Płyny do kąpieli

Atoperal Baby, Emulsja do kąpieli

• 1 marca 2024 o 10:28
    Świetnie poprawia kondycję skóry
    Ten produkt poleciła nam Pani alergolog dla naszego synka . Emulsja jest delikatna dla skóry nie podrażnia jej , nie powoduje swędzenie oraz pieczenia jest idealna dla alergików i osób z skłonnościami do podrażnień. Emulsja ma właściwości myjące oraz regenerujące i ochronne. Dokładnie oczyszcza skórę pozostawiając ją nawilżoną , miękką oraz gładką i lśniącą nie powodując tłustego filtru . Regularne stosowanie tego produktu widocznie poprawia kondycję skóry regenerując ją i intensywnie nawilżając. Bardzo polecam ten produkt.
  • 1 marca 2024 o 10:21
    Dla córki z AZS rewelka
    Emulsje kupiła żona, wzięła po raz pierwszy tą ponieważ była w promocji, a byliśmy na wyjeździe. Emulsja nie posiada zapachu. Delikatnie myje i dobrze usuwa zabrudzenia. Nie podrażnia skóry i koi skórę córki. Łatwo się spłukuje a na skórze pozostawia film ochronny. Po zastosowaniu skóra jest miękka. Produkt wydajny.
    mm2991
    15 czerwca 2023 o 6:18
    Świetna
    Emulsje kupiłam w drogerii Rossmann dla córki z silnym AZS. Emulsja charakteryzuje się opakowaniem typu butelka w kartoniku, zamknięcie na klik. Emulsja nie ma zapach, jest delikatna , przezroczyste barwy. Dobrze oczyszcza skórę , nie wysusza jej a wręcz pozostawia delikatny, nie wizualny film ochrony. Skóra po zastosowaniu nie jest podrażniona, nie swędzi po kąpieli - świetna przy problematycznej skórze. Produkt wydajny.
  • 16 lutego 2021 o 21:33
    Super dla maluszka
    Kupiłam ten produkt dla mojego maluszka, który zmagał się z suchą skórą. Rewelacja. Emulsja jest łagodna, praktycznie bezzapachowa. Działa bardzo dobrze, nawilża skórę nie pozostawiając tłustego wrażenia. Po kilku kąpielach skóra była w dużo lepszej kondycji
    Zalety:
    • właściwości nawilżające
    • delikatność
    • bezzapachowa
    wilowf
    21 stycznia 2020 o 20:53
    Świetny produkt dla wrażliwej skóry
    Emulsja najlepsza ze wszystkich dostępnych w aptece na AZS bynajmniej dla mojego dziecka, POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Produkt idealnie nadaje się do skóry wrażliwej/atopowej Super produkt dla dzieci które maja problemy ze skóra, bardzo wydajny i fajnie się rozprowadza na skórze, cena adekwatna do jakości produktu
    Zalety:
    • skuteczność
    Wady: