Topy do paznokci

Oriflame The One, Base & Top Coat Emalia do paznokci 2 w 1

• 14 sierpnia 2020 o 22:30
    Jestem zadowolona
    Bardzo fajna baza pod lakier, przede wszystkim dzięki niej nie odbarwia płytki paznokcia, a nakładana jako top ładnie nabłyszcza. Co do przedłużania trwałości lakieru, wydaje mi się ,że dużo zależy też od jakości samego lakieru. Na tych tańszych lakierach manicure wytrzymywał mi tak do 4-5dni, ale już na tych lepszych nawet do 7dni, choć końcówki się już lekko ścierały. Wygodny, duży pędzelek. Ogólnie jestem mile zaskoczona tym produktem i napewno zagości u mnie na dłużej.
    Zalety:
    • Chroni przed odbarwieniem płytki paznokcia
    • Ładnie nabłyszcza
    • Przedłuża trwałość lakieru
  • 2 marca 2020 o 21:37
    Nie, dziękuję.
    Ładne i eleganckie opakowanie. Dość duży i poręczny pędzelek. Niestety producent nie dba o odpowiednie przycięcie go i wychodzą gdzieniegdzie z niego włoski. Stosowałam ten lakier jako top do lakierów z tej serii i niestety nie sprawdził się, mam wrażenie, że lakiery lepiej trzymały się bez niego. Używałam również jako bazę i nie zauważyłam by polepszyła się trwałość. Jest to zwykły bezbarwny lakier bez rewelacji. Dawałam mu parę razy szanse, ale nie sprawdza się w połączeniu z innymi lakierami. Ani tej samej marki, ani innej. Niestety dzieje się to samo co w większości lakierów tej marki, w połowie butelki gęstnieje i nadaje się do wyrzucenia.
  • 11 listopada 2017 o 18:47
    Niezastąpiony
    Niezastąpiony produkt! Szybko schnie, zapobiega odbarwianiu płytki, ma wygodny, szeroki, ale lekko zaokrąglony pędzelek, a przede wszystkim naprawdę przedłuża trwałość manicure, mogę malować paznokcie co tydzień i wyglądają świetnie, bez odprysków, lekkie przetarcia na końcach.
    Zalety:
    • szybko schnie
    • przedłuża trwałość manicure
    • szeroki, wygodny pędzelek
    • cena na promocji
  • 29 stycznia 2017 o 22:56
    lubię
    Lubię ten produkt. Stosuję go jako Top Coat i jestem z niego zadowolona. Lakier nie odpryskuje mi od razu, co bardzo lubi robić po jednym dniu :/ Minusem jest to, że lubi gęstnieć.
    anna996
    29 września 2016 o 12:53
    Nie przedłuża trwałości lakieru
    Niestety produkt ten nie sprawdził się u mnie ani jako baza ani jako top coat - w żadnym z tych przypadków nie wpłynął na trwałość lakieru. Wielokrotnie dawałam mu szansę i nic - czy z tą emalią, czy bez niej, lakiery odpryskiwały - ścierały się, jakby były nakładane samodzielnie. Stosuję emalię jako lakier bezbarwny, bo mi szkoda wyrzucić. Skończę buteleczkę i nie kupię następnej.
    U konsultantki

Zobacz także inne Topy do paznokci