Kremy na dzień

L'Oreal Paris Revitalift, Przeciwzmarszczkowy i silnie ujędrniający krem na dzień

Bodyland.pl
Loreal Przeciwzmarszczkowy krem silnie ujędrniający na dzień 50 ml
Loreal Revitalift Krem Przeciwzmarszczkowy 40+ na Dzień 50ml

• 22 grudnia 2024 o 11:08
    Krem na dzień, Przeciwzmarszczkowy i silnie ujędrniający loreal
    Krem na dzień, Przeciwzmarszczkowy i silnie ujędrniający, również spisał się na medal. Po jego użyciu moja skóra jest miękka, nawilżona i wygląda na bardziej wypoczętą. Krem ma przyjemny zapach, który nie jest zbyt intensywny, co jest dla mnie dużym plusem. Dodatkowo, zauważyłam, że krem pomaga mi zredukować zaczerwienienia, które często pojawiały się na mojej twarzy.
    Zalety:
    • Po jego użyciu moja skóra jest miękka, nawilżona i wygląda na bardziej wypoczętą. Krem ma przyjemny zapach, który nie jest zbyt intensywny, co jest dla mnie dużym plusem. Dodatkowo, zauważyłam, że krem pomaga mi zredukować zaczerwienienia, które często pojawiały się na mojej twarzy.
    Wady:
    • Nie ma wad
  • 27 stycznia 2024 o 22:16
    Lekko napina skórę
    Lubię kremy z serii Revitalift. Lubiłam się z nimi, kiedy miałam jeszcze trójkę z przodu. Lubię je teraz, kiedy mam grubo czwórkę z przodu. Krem oceniany tutaj otrzymałam na Gwiazdkę . Teraz, po miesiącu używania, przyszedł czas na recenzję. Opakowanie to elegancki słoiczek, typowy dla marki i zapakowany dodatkowo w kartonik. Bardzo podoba się mi zapach kosmetyki- jest subtelny, kobiecy, z wyraźnie wyczuwalna kwiatową nutą. Zresztą chyba większość kosmetyków z serii Revitalift ładnie pachnie. Krem ma niezwykle przyjemną aksamitna konsystencję i nie zapycha skóry. Dobrze sprawdza się pod makijaż. Poprawia wygląd skóry. Wprawdzie nie rozprasuje lwiej zmarszczki na czole, ale zauważalnie napina i ujedrnia skórę. Po trzech- czterech tygodniach używania twarz wygląda nieco młodziej. Zresztą według mnie działają tak chyba wszystkie używane przeze mnie kremy z serii Revitalift. Jestem bardzo zadowolona i jak zwykle nie zawiodłam się na Kilku. Polecam.
    • dzialanie
  • 5 stycznia 2024 o 13:03
    Nawilża i napina skórę.
    Moja skóra jest bardzo sucha z pierwszymi oznakami starzenia. Potrzebuję nawilżenia, wygładzenia i ujędrnienia. Ten krem przekonuje mnie tym, że nawilża i napina skórę. Ma przyjemną, lekką konsystencję. Szybko się wchłania. Nie pozostawia tłustej warstwy na skórze. Nie podrażnia. Nie zapycha. Doskonale rozprowadza się na skórze. Krem jest bardzo wydajny. Ma delikatny zapach.
  • 21 lipca 2022 o 15:24
    Skład średni ale działanie fajne
    fajne bo przede wszystkim faktycznie dość ok liftinguje skórę. Nie wiem na ile są to efekty trwałe ale jednocześnie po nałożeniu kremu widziałam u siebie takie jakby ujędrnienie. Zmarszczki dalej są i pewnie będą bo zaniedbałam sprawę gdy jeszcze mogłam coś robić albo nie robić, np.: nie zaczynać palić ;) bruzdy nosowo-wargowe są i maja się dość dobrze. Widoczne. Nie mniej widzę że skóra wygląda po nałożeniu kremu lepiej. Ogólnie polecam ale nie ma co oczekiwać cudów.
    Aga_mzs
    13 października 2021 o 20:28
    Całkiem niezły
    Revitalift, Przeciwzmarszczkowy i silnie ujędrniający krem na dzień. Krem ma delikatny, subtelny, przyjemny zapach, idealną konsystencję, dzięki czemu przyjemnie się go aplikuje. Błyskawicznie się wchłania. Mam dość wrażliwą skórę a mimo to jej nie podrażnił ani nie zapchał. Wręcz przeciwnie..po użyciu skóra pozostaje nawilżona i lekko napięta. Minus jaki zauważyłam to słabo radzi sobie ze zmarszczkami dlatego Panie które liczą na spłycenie zmarszczek mogą być lekko zawiedzione.
    • Konsystencja
    • Cena w promocji
    • Dobre nawilzenie
    Wady:
    • Słabo radzi sobie ze zmarszczkami
    Drogeria Super-Pharm