Kredki do oczu

Marc Jacobs Highliner Żelowa kredka do oczu

• 15 października 2022 o 22:13
    Dobra, ale nic poza tym
    To jest po prostu poprawna kredka do oczu. Wygodna w użyciu - ani nie jest za miękka, ani za twarda, nie rozmazuje się i ogólnie wszystko z nią ok. Ale... ta cena... Znam co najmniej kilka kredek, które spełniają to samo zadanie, ale kosztują trzy razy mniej. Dużo było nad nią zachwytów wśród blogerek i dlatego kupiłam, ale jak dla mnie nie ma w niej nic wspaniałego
    Zalety:
    • wygodna w użyciu
    Wady:
    • często się łamała
    PAUNI
    1 czerwca 2021 o 19:07
    Luksusowa❤
    Bardzo dobra jakościowo kredka do oczu. Ma żelową formułę, przez co jest miękka i łatwiej się nią pracuje. Zapewnia intensywny kolor, jest mocno napigmentowana. Nie rozmazuje się. Używam na powieki jako lekki efekt zadymionego oka. Dobrze się ją zmywa podczas demakijażu. Nie powoduje alergii. Wydajny kosmetyk.
  • 1 czerwca 2021 o 13:38
    Rewelacyjna....
    Kredka jest bardzo dobra, posiada żelową wodoodporna formułę. Posiada ja w kolorze czarnym, mimo iż przeznaczona jest do powiek uzywam jej również na linie rzęs i na linie wodną oczu, nic nie szczypie. Jest bardzo miękka i świetnie się z nią pracuje, super trwala od rana do zmycia makijazu, nie rozmazuje sie. Bardzo głęboki ciemny kolor,niestety szybko się kończy.
  • 21 września 2019 o 11:59
    Dla mnie bubel
    Szczerze mówiąc żadna kredka nie jest warta 100 czy ponad 100 zł. To tylko kredka. Niestety kredka Marca Jacobsa nie spełniła moich oczekiwań, okazała się gorsza od kredki żelowej z Avonu. Przede wszystkim nie chciała rysować linii na powiece pomalowanej cieniem. Zacinała się, nie chciała zostać na oku. W ogóle nie udało mi się jej użyć samodzielnie (w sensie bez wspomagania linerem), pomimo wielu prób. Na wewnętrznej powiece nie pozostawała zbyt długo. Na gołej powiece rysowała bez zarzutu, ale umówmy się, że nie jest to wyczyn. Na koniec, aby się kompletnie pogrążyć kredka się zeschła, nie byłam w stanie narysować gładkiej linii nawet na dłoni. Prawie w całości skończyła w koszu.
    Kabaana
    6 lutego 2019 o 17:30
    Rozczarowanie
    Nietety kredka okazala sie niewypalem, sucha, kruszy sie i ogolnie bardzo ciezko nia pracowac. Konsystencja 'tlusta' i ciezka, ktora pewnie w innych okolicznosciach pozwalalaby na osiagniecie intensywnego i trwalego makijazu oka. Produkt dostalam w potaci miniatury do tuszu tej marki wiec sklaniam sie rowniez do takiej mozliwosci, ze byl to po prostu w jakis sposob produkt wadliwy. Pomimo starannego zamykania zatyczki kredka wyjatkowo sucha i kruszaca sie jak juz wspomnialam wiec wrednie rozprowadzalo sie ja na powiece. Z racji konstrukcji, ktora z jednej str jest przyjazna bo pozwala na wykrecanie jej, ale z drugiej wlasnie strony nie ma mozliwosci standardowego zatemperowania jej - jedyne co przychodzi mi na mysl to po prostu starcie jej poprzez wczeniejsze kreslenie po dloni, a to z kolei starta produktu. Nie o to przeciez chodzi...
    Zalety:
    • wysuwany rysik
    Wady:
    • suchosc (trzeba pamietac o dokladnym zamykaniu zatyczki)