minus za dziwny, nieprzyjemny zapach. Biorąc jednak pod uwagę, że jest to kosmetyk do aplikacji na policzki, które znajdują się kawałek od nosa, jestem w stanie to wytrzymać :). Polecam!
    Zalety:
    • piękne opakowanie,
    • duża wydajność,
    • ładny, brzoskwiniowy odcień z migoczącymi drobinkami,
    • połączenie różu i rozświetlacza w jednym produkcie,
    • bardzo trwały, długo pozostaje na policzkach,
    • przyjemnie rozprowadza się na skórze,
    • ma przystępną cenę.
    Wady:
    • trudna dostępność,
    • specyficzny zapach.
  • 19 czerwca 2015 o 19:42
    Jeden z moich ulubionych
    Nie jest to typowy róż, raczej połączenie subtelnego różu w kolorze morelowym z dużą dawką rozświetlenia. Stosuję go zamiast różu i rozświetlacza i bardzo mi odpowiada. Daje bardzo delikatny kolor i cudny połysk. Pokochałam go od pierwszego użycia. Ma cudne opakowanie, wygodne do użytku domowego jest całkiem trwały, w trakcie trochę traci na intensywności, ale po całym dniu noszenia nadal pozostaje na policzkach urocza złotawa poświata. Jedynym minusem może być zapach, dla mnie taki plastelinowy... chociaż nie przeszkadza mi, bo po użyciu nie wyczuwam go na skórze. Warto wspomnieć, że cena (poniżej 15 zł) jest rewelacyjna zważywszy na wydajność tego produktu. Polecam wypróbować. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    maljo
    8 stycznia 2015 o 1:23
    Raczej rozświetlacz
    Jako róż się nie sprawdza, ponieważ po prostu go nie widać. Jako rozświetlacz natomiast działa ok :) Plus za cenę, wydajność i .. wygląd :D Minus za zapach. Mało przyjemny. Ogolnie stosunek ceny do jakości jest bardzo spoko. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 2 stycznia 2015 o 16:05
    Ciekawy kosmetyk za niską cenę
    Kosmetyk W7 to ciekawe połączenie różu, bronzera i rozświetlacza. Mozaikowa struktura sprawia, że przy nakładaniu pędzelkiem kolory się mieszają i uzyskuje się ciepły,brzoskwiniowy róż, mieniący się drobinkami. Plusy: +cena +wydajność +ciepły odcień +mięciutki pędzelek w zestawie Minusy: -opakowanie - bardzo ładnie wykonane, ale nie jest zbyt poręczne, nie nadaje się do noszenia w torebce; raczej stacjonarnie :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1, używam od pół roku a praktycznie nie widać zużycia