ZILA Flash Nail PolishHolograficzny lakier do paznokci
dodaj swoją opinię i zdjęcia do produktu
4 hity!
ZILA FLASH to linia holograficznych lakierów do paznokci stworzona dla kobiet, które codziennie budzą się z nową energią, burzą pomysłów i każdego dnia chcą wyglądać inaczej. Ekstremalnie lśniące flashe bardzo łatwo rozprowadzają się na płytce nie pozostawiając smug. Stwarzają wielowymiarowy efekt w zależności od kąta padania światła na płytkę paznokcia. Dzięki formule wzbogaconej kwiatowymi aromatami, malowanie to czysta przyjemność. Mimo zawartości holograficznych drobinek, flashe bardzo łatwo się zmywają zwykłym zmywaczem do paznokci i po pomalowaniu szybko schną. Lakiery nie posiadają formaldehydu, toluenu ani DBP.
Skład: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, Phtalic Anhydride, N-Butyl Alcohol, Styrene/Acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Silica, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Parfum, Polyvinyl Butyral, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, D-Limonene, Linalool [May Contain +/-: CI 77891, CI 19140, CI 15880, CI 77510, CI 77499, CI 77491, CI 12085, CI 77891 [NANO], CI 77007, CI 77742, CI 73360, CI 47005, CI 42090, CI 77266 [Nano], CI 77019, CI 77288, CI 77000, CI 77163, Polypropylene, Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Magnesium Silicate, Ethylcellulosse, Acetone, Alumina, Tin Oxide].
Acetone, Acetyl Tributyl Citrate, Alumina, Butyl Acetate, CI 12085, CI 47005, CI 73360, CI 77163, CI 77499, CI 77510, Ethyl Acetate, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Magnesium Silicate, Polypropylene, Polyvinyl Butyral, Silica, Stearalkonium Bentonite, Synthetic Fluorphlogopite
Jako lakieromaniaczka uwielbiam testować nowości. Na markę ZILA trafiłam przez przypadek i bardzo się z tego cieszę. Lakiery są w bardzo przyjemnych buteleczkach, pędzelki mają rewelacyjne -płaskie i szerokie. Bez problemu pokrywają płytkę paznokcia. Co do koloru, to mnie zachwyca, wygląda jak piasek pustyni, śwoetnie się mieni. Lakier nie schodzi po pierwszych kilku dniach i nie odpryskuje.
Używam tego produktu od: około 1,5 miesiąca
Ilość zużytych opakowań: 1 buteleczka
Lakiery marki ZILA są naprawdę świetne. Dobrze kryją, nie zalewają skórek, szybko schną i pięknie prezentują się na paznokciach. Jeżeli chodzi o zmywanie, to nie ma żadnych problemów. Jestem jak najbardziej na tak. Polecam!
Używam tego produktu od: 4 msc
Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego opakowania
Wielokrotnie podkreślam, że pałam wielką miłością do lakierów holograficznych. Jak każda sroka uwielbiam błyskotki i ten efekt miliona wielokolorowych drobinek. Ale jak każdy nie lubię płacić za lakier astronomicznych kwot i czekać na przesyłkę z zagranicy.
Zalety lakierów ZILA:
- łatwa aplikacja
- szybkie zmywanie
- pięknie mieniący się holograficzny pigment
- nie odpryskują
- trójwymiarowy efekt
Używam tego produktu od: 3 miesięcy
Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszej buteleczki
Lakiery, które rozkochały mnie w sobie od pierwszego momentu! Pomijam wygląd zewnętrzny, bo widzicie na zdjęciach. Przejdźmy zatem do konkretów.
≧❀‿❀≦ Wspaniały pędzelek, dla mnie należy do tych wąskich – które lubię. Idealnie współpracuje podczas pokrywania lakierem paznokci. Czyli najkrócej – bardzo łatwa i przyjemna aplikacja.
≧❀‿❀≦ Nie smuży – nawet największy laik w tej sztuce ;] zwanej malowaniem paznokci da sobie radę. Tu nie potrzebna sprawna ręka. Lakier rozprowadza się elegancko, i nie ma żadnych smug.
≧❀‿❀≦ Szybko wysycha, co bardzo mnie cieszy, ponieważ nie tracę czasu na czekanie – a obecnie mając niemowlaczka w domu czas cenniejszy niż złoto!
≧❀‿❀≦ Prezentuje się po prostu obłędnie. Ta głębia koloru... Holograficzny pigment jest po prostu cudowny.
≧❀‿❀≦ Zaletą jest fakt, iż lakier ten nie odpryskuje. JA zmyłam go dopiero po 5 dniach ale tylko dlatego, że pazurki urosły i czułam potrzebę wypróbowania kolejnego koloru.
≧❀‿❀≦ Przyjemnie się go zmywa z paznokci.
≧❀‿❀≦ Świetne własności reologiczne!!!
≧❀‿❀≦ Odporny na ścieranie!
≧❀‿❀≦ Trwały połysk po wyschnięciu, który jest po prostu cudowny!
≧❀‿❀≦ Nie wpływa negatywnie na płytkę paznokci (nie barwi!!!)
Używam tego produktu od: miesiąca
Ilość zużytych opakowań: w trakcie trzech różnych kolorów
do tych lakierów przyciągnęła mnie nowa marka, wpisy na blogach i moje lakieromaniactwo.
oceniam lakiery w kolorze 102 Crypo, 124 Raspberry i 121 Blue Jeans
+ banalna aplikacja, lakier sam się maluje po paznokciach :D
+ pędzelek idealny, średni, prosto ścięty
+ świetna konsystencja, nie zalewa skórek,
+ utrzymuje się kilka dni
+ zmywa się zaskakująco dobrze,
+ lśni na paznokciach!!
- nie zauważyłam żadnych!
będę polować na inne odcienie i chyba zdradzę z tymi lakierami moje ulubione essie.. ;)
Używam tego produktu od: 2 miesiące
Ilość zużytych opakowań: 3 różne kolory