Róże do policzków

Joko Mineral Blush Róż mineralny (nowa wersja)

Joko Róż mineralny spiekany 15
JOKO Róż spiekany nr. 15 601106
Joko Mineral Blush

• 28 marca 2024 o 20:37
    14 ma przepiękny odcień!
    Róż mineralny w odcieniu 14 ma piękny uniwersalny odcień - brzoskwiniowy ze złotą drobinką, czyli taki jaki lubię najbardziej! Jest świetnie napigmentowany, więc trzeba uważać przy jego aplikacji, aby nie narobić sobie plam. Bardzo łatwo się rozprowadza, co ważne nie podkreśla w mocny sposób niedoskonałości i daje efekt takiego świeżego, zdrowego policzka. Warto wspomnieć o trwałości, ponieważ róż nie zanika w ciągu dnia. Jestem bardzo zadowolona z tego produktu, dołącza do grona moich ulubieńców!
  • 6 grudnia 2023 o 22:37
    Niesamowity piękny idealny !
    Jestem zachwycona tą firmą polską Joko. Natknęłam się na niej w drogerii, kiedy szukałam rozswietlacza. Pani ekspedientka zaproponowała mi właśnie marki Koło cień do powiek, który ma służy jako rozwietlacz. I okazał się to strzał w 10! Postanowiłam kupić od nich też róż. Wybrałam nr 18, delikatnie wpada w brąz i jest w dość chłodnym tonie. Po pierwsze - nie sypie się, nakładam go pędzlem do różu. Podoba mi się jego opakowanie, łatwy w aplikacji i wygląda profesjonalnie, higienicznie. Kolor jest dość delikatny, ale można go stopniować nakładając kolejne warstwy. Pięknie się mieni, te drobinki są boskie, nie są jakoś mega świecące, ale mienia się. Jest on trwały w porównaniu z innymi stosowanymi różami. Jestem nim oczarowana i serdecznie polecam!
    Zalety:
    • Piękny kolor
    • Mieni się delikatnie
    • Nie sypie się przesadnie w czasie aplikacji
    • Yoko świetna firma
    • Szeroka gama kolorystyczna
    • Rozpromienia twarz
    • Spełnia wszystkie oczekiwania co do różu
    • Jest trwały
    Wert123
    24 stycznia 2022 o 8:31
    Niestety nie
    Oceniam nr 13, brzoskwiniowy kolor w opakowaniu satyna. Ma to być róż wypiekany, w rzeczywistości pyli się i dużo nabiera na pędzel. Nie sprawdził się.
    Wady:
    • Pyli się
  • 18 listopada 2021 o 20:28
    Róż w odcieniu nr 15
    Róż mineralny w odcieniu nr 15 to delikatny odcień jak nie najdelikatniejszy, dzięki swej lekkiej ale dobrej pigmentacji. Jego mineralna formuła została wzbogacona olejem arganowym, co sprawia, że róż idealnie wtapia się w skórę, podkreślając kości policzkowe i naturalnie modelując twarz. Róż mineralny nadaje cerze zdrowego rozświetlenia. Posiada innowacyjną formułę w 100%, bez sztucznych wypełniaczy i konserwantów. Róż można zakupić w cenie 21 zł.
    Zalety:
    • delikatny odcień
    • wtapia się w skórę
    • rozświetla
    • bez sztucznych wypełniaczy i konserwantów
  • 18 października 2021 o 9:58
    Mega pigment
    Ma bardzo mocny pigment i trzeba uważać , żeby nie dać za bardzo czadu i dobrze go wyblendować. Ma piękne złote drobiny , ale mogłyby być delikatnie mniejsze , ale nie ma tragedii.. Mega wydajny produkt.
    • Kolor
    Wady:
    • Za duże drobiny