Wody perfumowane damskie

Rihanna RiRi EDP

• 13 lipca 2020 o 16:41
    Przyjemny
    RiRi to przyjemny, przytulny słodziak na chłodniejsze dni lata. Nie czuję wszystkich nut, dla mnie to toffi z nadającą nieco charakteru kroplą rumu i delikatnym powiewem maracui. Jest słodko, ale nie mdląco, do słodkich killerów temu zapachowi daleko. Zapach do ekspansywnych nie należy, więc jest znośny dla otoczenia, ma też dobrą, parogodzinną trwałość. Jego wadą (choć nie dla każdego) jest jednostajność. Zapach od początku do końca jest taki sam, a mnie tego rodzaju perfumy zaczynają nudzić. Wolę jakiś element zaskoczenia.
    Zalety:
    • Nieprzesadzona słodycz
    Wady:
    • Nie rozwija się
  • 31 października 2019 o 12:00
    rum w paskudnym flakonie
    Tytuł recenzji brzmi dość drastycznie - wybaczcie kobiety, ale nie mogłabym się powstrzymać. Rihannę lubię - owszem. Natomiast zapachy sygnowane przez nią jakoś nie bardzo mi podchodzą (może oprócz Nude, który to uważam jest przyjemną propozycją na dzień) Przejdżmy do zapachu- słodki, dość mocny, z syntetyczną wręcz nutą wanilii (nie nie pieknej wanilii, którą bóstwie w perfumach), taką jakby z olejku w fiolce do pieczenia ciasta.... Do tego wszystkiego owoce - co mogłoby się wydawać stworzy cudny wieczorowy zapach....Jednak nie - na mojej skórze wybija się...alkohol- tak alkohol- rum, który jest w składzie, a którego nie lubię.. I przez to zapewne nie jestem w stanie nosić tego zapachu codziennie. Zdaje sobie sprawę, że każda skóra inaczej reaguje na dany zapach, bo dobór perfum odpowiednich dla siebie to nie lada wyzwanie, jednak dla mnie to nie to. w moim mniemaniu ocenę obniża paskudny, tandetny flakon -,napis Riri to jakiejś kiepskiej jakoś farba (?) , która po kilku potarciach palcami ściera się, pozostawiając jakby bezmarkowe paskudztwo rodem z bazaru albo Biedronki. I to mają być perfumy Rihanny za ok 200 zł w sprzedaży stacjonarnej w Pl (obecnie chyba już niedostępne)...No way.
    LilKln
    1 kwietnia 2019 o 21:01
    Ładne, słodkie, owocowe
    Jakoś nigdy wcześniej nie kusiło mnie kupowanie perfum od Rihanny. Wydawały mi się takie powszechne. Wszędzie je było czuć, bo był taki wielki wow na nie. Jakoś rok temu przez przypadek trafiłam właśnie na tę RiRi. Zapach całkiem przyjemny taki jak lubię, trochę słodki trochę owocowy. Bardzo ładny. Skusił mnie, tak że bez wahania je kupiłam, zwłaszcza, że w niemieckim Rossmannie kupiłam 30ml za 20 euro. Buteleczka przyjemna, nie przesadzona (jak wcześniejsze obcasy) prosta. Zapach jak wcześniej pisałam słodki, ale nie przyprawiający o mdłości. Bez problemu jesteśmy w stanie zużyć całą buteleczkę i jeszcze będzie nam mało. Trwałość moim zdaniem nie jest zła, ale też nie jest jakoś super powalająca. Przynajmniej pół dnia ja go wyczuwam, trochę dłużej osoby z otoczenia. Myślę, że kupiłabym ponownie bo zapach jest na prawdę bardzo fajny i przyjemny.
  • 12 listopada 2018 o 22:29
    Riri
    Ten zapach to dla mnie taka owocowa bomba , bardzo słodka, cukrowa z waniliową nutą. I bardzo mi się podoba, wibrująco słodkie i przyjemnie wiercące w nosie. Są jasne,wesołe i dziewczęce. Kolor różowy - słodziak radosny i optymistyczny. Figlarne smakowite owoce bez domieszki rumu, którego nic a nic nie czuję. Posiadam tester, buteleczka mała (pojemność 50 ml) i ładniutka. Trwałe. Choć to zapach celebrycki są bardzo kobiece, za oknem chłód a ja używam ich z przyjemnością.
  • 6 sierpnia 2018 o 16:43
    miłe zaskoczenie
    zapach pozostaje na pewno na parę godzin :). Zapach jest wyjątkowo kobiecy i romantyczny. Wyczuwalna jest na pewno nuta owocowa, później przechodzi bardziej w cukierkową. Są to perfumy dla zwolenniczek słodkich zapachów. Mogłam bym podyskutować co do trwałości. Wydaje mi się, że perfumy z górnej półki powinny być trochę bardziej trwałe, ale 3-4h spokojnie wytrzymują. Jestem bardzo zadowolona z kompozycji zapachowych, mi ten zapach odpowiada w stu procentach :) Polecam ten zapach kobietą romantycznym, pewnym siebie i kochającym słodkie zapachy. Na półkach sklepowych można znaleźć wiele odmian perfum Rihanny, ale ten odpowiada mi najbardziej.
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie