Płyny do demakijażu

Yasumi Micellar Liquid 3 in 1 Płyn micelarny 3 w 1

Yasumi

• 14 maja 2024 o 11:43
    Dobry, nie do makijażu wodoodpornego
    Jednym z głównych atutów tego płynu micelarnego jest jego wszechstronność. Może być stosowany do usuwania makijażu z twarzy, oczu i ust, co jest bardzo wygodne i oszczędza czas podczas codziennej rutyny pielęgnacyjnej. Ponadto, formuła bezalkoholowa sprawia, że jest delikatny dla skóry i nie powoduje podrażnień. Jednakże, jeśli chodzi o usuwanie trwałego makijażu, zwłaszcza wodoodpornego, ten płyn micelarny może nie być wystarczająco skuteczny. Często musiałem używać większej ilości produktu lub powtarzać proces usuwania makijażu, co było nieco uciążliwe. Co więcej, choć płyn nie pozostawia tłustej warstwy na skórze, po jego użyciu odczuwam nieco lepkie uczucie, które znika dopiero po chwili.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 22 stycznia 2023 o 11:31
    Demakijaż staje się przyjemnością
    Jaka jest moja cera: Mieszana, wrażliwa z tendencja do przetłuszczania się strefy T. Niedoskonałości pojawiają się sporadycznie i szybko znikają. Czego oczekuje od produktu: Dobrego oczyszczenia tuszu z rzęs bez zbędnego tarcia, pocierania wacikiem. Najczęściej makijaż usuwam olejkiem, jednak, kiedy mam pomalowane same oczy używam płynu micelarnego. Opakowanie produktu: Plastikowe, przezroczyste z dozownikiem spray. Jaki jest: Płyn micelarny jest świetny i nie spodziewałam się, że tak się polubimy. Na początku sądziłam, że przez spray nie znajdę sposobu jak wykonywać makijaż, bo w końcu aplikacja na wacik sprawi, że płyn skończy się raz dwa a gdy zaaplikuje płyn bezpośrednio z opakowania na oczy, podrażni je. Nic bardziej mylnego. Każdy sposób jest dobry j skuteczny. Płyn jest skuteczny i nie wywołuje podrażnienia. Posiada delikatny, przyjemny zapach. Do demakijażu twarzy używam balsamów, olejków, dlatego nie mogę wypowiedzieć się jak zmywa makijaż ale jeśli chodzi o oczy to jak najbardziej jest świetny i na promocji na pewno skuszę się ponownie. Jak stosowałam/używałam: Wtedy kiedy potrzebowałam demakijażu, czyli zazwyczaj wieczorem. Bywało, że spryskałam oczy bezpośrednio z opakowania i przecierałam wacikiem lub w pierwszej kolejności spryskałam wacik i dopiero przecierałam - zmywałam makijaż. Kasę sposób był dobry. Płynem nie zmywałam makijażu z twarzy, gdyż do tego stosuje olejki. Czy jestem zadowolona: Ku mojemu zaskoczeniu bardzo! Cena: 200 ml – ok. 30 zł Dostępność: Online, stacjonarnie Hebe.
    Zalety:
    • skuteczny
    • nie podrażnia skóry/oczu
  • 6 października 2022 o 7:48
    Bardzo dobry
    To świetny płyn micelarny, który doskonale radzi sobie z oczyszczaniem skóry twarzy, pozostawiając ją nawilżoną, czystą, promienną i ukojoną. Mniejsze opakowanie świetnie sprawdziło mi się na wakacjach. Dobrze zmywa makijaż, nie podrażnia oczu. Myślę, że po zużyciu tego, co mam z tej kategorii w zapasach, wrócę do niego.
    Zalety:
    • działanie oczyszczające i nawilżająco - kojące
  • 5 sierpnia 2018 o 13:56
    Świetny płyn micelarny
    Zdecydowanie polecam ten płyn micelarny. Zauważyłam znaczącą poprawę stanu mojej skóry twarzy. Skóra jest lepiej oczyszczona, nawilżona, elastyczna, miękka, gładka, odżywiona, zregenerowana, promienna, rozświetlona. Płyn dodatkowo łagodzi stany zapalne i podrażnienia. Po użyciu kosmetyku możemy przystąpić do kolejnych etapów pielęgnacji.
    Zalety:
    • praktyczne opakowanie,
    • skuteczny,
    • wydajny,
    • dokładnie oczyszcza skórę,
    • nawilża,
    • łagodzi podrażnienia,
    • regularne stosowanie przynosi naprawdę fajne efekty,
    • dostępny w mini wersjach-idealny do zabrania w podróż, do torebki,
    • niska cena.
    U konsultantki
    veri_91
    12 lipca 2016 o 15:47
    Wszystko na plus +
    Dobrze oczyszcza nawet makijaż po-imprezowy ;) Delikatnie pachnie, pozostawia skórę świeżą i lekką. Jest już niestety na wykończeniu, ale na pewno kupię kolejną butelkę!!