Płyny do demakijażu

OnlyBio Nawilżający płyn micelarny 3 w 1 twarz, oczy, usta skóra wrażliwa

• 6 sierpnia 2024 o 2:12
    Jestem zachwycona działaniem OnlyBio Nawilżającego Płynu Micelarnego 3 w 1, który stał się nieodłącznym elementem mojej codziennej rutyny pielęgnacyjnej. Jako osoba o wrażliwej skórze, zawsze poszukuję produktów delikatnych, ale skutecznych – ten płyn spe
    Płyn micelarny znajduje się w poręcznej butelce, która ułatwia dozowanie odpowiedniej ilości produktu. Jego subtelny, delikatny zapach jest przyjemny i nie drażni, co jest istotne przy stosowaniu na skórę twarzy, oczu i ust. Formuła tego płynu micelarnego jest imponująca. Zawiera prebiotyki, które dbają o mikrobiom skóry, nawilżając ją i regenerując. Olejek sezamowy, znany ze swoich właściwości przeciwzmarszczkowych, napina, ujędrnia i uelastycznia skórę, a także wzmacnia jej strukturę i dotlenia komórki naskórka. Lewan doskonale nawilża i wygładza cerę, co jest widoczne już po pierwszym użyciu. OnlyBio Nawilżający Płyn Micelarny 3 w 1 świetnie radzi sobie z usuwaniem makijażu, nawet tego wodoodpornego. Jego działanie jest szybkie i skuteczne, co pozwala mi zaoszczędzić czas na wieloetapowym oczyszczaniu twarzy. Po użyciu skóra jest dokładnie oczyszczona, nawilżona i odświeżona, bez uczucia ściągnięcia czy podrażnienia. Neutralizowanie pH skóry to dodatkowy plus, który sprawia, że skóra jest w doskonałej kondycji. Stosowanie tego płynu micelarnego jest bardzo proste. Wystarczy nałożyć trochę płynu na wacik i delikatnie przetrzeć twarz, oczy i usta. Produkt szybko i efektywnie usuwa makijaż oraz zanieczyszczenia, nie wymagając intensywnego pocierania, co jest szczególnie ważne dla delikatnej skóry wokół oczu. OnlyBio Nawilżający Płyn Micelarny 3 w 1 to produkt, który zdecydowanie warto wypróbować. Jego zaawansowana formuła, bogata w naturalne składniki, zapewnia skuteczne oczyszczanie, nawilżenie i ochronę skóry. Jest delikatny, a jednocześnie niezwykle skuteczny, co czyni go idealnym rozwiązaniem dla osób o wrażliwej skórze. Dzięki temu płynowi moja skóra jest świeża, miękka i promienna każdego dnia. Gorąco polecam!
    mm2991
    27 lutego 2024 o 14:07
    Skuteczny płyn do demakijażu
    Płyn charakteryzuje się szklanym opakowaniem w ciemnej butelce. Zapach jest dość intensywny niestety nie przypadł mi do gustu. Płyn bardzo dobrze zmywa makijaż zarówno z twarzy jak i oczu a co najważniejsze nie podrażnia skóry i oczu nawet wrażliwych. Nie trzeba długo trzeć skóry by usunąć makijaż. Płyn wydajny i cena promocyjna jest ta plus.
    skyre
    20 października 2023 o 12:40
    Ciekawy produkt
    Produkt pozostawia skórę czystą, dobrze czyści makijaż. Pozostawia skórę nawilżoną, jednak bez tłustego filtra, czuć że ogranicza produkcję serum. Bardzo ładnie pachnie i przede wszystkim nie wymaga stosowania wacików.
  • 28 marca 2023 o 13:20
    Nie dla mnie
    Płyn ten kupiłam w Hebe bo był na promocji i skusił mnie swoim naturalnym składem. Płyn nawet dobrze zmywa makijaż nawet wodoodporny tusz ale zapach dla mnie to jakaś masakra. Nie mogłam go znieść. Miałam wrażenie że używam płynu do dezynfekcji do buzi. Strasznie mnie drażnił ten zapach. I niestety wyrzuciłam całą butelkę mimo że zmywał makijaż. To moje drugie spotkanie z tą marką i za każdym razem nie pasuje mi w tych kosmetykach zapach.
  • 20 sierpnia 2022 o 14:08
    OnlyBio Hipoalergiczny
    Jaka jest moja cera: Mieszana, wrażliwa z tendencja do przetłuszczania się strefy T. Niedoskonałości pojawiają się sporadycznie i szybko znikają. Czego oczekuje od produktu: Dobrego oczyszczenia tuszu z rzęs bez zbędnego tarcia, pocierania wacikiem. Opakowanie produktu: Szklane opakowanie z pompką Jaki jest: Świetny! Jest to naprawdę dobry płyn do demakijażu. Ja używam wyłącznie do zmywania tuszu z rzęs/cieni i do tego zadania sprawdza się znakomicie. Dzięki pompce dozuję odpowiednią ilość na wacik a następnie przykładam do oczu. Czekam, delikatnie dociskam i przecieram. Tusz nie znika za pierwszym pociągnięciem ale dobrze sobie z nim radzi. Druga kwestia to, że tuszuje rzęsy kilkakrotnie. Lubię podkreślone oczy, więc jedna warstwa tuszu to nie dla mnie. Płyn oczyszcza i nawilża a to dodatkowy atut. Co producent obiecuje: Zastępuje wieloetapowe oczyszczanie twarzy: zmywa makijaż (także wodoodporny), usuwa zanieczyszczenia, neutralizuje pH skóry, nawilża i odżywia.   Jak stosowałam/używałam: Wtedy kiedy potrzebowałam demakijażu, czyli zazwyczaj wieczorem. Czy jestem zadowolona: O TAK! Cena: 250 ml ok. 15 zł - ja kupowałam na promocji za 11 zł Dostępność: Dobra, głównie online ale nie trudno go znaleźć :)
    Zalety:
    • tusz z rzęs oczyszcza bez większego problemu
    • hipoalergiczny
    • nie podrażnił
    • nie uczulił
    • bez zbędnego zapachu
    • nie przesusza a dodatkowo nawilża
    • wydajny
    • szklane opakowanie - ale ciężkie ;)
    • cena w stosunku do jakości produktu