Paletki do brwi

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Focus & Fix Eyebrow Kit Paleta do makijażu brwi

Nasi użytkownicy zostawili 41 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 czerwca 2022 o 14:55
    Świetny zestaw do brwi
    Dopóki jej nie kupiłam, brwi były moim koszmarem na jawie, zwyczajnie, nie potrafiłam ich podkreślać, "robić". Dopiero ta paletka udowodniła mi, że da się, że jest to nawet proste i trwałe. Paletka sama w sobie jest wykonana bardzo porządnie - 3 cienie plus wosk zamknięte w czarnym pojemniczku z lusterkiem, mini pędzelkiem i mini pęsetką (z produktów mini nie korzystałam, zbyt mini, żeby mogły być wygodne). Tym, co rzuca się w oczy już od pierwszego użycia jest fakt, że cienie się nie osypują. U mnie w użyciu były dwa ciemniejsze odcienie (paletka medium dark), ten najjaśniejszy jest dla mnie zdecydowanie zbyt jasny. Wosku nie używałam, wolę swój sprawdzony żel do utrwalania. Paletka daje całe spektrum możliwości - tylko od nas zależy, czy postawimy na naturalny look, czy spektakularny efekt. Jest mega wydajna. Polecam, całość jest bardzo praktyczna. W tej cenie nie spodziewałam się produktu, bez którego nie wyobrażam sobie kosmetyczki.
    Zalety:
    • działanie,
    • cena,
    • opakowanie,
    • spore lusterko w środku,
    • kolorystyka
    Wady:
    • niepotrzebne akcesoria w zestawie
  • 12 marca 2021 o 9:45
    Super
    Pigmentacja jest bardzo dobra a moje brwi przez cały dzień wyglądają idealnie i naturalnie. Nic się nie rozmazuje ani nie blednie. Cienie nie osypują się. Sam zestaw jest bardzo wydajny a skośnie ścięty pędzelek pozwala na precyzyjną aplikację. Polecam
  • 22 stycznia 2021 o 15:42
    Rewelacja!
    Zestaw zakupiłam w drogerii internetowej. Zamknięty został w otwieranym opakowaniu wykonanym z grubego plastiku w czarnym kolorze. Klapkę zdobią złote napisy marki i nazwy produktu, jednak nie radzę się do nich przyzwyczajać, bo ścierają się bardzo szybko. W środku znajdują się 3 cienie i wosk, a do tego mini pędzelek do aplikacji cieni i pęseta, a w górnej części pokaźne lusterko. Wybrałam odcień Medium Dark i był to strzał w dziesiątkę! Wosk bardzo dobrze radzi sobie z ułożeniem włosków, a następnie nakładam ciemny cień na początek brwi i jaśniejszy na końcu, dzięki czemu otrzymuję naprawdę fajny, naturalny efekt. Najjaśniejszy cień z zestawu (lewy górny róg) mimo prób nie przypadł mi do gustu, jest bardzo ciepły przez co totalnie do mnie nie pasuje, ale wybaczam ;) W ciągu dnia nic się nie rozmazuje, ani nie blednie. Cieszę się pięknym makijażem aż do wieczornego demakijażu, który idzie bardzo szybko, bez względu na wybraną metodę zmywania. Cienie ładnie schodzą zarówno przy użyciu płynu micelarnego, mleczka czy też po prostu z żelem do mycia twarzy. Pędzelek z zestawu spełnia swoje zadanie, bardzo łatwo i dokładnie można przy jego użyciu wymalować brwi. Niestety nie należy jednak do najwygodniejszych ze względu na swoje mikroskopijne rozmiary, jednak gdy jadę na krótki czas to jak najbardziej się sprawdza w codziennym makijażu i nie muszę zabierać ze sobą normalnych rozmiarów pędzelków. Pęseta już gorzej, samo jej trzymanie wymaga maksymalnego skupienia, a co dopiero wyrwanie włosków. Do tego bardzo często zamiast je wyrywać to je rozrywa, tak że część faktycznie usuniemy, a część z cebulką zostaje... Jednak umówmy się, że nikt nie kupuje tego zestawu dla pęsety, a jej obecność to przyjemny dodatek na awaryjne sytuacje w czasie wyjazdów. Zestaw jest tani, porządnie wykonany i bardzo wydajny. Idealnie sprawdza się w podróży, bo znajdziemy w nim wszystko co potrzeba do doskonałego wymalowania brwi, ale też w codziennym użytku. Nie mam mu nic do zarzucenia i z chęcią jeszcze do niego wrócę.
    Zalety:
    • wytrzymałe opakowanie
    • duże lusterko
    • zestaw idealny na wyjazdy (podróżna pęseta i dobry pędzelek)
    • dobra pigmentacja
    • w ciągu dnia nie bledną i nie rozmazują się
    • łatwe do demakijażu
    • wydajne
  • 26 grudnia 2020 o 17:20
    niepotrzebny kosmetyk
    Nie wiem jakim torem biegły moje myśli kiedy podjęłam decyzję o kupienie tej palety do brwi. Bo dlaczego 3 kolory? Moje brwi są jednokolorowe, więc powinnam wybrać jeden, dobrze dobrany kolor, a nie trzy. Żaden z kolorów się zresztą nie sprawdził. Mam paletę jaśniejszą. Dwa jasne kolory zupełnie nic nie dają, a ten najciemniejszy jest rudy. Czerwono-rudy. Ile kobiet ma rude brwi? Mam brwi dość gęste, ale nierówne (są miejsca gdzie włoski nie rosną i tam potrzebuję koloru). Więc nie jest jakieś nadzwyczajne wymaganie. Ale nawet ten najciemniejszy kolor jest słabo pigmentowany. Co może i dobrze, biorąc pod uwagę jego czerwonawy odcień. Być może jest to dobra paleta dla osób o bardzo jasnych brwiach, które potrzebują niewiele koloru. No i dla osób o rudawych brwiach. Wosk jest miłym dodatkiem, ale to za mało, żeby dać tej palecie wysokie oceny. O opakowanie zbytnio nie dbam. Kto potrzebuje lusterka w palecie do brwi? Chyba zawsze robimy makijaż przed jakim większym lustrem, więc nie wiem po co lusterko.
    Zalety:
    • wosk
    Wady:
    • kolory mało pigmentowane
    • ciemny kolor zbyt rudy
    • opakowanie trudno się otwiera
  • 26 listopada 2020 o 19:18
    Końca nie widać
    Spoko produkt, używam go ponad rok i to tylko górny lewy cień i końca nie widać! Plus za dosyć spore lusterko oraz pęsetę w zestawie. Efekt na brwiach jest trwały, można uzyskać zarówno naturalny, jak i mniej naturalny efekt. Czasami się osypuje, nie wiem od czego to zależy.