Bambino Mydło pielęgnacyjne dla niemowląt i dzieci (stara wersja)

• 6 maja 2015 o 1:29
    Wysusza
    Używałam tego mydła jakis czas,niestety nie dla mnie skóra wydawała mi się taka wysuszona. Plusy: -ładny zapach -fajnie się pieni -wspomnienie z dzieciństwa -niska cena -delikatne Minusy: -wysusza -skóra jest taka matowa Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 7 opakowań
    dupelka
    8 lipca 2012 o 22:20
    Mam do niego sentyment
    ehh.... mydełko mojej młodosci.jako nastolatka zauwazyłam ze moja skóra zrobiła sie sucha i wrażliwa więc wybrałam sobie do mycia mydło bambino a że było to bardzo dawno to kostka była całkiem inna niż teraz prosyokątna i o zapachu bardzo łagodnym takim troche nijakim,mi to jednak nie przeszkadzoło lubilam go i już. Po jakims czasie gdy firme Pollena lechia zmieniła sie na Biersdorf Polska to mydełko zaczeło pachniec tak jak obecnie ,chociaz czasem uzyła bym tej starej kostki to mydełko to odpowiada mi nadal jest łagodne dobrze się pieni, ładnie pachnie może go uzywac cała rodzina ichociaż moje upodobania kosmetyczne się zmieniły co nie co ,to zawsze chetnie sięgne poi bambinko chociażby dla wspomnień młodosci.Polecam każdemu. Używam tego produktu od: w sumie od zawsze Ilość zużytych opakowań: nie zliczona ilosc
  • 15 kwietnia 2012 o 11:21
    Dobre
    Bardzo porządne mydełko. Nie podrażnia, nie powoduje swędzenia, delikatne. Używam ja, bo jednak jest nieodpowiednie dla mojego dziecka z bardzo suchą, atopową skórą. Myślę jednak, że dla dzieci z normalną skórą, nie wymagającą specjalnej pielęgnacji, super. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 14 lutego 2012 o 12:02
    Doskonałe!
    Używałam w dzieciństwie i używam teraz. Mydło jest delikatne, nie podrażnia skóry, dobrze się pieni, a przy tym dokładnie oczyszcza oraz nie wysusza. Nie jest naładowany mnóstwem chemii. Niska cena. Nie tylko dla dzieci. Używam tego produktu od: dzieciństwa Ilość zużytych opakowań: mnóstwo
    b0006
    24 września 2011 o 18:58
    stale gości u mnie w łazience
    Mydło pojawiło się w domu wraz z moim pierwszym dzieckiem. Dzieci podrosły, mydło zostało. Jak tylko użyję czegoś innego do mycia, coś niedobrego się dzieje z moją skórą. Produkt idealny: piękny zapach dzieciństwa świetnie się pieni nie wysusza skóry jest delikatne zgodnie z opinią pielęgniarek z oddziału noworodków jest zawsze przez nie polecane ("bo wie pani, są inne firmy, nie mówię, ze złe, ale zdarzają się dzieci co mają np po nivei czy johnsonie wysypki/alergie, a z bambino nie ma żadnych problemów") Używam tego produktu od: ponat 15 lat Ilość zużytych opakowań: dużo, bardzo dużo