Pędzle do twarzy

Design produktu:
    Luspea
    28 czerwca 2017 o 19:04
    Super
    Świetnie się sprawdza do podkładu. Nigdy wcześniej nie używałam pędzli do podkładu, więc trochę się martwiłam czy nie będzie "wchłaniał" go między włoski. Ale w rzeczywistości wydajność bardzo dobra i większość podkładu faktycznie znajduje się na twarzy, czyli tam gdzie trzeba. Miękki, dobrze rozprowadza, nie gubi włosków. Pędzle Kavai jak zwykle niezawodne. Polecam! (Szkoda że teraz robią je z błyszczącymi rączkami, bo matowe mi się bardziej podobały, ale to taki drobiazg)
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 30 września 2015 o 23:27
    bardzo fajny
    jest to mój pierwszy pędzel do podkładu i na jego rzecz na razie rezygnuję z gąbki :) +bardzo ładnie rozprowadza podkład, +uzyskujemy większe krycie niz w przypadku aplikowania rękami lub gąbką +jest porządnie wykonany +bardzo wysoka jakość w stosunku do ceny minusów na razie nie zauważyłam Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jeden pędzel

Zobacz także inne Pędzle do twarzy