Eyelinery

Lancome Artliner [Eye-Liner Pinceau Mousse] Tusz do kresek

Lancome Artliner-Eyeliner Tusz do Kresek nr 01 Noir 1.4ml

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

crayola
    25 lutego 2025 o 13:55
    Bardzo fajny produkt
    Czy jest to eyeliner, bez którego nie wyobrażam sobie życia? Nie. Czy jest świetny? Tak. Więc w czym problem? Ano w tym, że w tej cenie możemy znaleźć równie dobre eyelinery. Eyeliner jest jednym z moich ulubionych jeżeli chodzi o wysokopółkowe produkty tego typu. Czasem lubię sobie pozwolić na odrobinę luksusu, ale absolutnie ten eyeliner nie odbiega od tańszych eyelinerów. Mam zielony, metaliczny kolor. Jest przepiękny! Taka trochę oliwka, trochę khaki. Do tego metaliczny pobłysk. Idealnie koresponduje z moimi szarymi oczami pięknie wybijając niebieskie, ciepłe plamki. Uwielbiam! Akurat takiego koloru nie znalazłam nigdzie indziej i za to kocham wysokopółkowe produkty ;) Dodam, że eyeliner jest mocno napigmentowany i wystarczy jedno pociągnięcie, a kolor będzie jak na załączonym zdjęciu. Aplikator jest w formie pędzelka. Jest dość precyzyjny, cienki, pozwala na łatwą i przyjemną aplikację produktu. Kreska jest trwała. Wytrzymuje ze mną cały dzień, nie kruszy się, nie rozmazuje i nie znika. Nie jest jakiś turbo wydajny, na pewno jest drogi, ale wybór kolorów, przyjemność używania i trwałość rekompensują wysoką cenę. Polecam
    Zalety:
    • genialne kolory, ja mam zielony, którego nigdzie indziej nie znalazłam
    • trwały
    • wygodny aplikator
    • wysoka pigmentacja
    Wady:
    • wysoka cena
    • mała wydajność
    • nie odbiega niczym, poza dostępnymi kolorami, od innych eyelinerów tańszych marek
    dusha
    3 kwietnia 2014 o 12:28
    Dobra inwestycja
    Szukałam dłuuugo dobrego eyelinera no i w końcu znalazłam. Inwestycja się opłaciła. +bardzo łatwo nanieść kreskę na powiekę +nie rozmazuję się +pozostaje nienaruszony w sumie przez cały dzień - nie jest wodoodporny Polecam! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
  • 7 stycznia 2014 o 15:30
    Jeden z lepszych.
    Artliner to mój faworyt wśród wysokopółkowych eyelinerów. Plusy to: - bardzo precyzyjna końcówka - łatwość użycia - obłędna pigmentacja- czerń (bo posiadam ten odcień) jest intensywna, - kreska nie rozmazuje się, wytrzymuje w nienaruszonym stanie przez wiele godzin, - dostępność wielu odcieni- tu bije na głowę większość znanych marek. Mi wpadły oko piękny granat, "Sapphire" złoty "Gold" i fiolet, "Amethyst". Być może kiedyś się skuszę. Jak już zauważyła jedna z poprzedniczek, Artliner niewiele różni się od drogeryjnego Super Linera od L\'Oreal. Jest nawet trochę mniej wydajny (Super Liner nigdy się nie kończy :P) i, oczywiście, droższy. W końcu to Lancome. Więc jeśli nie chce nam się wydawać kasy na - dość drogi - Artliner, polecam ten od L\'Oreala. Używam tego produktu od: ok. 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 21 grudnia 2013 o 2:33
    Cudo
    Dostalam go w prezencie i sie zakochalam :) + idealna, gleboka czern + wytrzymuje caly dzien na powiece, nie rozmazuje sie i nie sciera + chyba kazdy umialby sie nim pomalowac + ladne opakowanie - cena, bo jednak eyeliner to eyeliner, do twj pory uzywalam tanich eyelinerow i naprawde jest duzo lepszy, bo te tansze po kilku h sie rozmazywaly, a ten wytrzymuje caly dzien. Ale mimo to cena dosc wysoka. Używam tego produktu od: Miesiaca Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
  • 12 sierpnia 2012 o 9:30
    Zwykły eyeliner
    Eyeliner jak eyeliner. Niestety jak ten z gorszych eyelinerów, a zarazem droższych. Zalety: - końcówka eyelinera - nawet największy laik zrobi sobie nią kreskę - kolor - czarny, nie wyblakły tylko ładny czarny kolor - wygodne opakowanie Wady: - szybko wysycha - rozmazuje się Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie