Żele do brwi

Eveline Cosmetics Art Scenic, Korektor do brwi 3 w 1

Nasi użytkownicy zostawili 238 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 lipca 2024 o 23:05
    kocham
    Dziewczyny, muszę Wam opowiedzieć o Eveline Cosmetics Art Scenic, korektorze do brwi 3 w 1, bo jest to naprawdę interesujący produkt, który warto wypróbować, szczególnie jeśli zależy Wam na precyzyjnej stylizacji brwi. Na początek, formuła korektora jest dość uniwersalna i wszechstronna. Produkt łączy w sobie trzy funkcje – korygującą, rozświetlającą i utrwalającą, co jest naprawdę fajne, bo pozwala zaoszczędzić czas i pieniądze na osobne kosmetyki. Można go używać do precyzyjnego modelowania kształtu brwi, rozświetlania okolic wokół nich oraz ich utrwalania przez cały dzień. Aplikacja korektora jest dość prosta, dzięki dobrze zaprojektowanemu pędzelkowi, który ułatwia precyzyjne nakładanie. Pędzelek ma odpowiednią twardość, co pozwala na kontrolowane aplikowanie produktu, a także świetne wykończenie. Sam korektor ma przyjemną, kremową konsystencję, która dobrze się rozprowadza i nie tworzy smug ani plam. Jednym z większych atutów tego produktu jest jego trwałość. Korektor naprawdę dobrze utrzymuje brwi w ryzach przez cały dzień, nie rozmazując się ani nie ścierając. Jest to szczególnie ważne, jeśli macie problem z utrzymaniem brwi na miejscu. Efekt utrwalenia jest mocny, ale nie sztywny, więc brwi zachowują naturalny wygląd, mimo że są dobrze zabezpieczone. Dodatkowo, korektor ma też działanie rozświetlające, które subtelnie rozjaśnia okolicę brwi, co dodaje świeżości i wyrazistości spojrzeniu. To miły dodatek, który sprawia, że skóra wokół brwi wygląda na jaśniejszą i bardziej wypoczętą. Jeśli chodzi o kolorystykę, produkt dostępny jest w kilku odcieniach, które dobrze dopasowują się do różnych kolorów brwi, choć oczywiście najlepszy efekt osiągniecie, dobierając odcień jak najbardziej zbliżony do Waszego naturalnego koloru. Podsumowując, Eveline Cosmetics Art Scenic, korektor do brwi 3 w 1 to wszechstronny produkt, który łączy w sobie kilka funkcji i sprawdza się w codziennej pielęgnacji brwi. Jego trwa
  • 25 czerwca 2024 o 14:10
    Używam go bo spełnia podstawowe wymagania, ale nie jest to żaden przełom w makijażu brwi.
    Moje brwi są wymagające na tyle, ze znajoma zaproponowała mi laminację (zastanawiam się nad tym...). Reguluję brwi w salonie kosmetycznym, czasami decyduję się również na hennę. Moje włoski są ciemne i zdecydowanie należą do tych grubszych. Rosną jak się im podoba, w różnych kierunkach i naprawdę ciężko je wystylizować. Do makijażu brwi używam tego korektora ze względu na intensywny kolor, fajny efekt nabłyszczający, wydajność i w miarę wygodną formę podania do złudzenia przypominającą mascarę. Cena także nie sprawia problemów mojej kieszeni. Na trwałość będę narzekać - efekt bowiem utrzymuje się na włoskach dosyć krótko, a poprawki w ciągu dnia są niezbędne (ale kto by się tam tym przejmował... ja nie poprawiam brwi, bo to jednak trochę absurdalne). Korektor dostępny jest w dwóch odcieniach: czarnym i brązowym (testowałam oba i oba są w porządku, jednak na moich ciemniejszych brwiach ta czerń na więcej sensu). Przy nakładaniu należy mieć tzw. "lekką rękę", gdyż tusz jest dobrze napigmentowany... Zdarzało mi się nie raz przesadzić i trzeba było usuwać jego druga warstwę, bo wyszła gąsienica. Szczoteczka dołączona do korektora ma walcowato-stożkowaty kształt i jest duża (trochę za duża). Sam tusz niestety potrafi osadzać się nieestetycznymi grudkami na włoskach, jednak dzięki lekkiej, prawie rozwodnionej konsystencji można się z tym w mig uporać. ;) Zastyga w miarę szybko i nie rozciera się. Oceniam ten produkt jako przede wszystkim tani i wygodny, ale trzeba nauczyć się nim posługiwać, żeby nie wyglądać jak dziad (taki efekt nierzadko on daje... no niestety!) Nie jest idealny, dobry też nie jest, ale spełnia większość moich całkowicie podstawowych, niewygórowanych oczekiwań, co można stwierdzić po tym, że kupiłam kilka opakowań. Nie jestem zachwycona, ale w miarę zadowolona już tak! Czy będę wracać? - Być może... Chciałabym trochę poeksperymentować, żeby mieć szerszy ogląd co do tego typu kosmetyków. Jeżeli nie znajdę nic, co pokona "Art Scenica", to kupię go ponownie.
  • 21 maja 2024 o 15:28
    Mega!
    Jestem mega zadowolona z produktu! Pozwala w łatwy sposób wystylizować brwi i nadać im kształt. Mam bardzo rzadkie i jasne brwi, a ten produkt pozwala mi cieszyć się brwiami, o jakich marzyłam.
    Zalety:
    • Precyzyjny aplikator
    • Kolor
  • 30 kwietnia 2024 o 15:40
    Jeżeli potrzeba utrwalenia i koloru
    To to jest bardzo dobry kosmetyk, natomiast dobrze jest pamiętać, że ten kolor jednak jest dość ciemny, więc mimo wszystko pierw polecałabym znaleźć tester i sprawdzić, czy to jest to co chcemy osiągnąć przy brwiach. Samo to jak wyglądają one u mnie to sa ściemnione (trochę za mocno), ale jednak podoba mi się utrwalenie i dodanie koloru. To co mi się nie podoba to to, że mało precyzyjna jest ta szczoteczka. Sama używam osobnych szczoteczek, które są dla mnie o wiele wygodniejsze.
  • 21 listopada 2023 o 8:58
    Super produkt dla mało widocznych brwi
    Mam brwi dość optycznie spore, ale są w nich dziury, gdzie włoski nie odrastają mi już kilka lat. Na ten problem nie jestem w stanie zadziałać bo próbowałam niemalże wszystkiego. Jako ciemna brunetka, używam produktów które są ciemne do brwi aby je przyciemnić i ładnie wyregulować. Tak i tym razem sięgnęłam po produkt, który będzie pasować do mnie. Opakowanie wygląda jak tusz do rzęs natomiast jest to produkt do brwi. Szczoteczka jest bardzo szeroka i mimo plusów które niesie ze sobą korzystanie z produktu to minusem jest sama szczoteczka, która jest zbyt duża i szeroka. Mniejszą zdecydowanie byłaby precyzyjna. Mimo to produkt bardzo trwały i świetnie zachowujący się na brwiach. Z czystym sumieniem mogę polecić osobom które oczekują mocnego efektu.
    Zalety:
    • Mocno przyciemnia
    • Poręczne opakowanie
    Wady:
    • Zbyt duża szczoteczka