Kremy na dzień

L'Oreal Paris Revitalift Filler [HA], Krem anti-age na dzień z kwasem hialuronowym

Loreal Revitalift Filler Krem na Dzień 50ml
L'Oréal Paris Revitalift Filler Krem na dzień 50 ml
Loreal Revitalift Filler krem 50ml dzień
notino.pl
Loreal Revitalift Filler krem 50ml dzień

asNia7
    18 lutego 2024 o 12:23
    Fajny lekki krem
    Kupiłam w drogerii Rossmann 2 miesiące temu. Zdjęcie zrobione na początku używania. Wielki pozytyw za zapach, który w kosmetykach tej marki uwielbiam. Przy cerze zmęczonej, z przebarwieniami i pierwszymi ( jest ich sporo) zmarszczkami, radzi sobie wyśmienicie. Skóra jest jędrna, zmarszczek nie wygladzi, ale przy regularnym stosowaniu napewno nawilża i ujędrni co pozytywnie wpłynie na jej kondycję. Zmarszczki będą mniej widoczne.
    • Konsystencja
  • 22 stycznia 2024 o 12:45
    Fajny krem na dzień
    Dobry krem na dzień, mam skórę 30+ dlatego zdecydowałam się na niego. zapach dla mnie jest ok. kremowy lekko perfumowany, nie przeszkadza mi, ale też mnie nie zachwyca. konsystencja jest dosyć gęsta, ale aplikuje się krem przyjemnie i łatwo. Krem dla mnie nadaje się pod makijaż, wchłania się po około 15 min, nie wpływa na podkład i korektor. Natomiast jak o samo działanie chodzi to jestem zadowolona. Chociaż nie jest przeznaczony pod oczy to niewielką resztkę produktu zawszę przesmaruję w okolicę pod okiem. Po miesiącu stosowania zauważyłam spłycenie zmarszczek na czole i w okolicy oczu. Buzia jest bardziej napięta i sprężysta. Po kolejnym miesiącu wydaje mi się, że efekt pozostał bez zmian z pierwszego miesiąca, ale tym samym nie widzę by stan mej skóry się pogorszył. Dlatego jestem na tak i polecam krem loreal revitalift filer (HA(
    Zalety:
    • działa
  • 26 grudnia 2023 o 20:44
    NIEJEDNOZNACZNY...
    Kolejny produkt, który postanowiłam przetestować szukając odpowiedniego dla siebie kremu na dzień. Korzystałam już z serum do twarzy z tej serii, więc poszłam - niejako - za ciosem. Muszę przyznać, że od pierwszej aplikacji kosmetyk budził mieszane uczucia... ZALETY: + NAWILŻENIE: bezdyskusyjnie ten aspekt producent dopracował w pełni; pod tym względem nie mam nic do zarzucenia, + DZIALANIE: przy regularnym stosowaniu skóra realnie staje się bardziej jędrna a zmarszczki nieco mniej zarysowane, + NIEKOMODOGENNY: dla mnie ten czynnik jest niezwykle istotny - krem w żaden sposób nie wpływa na powstawanie zaskórników, + DOSTĘPNOŚĆ: wszystkie drogerie i większe markety spożywcze, + CENA: produkt bardzo często jest dostępny w promocji. WADY: - APLIKACJA: sprawia pewne trudności; kosmetyk tworzy na skórze wyczuwalną warstwę, nie wchłania się w pełni a nakładany w nadmiernej ilości mocno się roluje, - KREM A MAKIJAŻ: nałożenie podkładu i korektora wymaga nieco ekwilibrystyki, ponadto w ciągu dnia podkład może nieco odznaczać się na skórze, - WYDAJNOŚĆ: w porównaniu z innymi preparatami tego typu szybciej się zużywa - mnie wystarczył na nieco ponad miesiąc. REASUMUJĄC: Godny uwagi, choć do ideału mu daleko. Warto jednak zwrócić na niego uwagę. Z pewnością znajdą się osoby, którym przypadnie do gustu.
    Zalety:
    • NAWILŻENIE+++DZIAŁANIE+++NIEKOMODOGENNY+++DOSTĘPNOŚĆ+CENA
    Wady:
    • APLIKACJA---KREM A MAKIJAŻ---WYDAJNOŚĆ
  • 12 maja 2023 o 16:26
    Jeden z moich ulubionych
    Od zawsze staram się zmieniać kosmetyki i nie używać często takich samych, ale do tego kremu chętnie wracam. Moja skóra potrzebuje dużego nawilżenia, po każdym umyciu twarzy czuję nieprzyjemne napięcie. Ten krem to strzał w dziesiątkę, natychmiast nawilża, wygładza, dzięki lekkiej konsystencji świetnie się wchłania, więc jest idealny pod makijaż. Nie zauważam zmniejszenia zmarszczek, ale cudów nie ma :) Dodatkowo krem ma bardzo przyjemny zapach.
    • Nawilżanie
    • Lekka konsystencja
  • 22 stycznia 2023 o 14:09
    Jan niezbędny
    Sam produkt to strzał w 10, aczkolwiek bardzo żałuję, że opakowanie nie jest tak kreatywne jak w przypadku innych produktów z tej serii. Przykładowo krem na noc, ma dozownik, który wyznacza porcję kremu, a krem pod oczy, ma metalową główkę, która przyjemnie chłodzi podczas masażu okolic oczu. Co do samego produktu, jest bezwzględny dla zmarszczek jak jego kuzyni. Zapach-delikatny, konsystencja-kremowa, odżywczy, nawilżający i skuteczny. Przy regularnym stosowaniu, rzeczywiście spłyca zmarszczki, poza tym, skóra jest odżywiona i miękka w dotyku. Jest on bardzo lekki i szybko się wchłania (jak przystało na krem na dzień). Regularna cena: 57.99zł Cena na promocji w drogerii Rossmann: 33.99zł Produkty stosunkowo z wyższej półki cenowej, jednak czasami promocje są naprawdę atrakcyjne i można je kupić w atrakcyjnych cenach. Polecam!!!
    Zalety:
    • jakość
    • skuteczność