Płyny do demakijażu

Bodyland.pl
notino.pl

annaskc
    29 stycznia 2024 o 21:09
    Garnier Płyn micelarny 3 w 1 dla skóry normalnej i mieszanej to niezbędny element codziennej pielęgnacji. Delikatnie, ale skutecznie usuwa makijaż, oczyszczając skórę bez konieczności użycia wody. Formuła jest lekka i nie pozostawia uczucia kleistości. Płyn działa również jako tonik, przywracając skórze świeżość i równowagę. Opakowanie ułatwia aplikację, a jednocześnie jest wydajne i doskonale widać ile zostało nam jeszcze plynu, bo jest przezroczyste. Zapach jest subtelny i przyjemny. Garnier Płyn micelarny 3 w 1 to praktyczny i skuteczny produkt dla tych, którzy poszukują łagodnego i kompleksowego rozwiązania do demakijażu i oczyszczania skóry.
    Zalety:
    • Lekka formuła
    • Wydajny
    Romawic
    13 grudnia 2023 o 9:51
    Delikatny środek
    Ładnie pachnie, jest delikatny dla skóry i nie piecze w oczy ale nadaje sie do zmywania makijażu codziennego, lżejszego. Kupię ponownie bo opakowanie jest wydajne.
  • 7 czerwca 2023 o 9:12
    IDEALNY DLA MNIE
    Do kupienia, Płynu micelarnego 3 w 1 do skóry normalnej i mieszanej Firmy Garnier zacheciła mnie promocja w Biedronce ( za dwa opakowania zapłaciłam niecałe 20 zł ) Nigdy nie testowałam tych płynów , ale czytałam wiele opinii , które były przychylne. Posiadam cerę normalną, ale nie wszystkie produkty do zmywania makijażu są dla mnie idealne. Płyn micelarny zamknięty jest w plastikowym , przeźroczystym opakowaniu dzięki któremu widać ile produktu jest w środku. Kosmetyk jest bezzapachowy o wodnistej konsystencji co również mi bardzo odpowiada. A co do zastosowania to jestem bardzo zadowolona. Płyn doskonale zmywa makijaż , oczyszcza i matuje skórę czyli wszystko to co obiecuje producent. Podczas zmywania tuszu czy kredki kosmetyk nie podrażnia oczu i nie szczypie. Jest naprawdę delikatny. Nie powoduje pieczenia skóry i nie lepi się . Cieszę się że zakupiłam dwa opakowania bo jestem z niego mega zadowolona i polecam go każdej kobiecie .
    Zalety:
    • bezzapachowy
    • wodnista konsystencja
    • nie podrażnia
    • nie uczula
    • nie lepi się
    • wydajny
    Wady:
  • 13 marca 2023 o 2:24
    Stosuję od lat
    Płyn micelarny, który stosuję od lat. Czasami zmieniam na inny, ale prędzej, czy później wracam do zielonego Garniera. Mimo, iż zawiera alcohol denat, mojej mieszanej skóry nie wysusza, ani nie podrażnia. Jest łagodny, nie szczypie w oczy. Ze zmywaniem makijażu radzi sobie świetnie. Nawet wodoodporna maskara nie jest dla niego niemożliwa do usunięcia. Oczywiście potrzeba tu trochę więcej zachodu, w końcu nie jest to wariant dedykowany do demakijażu kosmetyków wodoodpornych. Płyn jest bezzapachowy, za co u mnie ma dodatkowego plusa. Zgodnie z obecną wiedzą, zmywam płyny micelarne. Dodam jednak, że płyn od Garniera używałam przez kilkanaście lat bez zmywania i nic złego nie działo się z moją skórą.
    Zalety:
    • Dobrze zmywa makijaż
    • Bezzapachowy
    • Nie podrażnia
    • Nie wysusza
    • Nie powoduje ściągnięcia skóry
    Wady:
    • Alkohol denat w składzie
  • 28 stycznia 2023 o 10:39
    Różowy lepszy
    Miałam już trochę tych płynów micelarnych od Garniera. Zaczęłam od różowego, przez zielony, bławatkowy, różany, żółty, ten z aloesem i tak dalej. Ten chyba jest najbardziej wysuszający ze wszystkich, co nie znaczy, że jest zły. Tak samo skutecznie zmywa makijaż i wbrew pozorom nie podrażnia oczu. Dopiero po dłuższym czasie widać, że nieco wysusza skórę. Jeżeli chodzi o cenę i wydajność to są jak najbardziej na plus.