-wszystkie opakowania MUR są takie same, jak ja się mam rano zorientować co jest czym, dotarcie do tego, do czego chcę, graniczy z cudem,
-produkty okropnie się pylą, kruszą, są wszędzie, w tym na moich spodniach,
-wydajność nie jest duża, ze względu na to pylenie, w palecie jest po prostu pustynia po przejechaniu pędzlem,
-nie rozumiem nazywania palety paletą róży, a rozświetlacz i brązer to co?
-moim zdaniem tutaj są maksymalnie 3 róże, jeden różo-rozświetlacz, a reszta to brzydkie, ceglaste brązery,
-niestety trwałość tych produktów pozostawia wiele do życzenia, z mojej twarzy znikają w ciągu dnia, a do tego łatwo się ścierają, np. szalikiem,
+pigmentacja jest dobra, widać je,
+ładnie się rozcierają, ciężko z nimi przesadzić,
+każdy pędzel da sobie z nimi radę,
+niedrogie,
+nie ma problemu z dostępnością,
+pudry pracują z każdym podkładem i pudrem,
+zmywają się bez problemu,
+nie podkreślają niedoskonałości
Kolor, rząd górny od lewej i dolny od lewej:
-(1) bardzo brzydki ceglasty brązer, jakby się nie mogli zdecydować, czy to będzie róż, czy brązer, bardzo nieładny kolor,
-/+(2) róż, jego kolor jest moim zdaniem trochę za intensywny, tak jakby ktoś zrobił brązer i pomyślał, że może jednak zrobi z niego róż, średni, są lepsze,
+(3) piękny róż, wspaniały brzoskwiniowy kolor, jestem w nim zakochana, idealny dla jasnych blondynek z ciepłą karnacją,
+(4) błyskotka, czyli chyba rozświetlacz, ale tak naprawdę on jest różowy, używam jako różu i rozświetlacza, jest subtelny, więc daję na pół twarzy i wygląda dobrze,
-(5) hm... to chyba brązer, ale zważywszy na to, że jest pomarańczowy jak marchewka, to nie rozumiem jego sensu,
-(6) połączenie numeru 1 i 2, czyli ceglasty brązer, a może jednak róż, tak czy siak na twarzy wygląda okropnie,
+(7) mój ulubieniec, czyli piękny róż, beżowo-brzoskwiniowy, jaskrawy, bardzo ładnie ożywia twarz,
+(8) róż, nawet może być, chociaż za mocny pigment i za bardzo czerwony, ale na szczęście utrzymany w tonach brzoskwiniowych
Nie jest to mój ulubiony produkt, podobają mi się 2-3 kolory, ale co z tego, jeśli ich trwałość jest żadna. Nie polecam.
- Trwałość