Żele do brwi

Maybelline New York Brow Drama Tusz modelujący do brwi

Maybelline Mascara Brow Drama Transparent - maskara do brwi 7,6ml

Nasi użytkownicy zostawili 167 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 sierpnia 2024 o 23:07
    W końcu znalazłam maskarę która nie skleja mi włosków
    Jako osoba, która uwielbia perfekcyjnie wymodelowane brwi, muszę przyznać, że Maybelline Brow Drama stał się jednym z moich ulubionych produktów do stylizacji brwi. Po kilku tygodniach używania tej maskary, mogę podzielić się swoimi wrażeniami. Żelowa formuła Brow Drama jest lekka i dobrze napigmentowana. Dzięki niej brwi są natychmiastowo stylizowane, zyskując wyrazisty i naturalny wygląd. Co jest szczególnie warte podkreślenia, produkt nie tworzy grudek i nie skleja włosków. Maskara jest naprawdę trwała. Utrzymuje brwi w idealnej formie przez cały dzień, niezależnie od pogody czy poziomu aktywności. Nawet w przypadku wilgoci czy deszczu, brwi pozostają na swoim miejscu, co jest ogromnym atutem, zwłaszcza w deszczowe dni lub podczas długich godzin pracy. Produkt jest bardzo wydajny – wystarczy niewielka ilość, aby osiągnąć pożądany efekt. Kulista szczoteczka sprawia, że aplikacja jest szybka i bezproblemowa, a sama maskara nie zużywa się zbyt szybko, co czyni ją opłacalnym wyborem. Maybelline Brow Drama to świetny wybór dla każdego, kto szuka produktu, który zapewnia precyzyjnie zdefiniowane, naturalnie wyglądające brwi. Innowacyjna kulista szczoteczka i żelowa formuła gwarantują doskonałe efekty bez grudek czy sklejania włosków. Jeśli szukasz maskary, która jest trwała, łatwa w aplikacji i efektywna, Brow Drama zdecydowanie zasługuje na uwagę.
  • 1 lutego 2023 o 22:46
    9/10
    Jak dla mnie to bomba. Nie rozmazuje się, nie kruszy, nie znika z brwi w ciągu kilku godzin, ładnie rozczesuje. Duży plus za kolorystykę. Wg mnie nie ma sensu robić sobie brwi za ponad kilkaset złoty i ciągle je pielęgnować. Lepiej mieć swoje naturalne, wyregulować i używać tej maskary. Ja się nie zawiodłam na produkcie. Polecam!
    Ann9555
    19 sierpnia 2022 o 8:48
    Fajny ale ta szczoteczka
    Tusz jest bardzo trwały. Brwi trzymają się na miejscu spokojnie cały dzień. Ładny chłodny odcień. Nie pozostawia grudek. Jednak ta szczoteczka (ja mam troszkę inną wersję, bez tej kulki ale też jest większa na końcu) dla mnie jest niewygodna i za duża. Nie da się przez to precyzyjnie pomalować całych brwi.
    Wady:
    • za duża szczoteczka
  • 10 maja 2022 o 15:42
    Rewelacja!
    Produkt sztos! Jest to żel do brwi, a nie MASKARA która oblepia i pogrubia przesadnie brwi, dając efekt laminacji, a nie wyraz twarzy diabła. Sprawdzałam produkty z wyższych półek i nie dawały takiego efektu, nie zasycha, wiec jest bardzo wydajny, wygodna szczoteczka, jeszcze mam z przed reformulacji i tez była poręczna. Nie widze wad tego produktu. Polecam jednak zakup w drogeriach internetowych, bo jest dużo tańszy.
    Zalety:
    • Naturalny efekt laminacji, wydajność, wygodna szczoteczka, fajna gamą kolorystyczna.
    Wady:
    • Cena w drogerii
    annamaq
    14 kwietnia 2022 o 11:29
    Bez szału
    Mam wersję z troszkę inną szczoteczką (zdjęcia). Produkt ok, ale nie porywa. Dość szybko się skończył w porównaniu do innych tego typu produktów, szczoteczka nabiera go bardzo mało. Kolor w porządku, ale więcej nie kupię.

Zobacz także inne Żele do brwi