Żele do brwi

Bodyland.pl
Lovely Brow Creator Kredka Tusz Puder Do Brwi 2

• 3 sierpnia 2024 o 18:15
    Najlepsza kredka do brwi
    Odkąd się z nią poznałam, nie używam do stylizacji brwi nic innego. Kredka jest wielozadaniowa, jeden koniec to miękka kredka której używam najczęściej, drugi koniec to szczoteczka którą pięknie podkreślimy włoski i trzecia to mini gąbeczka która precyzyjnie rozetrzemy kosmetyk. Kredka nie rozmazuje się ale też nie zastyga i nie tworzy nienaturalnego wyglądu brwi. Pięknie je podkreśla, rozprowadza się gładko. Jestem brunetką i używam koloru nr.2 i jest dla mnie idealny, bardzo naturalnie wygląda. Super produkt!
    • Precyzyjne opakowanie
  • 29 marca 2024 o 18:00
    Nie dla mnie
    Lovely brow creator 3in1 to dobra opcja, ale tylko kiedy "na szybko" potrzebujemy kupić produkty do makijażu brwi i przy okazji trafi się promocja. W innym przypadku nie polecam tego produktu. Kredka jest OK, ale to nic szczególnie odkrywczego. Puder dosyć szybko się kończy przy codziennym używaniu, więc nie jest zbyt ekonomicznym rozwiązaniem. Nadaje się do szybkiego wypełnienia brwi, kiedy nie mamy czasu ich precyzyjnie wyrysować. Natomiast żel/maskara to dla mnie pomyłka. Na moich brwiach w ogóle nie zastyga, niezależnie od czasu, jaki daję jej na utrwalenie się. Tym samym stosowana jako ostatni krok w malowani brwi może nam zniszczyć wszystko inne, bo przy przypadkowym dotknięciu czoła lub brwi rozmaże nam kredkę i puder. Co więcej maskara nie jest bezbarwna, a to tylko spotęguje efekt błota na skórze. Na promocji można kupić i przetestować, ale w pełnej cenie - odradzam zakupy.
    Zalety:
    • kredka ma kolor zgodny z opisem na opakowaniu, ładnie maluje, dobra do codziennego używania
    • puder przyda się kiedy mamy mało czasu i nie zależy nam na precyzyjnym domalowywaniu włosków
    Wady:
    • maskara, która nie zastyga
    Kica.
    13 lutego 2024 o 12:24
    bardzo dobry
    Bardzo fajna kredka - świetny kolor dla brunetki, która nie chce mieć czarnych brwi ;) Makijaż jest trwały. Brwi wyglądają atrakcyjnie, nie ma sztucznego efektu. Kredka i szczoteczka super, natomiast gąbeczka według mnie zbędna, 3 w 1 to za dużo, wolałabym zamiast tego po prostu dłuższą kredkę, albo szczoteczkę do przeczesywania brwi. Ogólnie to za tę cenę (a regularnie jest jeszcze na promocji) to oceniam na 5 :)
  • 14 sierpnia 2023 o 16:04
    Stały bywalec w mojej kosmetyczce
    Używam różnych produktów do stylizacji brwi jednak ten zawsze mam w zanadrzu ponieważ w jednym "pisaku" mam wszystko pod ręką. Z jednej strony znajduje się żel do brwi z malutka szczoteczką do aplikowania, z drugiej kredka i puder. Jeśli chodzi o żel daje intensywny i wyrazisty efekt dlatego nie używam go często, bo najczęściej stawiam na naturalny look. Natomiast kredka i puder to nieodłączny element mojego makijażu brwi. Kredka super się rozprowadza, można nią zarysować idealną linie brwi a pudrem wypełnić przestrzenie między włoskami. Co prawda puder moim zdaniem dość szybko się wykańcza, ale nie zmienia to mojego podejścia do całościowej oceny tego produktu. Każdy znajdzie w nim coś dla siebie, bez względu czy chce tylko podkoloryzować włoski, nadać kształt czy wypełnić swoje brwi. Można nim osiągnąć na prawdę dobry efekt przy super jakości i to w całkiem niezłej cenie +/- 20 zł. Czy coś bym dodała? Może zwykła szczoteczkę do rozcierania produktu, bo zazwyczaj tego mi brakuje aby uzyskać idealny efekt i sięgam po nią osobno no ale może 4in1 to już byłoby za dużo. Uważajcie jednak przy wysuwaniu kredki, polecam robić to po kawałeczku, bo łatwo ja złamać. Ja polecam Brow Creator od Lovely i na pewno jeszcze nie raz go zakupię.
    Zalety:
    • Multifunkcyjność
  • 19 lipca 2023 o 14:15
    Ciekawy pomysł, ostatecznie niewypał.
    Kredkę kupiłam do przetestowania z uwagi na bardzo ciekawą formę. Kredka składa się z wysuwanego linera w sztyfcie, pudru do brwi oraz żelu do układania brwi. Po dwóch tygodniach codziennego używania produktu postanowiłam podzielić się z Wami moją opinią. - Liner, który na opakowaniu opisany jest jako "precyzyjny liner" przed pierwszym użyciem ma kształt trójkąta. Sam produkt jest stosunkowo twardy i dosyć ciężko się go nakłada, aby widocznie pozostał na skórze. Niestety na mojej cerze produkt stosunkowo szybko rozmazywał się i spływał. - puder, z aplikatorem do nakładania w formie zaokrąglonej gąbeczki jest słabo widoczny na skórze. Po nałożeniu na dosyć ciemne brwi pozostawał niemal niewidoczny. -żel do brwi, z małą szczoteczką do aplikacji wypadł stosunkowo dobrze. Brwi cały dzień pozostawały na swoim miejscu i nie były posklejane. Ponadto, dzięki pigmentowi, brwi wydawały się grubsze i bardziej zagęszczone. Podsumowując, w cenie trzech produktów zakupiłam jeden godny uwagi, do tego w bardzo małej ilości - żel do brwi. Niestety nie kupię kolejnego.
    Zalety:
    • Ciekawa forma
    • Wysuwana konturówka w sztyfcie - nie trzeba ostrzyć kredki :)
    • żel do brwi spełniał swoją funkcję i posiada precyzyjną szczoteczkę
    Wady:
    • liner i puder niemal niewidoczne na skórze
    • problemy z precyzyjnym nałożeniem pudru
    • liner ciągle się rozmazywał

Zobacz także inne Żele do brwi