Wody perfumowane damskie

Elode So Lovely EDP

emma-e4
    11 marca 2019 o 9:33
    udany zakup za grosze
    Kupiłam go w jakimś supermerkecie, zupełnie przez przypadek, przy okazji zakupów spożywczych. Przechodziłam, powąchałam i wzięłam. Kilkanaście złotych i tak udany zapach, to niesamowite. Perfumy owocowo-kwiatowe, ale z mocnymi nutami drzewno-morskimi, które dodają im lekko męskiego charakteru. Ja lubię męskie zapachy, unisexy, więc mi to nie przeszkadza. wręcz przeciwnie. Bardzo udane połaczenie nut zapachowych, jednocześnie kobiece, z odrobiną cierpkości, świeżości, któa powoduje, że nie jest to po prostu słodki, owocowy zapach. Na pocżatku owoce i kwiaty czuć mocniej, potem wybijają się te nuty drzewne. Na końcu czuć morską świeżość z odrobiną śłodyczy. Zapach niesamowicie trwały, na cały dzień, na ubraniach przez kilka dni. 100 ml to ilość nie du zużycia przy tej trwałości i wydajności. Pasuje na różne pory roku, uzywam go zimą, wiosną, latem. Na upalne dni nie jest duszny, zimą owoce sprawiają, że jest cieplejszy, bardziej przytulny.
  • 2 lipca 2018 o 17:53
    Zapach lata
    Zapach So Lovely jest świeży, dziewczęcy, delikatny. Najchętniej sięgam po niego latem- nie przytłacza, nie dusi. Urzekł mnie, ponieważ bardzo przypomina mi perfumy, których kiedyś używałam i nie mogłam długo znaleźć podobnego zapachu. Wyczuwam w nim nuty owocowe, a szczególnie woń zielonego jabłka. Byłam zaskoczona, że perfumy w tak niskiej cenie mogą ładnie pachnieć i dosyć długo się utrzymać na skórze, czy ubraniach.
    Zalety:
    • cena,
    • dostępność,
    • zadziwiająca trwałość,
    • świeży, dziewczęcy zapach,
    • pojemność,
    • flakon,
    Wady:
    • flakon jest zbyt duży, by nosić go ze sobą, mógłby występować np. w wersji 30 ml,
    Aaaaa85
    12 lipca 2017 o 13:14
    świetne
    Kupiłam je kiedyś w naturze na promocji za 15 zeta całkiem w ciemno, bo nie miały testera ale jakoś przyciągnęło mnie opakowanie i trochę ze strachem w domu je otwierałam ze będą jakimiś śmierdzielami i szok- wszyscy w otoczeniu je chwalą , wielu osobom podoba się ten zapach a co najważniejsze jest bardzo trwały bo utrzymuje się na mnie cały dzień w pracy choć ja ich już nie czuję to inni pytają się co to za zapach myśląc ze jakieś drogie perfumy a tu takie niepozorne perfumy za grosze czasem moje perfumy kupione za 100-150 zł tak długo nie pachną. Ostatnio nigdzie nie mogę ich dorwać i chyba zamówię przez internet, żeby ich tylko nie wycofali bo są jedne z moich ulubionych.
    Zalety:
    • piękny, długotrwały zapach, świeży, idealne na wiosnę- lato
    Wady:
    • mała dostępność
    W perfumerii
    istiria
    25 stycznia 2017 o 20:06
    super
    Plusy +wydajny +zapach piękny +ma dużą pojemność +mała cena +ładne opakowanie i zamknięcie +na wiosne idealne Minusy -z domu na przystanek już go praktycznie nie czuć ;/// -sreberko na dozowniku (nie mam pojęcia jak to inaczej nazwać) po czasie się zdziera
    beawia
    5 stycznia 2017 o 18:41
    ładny, ale...
    Kiedyś przeczytałam, że jest podobny do Summer White Sunset z Avon, dlatego gdy zbiłam swój SWS kupiłam SoLovely. Zapłaciłam za niego niewiele, co mnie ucieszyło, pojemność duża, bo aż 100 ml. Pierwsze co mnie zachwyciło to flakon i ogólnie opakowanie. Przy pierwszym powąchaniu- faktycznie zapach był podobny do w.w. z Avon, jednak dla mnie nadal nr 1 jest mój zbity nieszczęśnik. Co do samego zapachu, świeży, mocno dający po nosie, przyznam, że czasami kręciło mnie od niego. Perfumy nie były na mnie trwałe, może to dobrze, bo czasami było mi od nich słabo, mdliło mnie. Poza tym perfumy były bardzo, ale to bardzo bardzo wydajne. Serio. Opakowanie kupiłam może w połowie września i od tamtego czasu używałam ich aż do dziś, bo dokładnie dzisiaj nadeszła ta piękna chwila, że je wykończyłam. Od połowy flakonu strasznie mnie męczyły, zaczęłam używać ich nawet jako odświeżacza powietrza w domu, nosiłam je ze sobą wszędzie nieprzerwanie od jakichś 2/3 miesięcy, psikałam nimi też przyjaciółkę. Zużywanie ich to był koszmar. Ładny zapach, typowy dla nastolatki, niewinny, słodki, ale nie wrócę do niego ponownie, bo znam dużo o wiele lepszych perfum (chociażby SWS).
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie