Kremy pod oczy

M.A.C. Lightful C, Vibrancy Eye Cream Krem pod oczy

• 14 września 2017 o 14:48
    działa! na serio działa.
    krem doceniłam, jak mi się skończył. podczas użytkowania stwierdziłam, że: - jest dość wydajny, - ładnie nawilża, - trochę szczypie na początku używania. Kiedy się skończył uznałam, że kupię inny, bo MAC nie należy do tanich. Po dwóch tygodniach od odstawienia, pod moje oczy powróciła panda. Kiedy używałam kremu MAC zastanawiałam się, czy rzeczywiście rozjaśnia i niweluje cienie i nie byłam pewna. Kiedy go odstawiłam, korektor pod oczami zaczął jakby mniej zakrywać, skóra zrobiła się szara i stara. Wtedy zorientowałam się, że MAC rzeczywiście spełniał funkcję. Z pewnością kupię ponownie.
    Zalety:
    • pompka
    • opakowanie które można zwrócić za pomadkę
    • konsystencja śmietanki
    • ładnie wygląda na nim korektor
    Wady:
    • trochę cena
    • trochę szczypał na początku
  • 25 stycznia 2016 o 19:15
    Świetny, lekki krem na dzień
    Świetny, lekki ale jakże nawilżający krem dzienny pod oczy. Do tej pory z lekkich dziennych nawilżaczy najbardziej lubiłam LRP Hydraphase. Ten ma jeszcze 3 zalety więcej od dobrego (IMHO), poczciwego LRP. -ma niesamowicie milutką konsystencję śmietanki (moją ulubioną jeśli chodzi o kremy, zwłaszcza pod oczy), nie żelowo-silikonową. -nigdy, nigdy mi się jeszcze nie zrolował co lubił niekiedy LRP -opakowanie back2mac Mam cerę mieszaną z bogatą mimiką, do kremów pod oczy mam obsesyjny stosunek już od dwudziestki. Ten krem bardzo dobrze nawilża, co za tym idzie skóra jest ładnie nawilżona, dopieszczona i okolice oczy wyglądają bez zarzutu. Absolutnie nie podrażnia, nie szczypie w oczy. Świetnie sprawdza się na każdym serum, pod podkładami i kremami. Reasumując jest to dobrze nawilżająco pielęgnujący krem, bezproblemowy w użyciu, w higienicznym opakowaniu. jego cenę rekompensuje mi Back2Mac i to że i tak jest tańszy od kremów EL po oczy. Ciągle powtarzam jaki to świetny krem dzienny ale zdarza mi się go często używać na noc i jestem bardzo zadowolona ze stanu okolic oczu. Do tego jestem w trakcie kwasów i retinolu, a i tak nie narzekam, do tego nigdy mnie nie zawodzi pod makijażem. Nigdy też nie napuchły mi okolice oczu, co często mi się zdarza nawet gdy zwykłe serum podciągnę zbyt blisko oczu. Być może dla niektórych będzie za słaby, ale dla mojej skóry w niezłym stanie po trzydziestce jest bardzo skuteczny jako rutynowa pielęgnacja, utrzymujący dobry stan okolic oczu. Bardzo wydajny Używam tego produktu od: ok 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego

Zobacz także inne Kremy pod oczy