Żele do brwi

NYX Professional Makeup Eyebrow Gel Wodoodporny żel do brwi

NYX Professional Makeup Eyebrow Gel Żel stylizujący do brwi Blonde 10 ml

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 stycznia 2021 o 1:31
    Super produkt
    Świetny, długotrwały produkt, którym idealnie można namalować brwi. Dobrze dobrane kolory, wygodne opakowanie, które pozwala na łatwe dozowanie produktu. POLECAM! ❤️
    SanCub
    29 sierpnia 2019 o 6:21
    Nie na lepszego!!!
    Przetestowałam wiele produktów do brwi, od kredek po pomady, cienie z woskiem, żele oraz wszystko inne co wymyślono do brwi. Od tanich po drogie, ale ten żel jest idealny. Jestem blondynką i ciężko dobrać dobry produkt do brwi o chłodnych odcieniach jasnego brązu.
    Zalety:
    • idealny odcień dla blondynek
    • konststencja
    • trwałość
    • łatwość aplikacji
  • 19 maja 2019 o 23:10
    dla szukających idealnego mazidła do brwi
    ten żel dostałam jakoś w promocji i próbowałam wyrzucić go ze 3 razy, bez wypróbowania. po prostu używam do brwi kredek, no i nie ufam kosmetykom poniewierającym się na posadzce w sklepie (co niejednokrotnie widziałam w marketach w US). spróbowałam i oto moje uwagi: - produkt nie do zdarcia, nawet trudno zmyć z dłoni, próbując kreskę, - zbyt szybko zasycha, sklejając włoski i jeśli w porę nie zareagujemy, sytuacja jest nieciekawa, - ładna kolorystyka - mam kolor dla blondynek, wygląda na zbyt jasny, ale nałożony na brew daje ładny, naturalny efekt, nie wpada w pomarańcz, ani w ten straszny ciepły brąz, - jest wodoodporny, nie ściera się. ja dotykam brwi wielokrotnie podczas dnia, mam taką już domenę, a jednak żel nie migrował, nie rozmazał się. pojemność produktu jest ogromna, a zatem wystarczy na długo. mimo, iż to fajna rzecz, nie kupię ponownie, (gdyż tradycyjnie stosuję moje kochane kredki), ale polecić mogę.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 21 lutego 2019 o 14:48
    Póki co najlepszy!
    Posiadam odcień blonde. Jest idealny do jasnych brwi. Co bardzo mi się podoba to kolor żelu, bo jest zimny, wygląda bardzo naturalnie. Po raz pierwszy kupiłam go na wakacje. Przetrwał kąpiele w morzu i pobyt w aquaparku, więc jestem nim naprawdę zachwycona. Mam bardzo rzadkie brwi i dużo muszę dorysowywać, więc inne produkty w starciu z wodą zawsze się zmywały. Żel z Nyx jest za to nie do zdarcia, najłatwiej go zmyć olejkiem lub płynem dwufazowym. Jedyny minus to to, że wysycha. Jest bardzo wydajny i nie potrafię go szybko zużyć mimo codziennego stosowania, dlatego szkoda, że schnie. Poza tym drobnym minusem nie widzę żadnych wad.
    Zalety:
    • odcień
    • naturalny efekt
    • trwałość (niesamowita!)
    • wodoodporność
    Wady:
    • wysychanie
    missimo
    3 grudnia 2018 o 21:26
    Aż za dobry
    Produkt to żel/pomada wyciskana z tubeczki. Bardzo gęsta, mocno napigmentowana, ale jednocześnie kremowa. Bez problemu rozprowadza się na brwiach, można rysować pojedyncze wnioski, efekt naturalny dzięki kompozycji kolorystycznej. Sam produkt jest ogromnie wydajny. Nie byłam w stanie wykorzystać go całego, bo zasechł mi po ok. 2 latach. Trwałość niesamowita. Często nie byłam w stanie zmyć produktu z ręki. Ogólnie polecam ogromnie, bo jest to produkt wręcz zbyt dobry, a cena niezbyt duża, szczególnie biorąc pod uwagę wydajność i fakt, że starcza dosłownie odrobina produktu żeby namalować brwi.
    Zalety:
    • niesamowicie napigmentowana i wydajna
    • dość łatwa w aplikacji
    • bardzo trwała
    Wady:
    • aż zbyt trwała, bo czasem ciężko ja zmyć
    • prawdopodobnie zaschnie zanim zdążycie ją całą wykorzystać

Zobacz także inne Żele do brwi