Żele do brwi

Pierre Rene Brow Gel 10 ml
Pierre Rene BROW GEL ŻEL DO BRWI
Bodyland.pl
Pierre Rene BROW GEL ŻEL DO BRWI

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 grudnia 2024 o 19:44
    Idealny na co dzień
    Żel spełnia moje oczekiwania co do produktu utrwalającego brwi, utrwala naprawdę dobrze, praktycznie na cały dzień nie powodując przy tym uczucia sztywności i zastygnięcia. Włoski są lśniące i ujarzmione. Nie rozmazuje kredki naniesionej na brwi. Czasami osadza się szarymi smugami na moich ciemnych brwiach ale po chwili stapia się z ich kolorem. Z czasem bezbarwny kolor mętnieje ale to nie zmienia jego właściwości. Szczoteczka do aplikacji bardzo wygodna. Osobiście uwielbiam stosować na co dzień bo produkt nie jest za mocny i nie skleja brwi na mur beton.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Nie za mocny żel
    • Trzyma brwi cały dzień
    • Wygodny aplikator
    Wady:
    d_t_b
    22 lutego 2024 o 11:03
    Jest ok.
    Żel w przezroczystym opakowaniu. idealnie widać szczoteczkę i sam żel. Można więc kontrolować jego zużycie. Aplikowany na czyste brwi ładnie je rozczesuje i utrwala tak jak tego chcemy. Dość długo zastyga, ale później jest już idealnie. Jeśli aplikujemy go na wcześnie pomalowane brwi cieniem lub kredką to niestety aplikator lubi te produkty ściągać. I co najgorsze... zabiera je do opakowania, więc po każdorazowym użyciu na takie brwi myłam szczoteczkę i osuszałam i dopiero wkładałam do opakowania. Trochę z tym zachodu, ale nie lubię nieestetycznego "brudnego" żelu. :) Wydajność ok. Szczoteczka ok. Dość łatwo jest się nią obsłużyć.
  • 17 listopada 2023 o 15:11
    Rewelacyjnie ujarzmia „duże” brwi
    Moje brwi są gęste, czarne i grube więc ciężko je ujarzmić naturalnie dlatego postawiłam na ten żel który nie zmienia koloru brwi ale je ujarzmią i jestem zachwycona ! Brwi już nie odstają w każdą stronę fakt że trzeba parę razy dziennie poprawiać żelem jak pomadka na usta ;) ale nie praekszadza mi to bo takie jednorazowe użycie trwa dosłownie kilka sekund. Cena bardzo adekwatna do jakości , co do wydajności to bardzo zależy od tego ile razy dziennie używamy tego żelu , w moim przypadku starczyło na 1.5mca. Produkt bezzapachowy, nie alergizuje :)
  • 17 listopada 2023 o 15:04
    Dobry i wydajny
    Posiadam wersję bezbarwną. Żel spełnia moje oczekiwania co do produktu utrwalającego brwi. Utrwala naprawdę dobrze, praktycznie na cały dzień, nie powodując przy tym uczucia sztywności i zastygnięcia. Włoski są lśniące i ujarzmione. Nie rozmazuje kredki pod spodem. Nieraz osadza się szarymi smugami na moich ciemnych brwiach (zwłaszcza po kilku miesiącach jak już zmienił kolor na bardziej mętny) ale po chwili stapia się z kolorem brwi. Jedyne co bym zmieniła to szczoteczka na mniejszą bo jest taka typowa wielkość jak od tuszu do rzęs. Tak czy siak polecam, nie znajduję minusów tego produktu.
    kaskaw8
    3 czerwca 2023 o 18:39
    Nieprzegięty w żadną stronę
    Żel do brwi od Pierre Rene to bardzo bezpieczna propozycja. Polubią go ci, którzy cenią sobie dobre, ale nie maksymalne utrwalenie. Żel jest bezbarwny, ale szybko „nabiera” koloru. Zbiera produkty kolorowe z brwi i zabawia żel w nieestetyczny sposób. Nie wpływa to na jakość produktu, ale nie wygląda to dobrze, tym bardziej że opakowanie również jest przezroczyste. Opakowanie jest dobre, szczelne, ale szczoteczka mogłaby być mniejsza i bardziej precyzyjna. Nie sprawia ona jakichś dużych trudności, jednak łatwiej operowałoby się mniejszym aplikatorem. Uniknięcie niechcianego dotknięcia skóry zabarwionym żelem także byłoby znacznie łatwiejsze dzięki mniejszej szczotce. Utrwalenie, jakie daje żel jest dobre, solidne, ale nie maksymalne. Włoski w brwiach są ujarzmione, ale wciąż troszkę się ruszają. Moim zdaniem, żel „nie puszcza”, a włoski nie odklejają się od siebie. Jakość zadowalająca, lecz szybkość wysychania mogłaby być nieco lepsza. Jak dla mnie schnie trochę za długo. Ponadto wysycha na lekko błyszcząco i nie jest to zbyt pożądane, bo brwi wyglądają na mokre, a ten efekt nie jest dla mnie odpowiedni. Można tego uniknąć, nakładając śladowe ilości żelu, ale wtedy równa się to ze słabszym utrwaleniem.
    Zalety:
    • bardzo wydajny
    • dobra cena
    • niezłe utrwalenie
    • łatwo dostępny
    • nie tworzy białego efektu w brwiach
    Wady:
    • długo zasycha
    • aplikator
    • pozostawia błyszczące wykończenie

Zobacz także inne Żele do brwi