Płyny do demakijażu

Mixa Płyn micelarny zapobiegający przesuszaniu do skóry suchej i bardzo suchej

Mixa Płyn micelarny Przeciw przesuszaniu 400 ml
Mixa
Mixa Anti-Dryness Płyn micelarny przeciw przesuszaniu 400 ml
notino.pl
Mixa Płyn micelarny Przeciw przesuszaniu 400 ml

• 6 marca 2025 o 22:36
    Jestem na tak
    Miałam przyjemność testować inny płyn micelarny tej marki i byłam bardzo zadowolona, a ponieważ ten był w promocji, postanowiłam, że go wypróbuję. Swój egzemplarz kupiłam stacjonarnie w drogerii Rossmann. Głównym powodem zakupu była cena promocyjna. Produkt znajduje się w plastikowej, przezroczystej butelce z pomaranczową nakretką na klik. Dzięki temu, że butelka jest przezroczysta, możemy kontrolować zużycie produktu. Grafika stonowana, charakterystyczna dla marki. Produkt jest przezroczysty, zapach jest delikatny, ale nie pachnie tak ładnie jak prodykt tej samej marki z niacynamidem. Przynajmniej takie jest moje subiektywne odczucie. Moja wersja produktu ma nową formułę z ph 7, a nie jak na obrazku 5.5. Produkt całkiem dobrze radzi sobie z usuwaniem makijażu. Może trochę gorzej radzi sobie z kosmetykami wodoodpornymi, ale radzi sobie, tylko musimy po prostu poświęcić temu trochę więcej czasu. Produkt jest bardzo wydajny, bo w moim przypadku wystarczył mi na kilka miesięcy. Potwierdzam deklarację producenta, że produkt nie wysusza skóry, po jego zastosowaniu skóra nie jest ściagnięta, a to w przypadku mojej bardzo suchej i wrażliwej skóry jest bardzo ważne. Cena w promocji również jest w porządku, bo w cenie regularnej już trochę mniej. Myślę, że jak spotkam w promocji, to będę do niego wracać.
    Zalety:
    • Dobrze zmywa makijaż
    • Cena w promocji
    • Bardzo wydajny
  • 9 lutego 2025 o 22:43
    Lubię go.
    Dziś wykończyłam swoją butelkę i mogę potwierdzić że nie wysusza buzi. Fajnie zmywa makijaż, ale czasem ma problem z domyciem tuszu do rzęs. Wtedy warto sięgnąć po jakąś dwufazowke lub olejek. Zapach tego płynu mixa jest lekko owocowy, przyjemny. Mogę polecić.
  • 17 maja 2024 o 0:26
    Polecam!
    Do mojej atopowej skóry ten produkt okazał się idealny. Tak jak obiecuje producent - nie wysusza i nie ściąga skóry. Szybko i dokładnie zmywa makijaż, nawet oczu. Produkt nie podrażnia skóry, a wręcz odrobinę ją nawilża i odżywia. Ten płyn micelarny z pewnością będę polecała dalej, super!
    marys09
    23 sierpnia 2023 o 22:43
    Bardzo dobry
    Płynów micelarnych nie stosuje zbyt często, raczej doraźnie i pomocnie przy jakimś ultra trwałym makijażu lub domowych zabiegach na twarz dla dodatkowego oczyszczenia. Ten płyn skusił mnie obietnicą łagodnej formuły i delikatności, braku przesuszenia. Świetnie zmywa makijaż, dobrze oczyszcza skórę i jest przy tym rzeczywiście delikatny dla niej, pozostawia skórę miękką i niepodrażnioną. Nawet pokuszę się o stwierdzenie, że łagodzi skórę, zmniejsza zaczerwienienia. Ma bardzo delikatny zapach. Jestem przekonana, że jeszcze do niego wrócę, nie mam do czego się doczepić, duże opakowanie, bardzo wydajny, wszystko się zgadzało.
    Zalety:
    • bardzo łagodny dla skóry
    • łagodzi zaczerwienienia
    • delikatny świeży zapach
    • dobrze domywa makijaż i oczyszcza skórę
    • duża pojemność
    • bardzo wydajny
    • łatwo dostępny
    • przystępna cena i bywa w promocji
  • 31 lipca 2022 o 14:16
    Średniak :)
    Nie mam zbyt dużych oczekiwań co do tego typu produktów, bo tak naprawdę są na twarzy tylko chwilę i i tak je spłukuję.. Domywa makijaż, trochę gorzej radzi sobie z wodoodpornymi, długotrwałymi kosmetykami typu tusz do rzęs (ale nie skreślam go za to) bo i tak w tym celu używam produktu dwufazowego. Czy nawilża? - Nie zauważyłam. Czy pielęgnuje? - Watpie, biorąc pod uwagę, że jest na twarzy maksymalnie minute i go zmywam Po prostu czyści... :) Opakowanie to przezroczysty plastik z nakrętką półprzeźroczystą (kolor delikatnej brzoskwini) zamykanej na klik. Wygląda dość schludnie na toaletce Raczej nie kupię ponownie- lubię testować nowości, a ten nie jest nadzwyczajny