Wody perfumowane damskie

Thierry Mugler Garden of Stars, Rose Angel EDP

Nasi użytkownicy zostawili 50 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 lutego 2015 o 13:33
    Cudowny. Bardzo erotyczny
    Wspaniały, cudowny, ukochany mi zapach! Zakochałam się od pierwszego użycia. Na początku dość agresywny, ostry, nie przypadł mi do gustu, ale po jakimś czasie uwolnił się bardzo zmysłowy, cholernie seksowny zapach, faktycznie różany. Lubię perfumy z ogonem, które czuję przez cały dzień, a Angel pięknie się uwalnia, nieco inaczej na mrozie, inaczej na ciepłym ciele, ciągle czuję inne nuty i to bardzo mi się podoba, aczkolwiek skreśla go to jako codzienne perfumy do pracy – na to chyba jest nieco za mocny. Perfumy są bardzo trwałe – psikając się rano, ogon czułam do wieczora, otoczenie podobnie. Polecam! Używam tego produktu od: 6 mc Ilość zużytych opakowań: 1 próbka 15 ml
  • 13 czerwca 2014 o 9:09
    Trudny.
    Setka Różanego Anioła była zakupem spontanicznym, bez żadnych testów. Jako iż klasyka uwielbiam, musiałam go mieć i już, tym bardziej, że w sieci dostępne były już ostatnie egzemplarze. Miałam...posłałam dalej. Angel La Rose to faktycznie klasyk z dodatkiem róży. Czuć w nim nawet tę charakterystyczną, metaliczną nutę. Jest natomiast dużo mniej słodki, cięższy i z przewijającą się świeżo ściętą różą...paradoksalnie chemiczną. Chociaż może to nie ona jest chemiczna. Ale coś niezaprzeczalnie jest, bowiem wybijającą się nutą jest tutaj aromat szamponu. Połączenie tego wszystkiego mnie osobiście drażni i doprowadza do bólu głowy. Nie można odmówić mu charakteru...ale mnie przytłoczył i zemdlił, wobec czego aplikowałam go wyłącznie na klasyka. I ostatecznie wylądował na Targowisku. Trwały, ogoniasty...ale nie mój. Zbyt trudny, zbyt nachalny i...antypatyczny w porównaniu z Niebieską Gwiazdką. Jakby Anioł na kacu. Jemu mówię "nie". Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1
  • 7 czerwca 2013 o 18:36
    Nie dla mnie
    Zaraz po dokonaniu zakupu byłam zachwycona. Zapach wydawał mi się przepiękny, elegancki i bogaty. Klasyczny angel z dodatkiem róż wydawał mi się strzałem w dziesiątkę. Jednak po jakimś czasie mojej walki o naszą przyjaźń, poddałam się. Wciąż twierdzę że zapach jest piękny, jednak..chyba po prostu nie dla mnie. Źle się w nim czułam, bolała mnie od niego głowa. Więc..musieliśmy się pożegnać. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 25ml
    • Flakon
    Twitter
    6 czerwca 2013 o 19:23
    Różany monument
    Kto by pomyślał, że zapach róży - jakiejkolwiek jej odmiany- można obłożyć marmurem? A jednak. Ogródki kwiatowe spod skrzydeł Angela adresowałabym raczej do tych, którzy są przychylni wersji klasycznej. Nie trudno zgadnąć dlaczego. Ogródek, choćby ubrał najwymyślniejsze kwiatowe wdzianko, i tak pozostanie tuberozowatym Angelem. Dla fanów jest to plus, dla nie fanów - wiadomo. Ja stoję sobie z boku: ani mnie Angel zachwyca ponad miarę ani odrzuca. Wersja różana ma w sobie bazę klasyka, ale jest łagodniejsza o zapach marmurowej róży. Nie jest to żadna z odmian róży, które udało mi się powąchać. Ani to róża majowa, ani aksamitna, dojrzała purpurowa, ani ususzona, półprzejrzysta herbaciana. Marmurowa- będę się tego trzymała. Zapach jest słodki, odrobinę karmelowy, ale nie jest jadalny. Róża, choć z marmuru, jest też naturalna a nie syntetycznie plastikowa. Wierzę, że może się podobać, ponieważ jest oryginalna. Poza tym jest sporo z Angela, którego tylko trochę przysłonił kamienny posąg. Nic poza to nie czuję. Perfumy nie rozwijają się zaskakująco, nie migają. Trwają cały czas w niezmienionej formie. Zapach osnuwa się szczelnie wokół swej ofiary, ma ogon, jest też nieulegle trwały. Czasem dusi, czasem pozwoli na głębszy oddech, ale cały czas jest. Flakoniki ogrodowe są urocze, trzeba im to przyznać. Cieszę się, że poznałam różane wcielenie Angela, ale już uciekam i idę szukać czegoś nowego :) Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: odlewka 10 ml
  • 22 maja 2013 o 18:57
    Owocowo-różany Anioł
    To druga po Innocent znana mi wersja Anioła, gdzie ma on przycięte pazurki. Moim zdaniem dobrze, bo w końcu Anioł nie powinien być szponiasty. Co my tu mamy? Charakterystyczne nuty pierwowzoru (moim zdaniem bardziej z EDT niż EDP) podlane różą i słodyczą. Zapach jest bardziej przystępny od klasyka i bardziej dziewczęcy, radośniejszy, czuć w nim orzeźwiające, dodające lekkości nuty czerwonych owoców. Do tego trwały, jak chyba wszystkie z tej stajni. Reasumując - coś pięknego. Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: próbki i odlewki

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie