Kremy na dzień

Janda Żelazko Zmarszczek - Krem na każdą porę dnia 30ml 30 ml
Janda Żelazko Zmarszczek

• 19 października 2022 o 11:55
    krem specjalny
    Krem do zadań specjalnych. W krótkim czasie błyskawicznie wygładza zmarszczki. Jak się chce wyjść na imprezę to idealnie odmładza rysy. Dla mnie bomba.
    Zalety:
    • Szybkość działania
  • 27 lipca 2021 o 9:53
    tragiczny skład
    Nie wiem skąd taka cena za tak słaby skład. To nie jest krem a bardziej silikonowa baza o słabym składzie. Krem to praktycznie gliceryna+silikon+silikon+silikon. Może do używania okazjonalnego się sprawdzi ale na pewno nie nacodzień bo zapchanie cery murowane. I co to za nazwa " żelazko zmarszczek"? Od kiedy to silikon stosowany zewnętrznie wygładza zmarszczki? Ten krem moze spowodować więcej złego niż dobrego i ciężko zużyć go nawet do pięt bo wszystko jest po nim aż tak śliskie.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • trudno dostępny
    • dramatyczny skład
    • drogi jak na taki skład
    • zero efektów
  • 14 września 2019 o 12:44
    Dla mnie super
    Dziwi mnie tak duża ilość negatywnych opinii na temat tego kremu. Zgodzę się, że ciężko stosować go jako bazę pod fluid, bo ciężko go na nim rozsmarować, ale jak dla mnie największym plusem jest to, że dzięki niemu przestałam używać podkładu. Deklaracja producenta, że działa jak bezbarwny make up jest jak najbardziej prawdziwa. Stosuję teraz tylko i wyłącznie puder w kamieniu, który długo utrzymuje się na twarzy, dzięki kleistej formule kremu. Produkt wygładza twarz i daje natychmiastowy efekt liftingu, cera jest przy tym matowa przez długi czas. Uważam, że to doskonały krem dla kobiet w okolicach trzydziestki. Dodatkowe atuty to piękny zapach i eleganckie opakowanie.
    Zalety:
    • wygładza twarz
    • daje efekt liftingu
    • można stosować zamiast podkładu
    • matuje cerę
    Wady:
    • wysoka cena
    Tiarqa
    18 lipca 2019 o 23:37
    Nic dodać nic ująć
    - Krem delikatnie pachnie - Ma gęstą ale żelową konsystencje - Bez problemu rozprowadza się na skórze - Szybko się wchłania - Nie podrażnia i nie czuć dyskomfortu - Skóra po tym kremie jest bardzo aksamitna, elastyczna, miękka i nawilżona - Nadaje się pod makijaż, nic się na nim nie roluje, nie odkleja - Krem nie zapycha - Jest wydajny, wystarczy niewiele by pokryć nim całą twarz - "Wyprasowania" zmarszczek nie zauważyłam ale z drugiej strony nie mam na twarzy dużych i widocznych zmarszczek Według mnie kosmetyki firmy Janda są na prawdę bardzo dobrej jakości i muszę przyznać, że jestem dumna, że Polska firma produkuje aż tak dobre kosmetyki. Ja je używam z przyjemnością i Wam też je polecam.
    Zalety:
    • W opisie
    Wady:
    • W opisie
    epinka
    3 czerwca 2018 o 9:20
    Tylko do kosza
    Jakby nic nie robił byłabym zadowolona. Bo wiele kremów nie spełnia obietnic producenta. Ten krem jednak robi wiele złego - nałożony na podkład powoduje, że twarz wygląda jakbym podkładu nie rozprowadziła. Podkład zbija się w biało-żółte tępe plamy, nie do ruszenia i nie do rozsmarowania. Podobnie zachowuje się pod podkład. Wtedy twarz staje się tak tępa, że podkład nie daje rady. Pory widoczne i plamy. Trzeba zmyć twarz i na nowo nałożyć makijaż. Krem-żelazko przypomina klej po wyschnięciu (z tym że nie klei niczego oprócz rąk:)) i do niczego poza wyrzuceniem do kosza się nie nadaje.
    Zalety:
    Wady:
    • Same